Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δε κατάλαβα, τι εννοείς;

Αυτό που γράφω.

Με πέτσινο πέναλντι 3μέτρα έξω από την περιοχή το κύπελο, με 4άρα (Τέσσερα για να το βλέπεις) έξω από το UEFA... Δε θα μπορούσα παρά να είμαι ευτυχισμένος.

Όσο για την ιστορία της Bayern την έχω κάνει τόμο δίπλα στην ιστορία του Κοκαλιστάν, του ίδιου επιπέδου είναι... να ακουμπάς τα πόδια.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πέντε από τη Βρέμη;

Πέντε; Είμαστε σοβαροί;

Από την ομάδα που έχασε 1-0 από την Ανόρθωση;

Λέω να δανειστούμε μέχρι το 9 τον Λέμαν από τη Στουτγκάρδη (μπας και τη γλυτώσει η χέρτα τον οκτώβρη =ρ) ενώ ψάχνουμε για κανένα σοβαρό τέρμα, δε γίνεται να αντικαταστήσει αυτό το μαλακισμένο τον όλι.

Δημοσ.

Αν δεν είχε χάσει και η HSV, θα ήταν μία υπέροχη αγωνιστική μετά και από τη νίκη της st pauli.

Μετά τα πρώτα 5. οι άλλοι χαλάρωσαν ρε και το μαζέψατε το χάλι, σε ήττα με μόνο 3 γκολάκια... Δεν έχω δει και καθόλου τηλεόραση μετά τον αγώνα να ακούσουμε μπακεμπάουερ, να σας μεταφέρω...

Δημοσ.

Επειδή χρόνια τώρα υποστηρίζω μόνο bayern (η ομάδα μου) έχω να πω πως το πρόβλημα δεν είναι το τέρμα άλλα η ανάγκη της ομάδας από ΕΝΑΝ (1) ΗΓΕΤΗ είτε είναι παίκτης είτε προπονητής. Μεγάλη η απώλεια του Kahn, τον θέλω πίσω. Χωρίς πλάκα. Έβαζε μια φωνή και όλοι έτρεχαν.

Καραγκιοζάκος είναι ο προπονητής μας... με Bajevic θα ήμασταν καλύτερα.

Δημοσ.

Και με καν έχουμε να δούμε άσπρη μέρα από εποχές (α)μπαλακ. Και (υπέρ του δέοντος) καλές μονάδες παίζουν και καιρό να δέσει είχε η ομάδα, ε κάτσε ρε φίλε. Τι σου λείπει; Ο μπάλακ ή ο σαλιχάμι; Κέντρο έχουμε, άμυνα εντάξει, ευχόμαστε να έχει κεφάκια ο λαμμ, αλλά όχι και ΠΕΝΤΕ.

Δημοσ.

Ντάξει εγώ τι να πω που τα έβλεπα να μπαίνουν μπροστά μου... Πίκρα..

Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν. ΔΕΝ έπαιξε άσχημα η Bayern! Σοβαρά το λεω. Απλά η Werder γαμήθηκε... Έκανε 6 σουτ στο τέρμα και μπήκαν τα 5.. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Κατοχή είχε η Bayern και η Bayern έπαιζε βασικά και απειλούσε...

Απλά ήταν σε απίστευτα καλή μέρα η Werder και σε χάλια μέρα η Bayern. Και προφανώς ήταν και κωλόφαρδη η Werder. Αλλά γενικά πολύ απογοήτευση.. :(

Από τετάρτη γυρίζει ο Ribery ευτυχώς..μια ομάδα μόνος του είναι ο άνθρωπος και πράγματι το μαλακισμένο στο τέρμα ελπίζω να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ντροπή είναι... Τόσα λεφτά και να μην πάρουν ένα τέρμα επειδή του το είχαν υποσχεθεί???

Το μόνο καλό είναι ότι δεν ξέφυγε κανείς..3 βαθμούς απέχει η κορυφή μόνο. Όπως και ναχει έχασες μέσα στην έδρα σου από τη Werder όμως.. Οπότε πρέπει να πας α τη νικήσεις εκεί όπως και να έχει...

Και στο CL δεν ήταν πειστική η εμφάνιση. Ελπίζω να στρώσει η ομάδα γιατί πραγματικά έχει καλές μονάδες.. Έχει αρχίσει να μου τη σπάει ο Van Bommel λίγο και δυστηχώς όταν γυρίσει ο Ribery θα βγάλει τον Ze αντι για τον Van Bommel, γιατί χρειάζεται και κάποιον να κάνει βρώμικη δουλειά και όχι μόνο τεχνίτες...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδί όχι, τους είδες τους Γάλλους. 3 γκολάκια στο ημίχρονο και μετά παίζανε λες και είχανε κάνει 8 γραμμές κόκα ο καθένας. Και εμείς τρώμε 2, νικάμε και είναι λες και πέταξες δυναμιτάκι σε κοτέτσι.

Δημοσ.
Ρε παιδί όχι, τους είδες τους Γάλλους. 3 γκολάκια στο ημίχρονο και μετά παίζανε λες και είχανε κάνει 8 γραμμές κόκα ο καθένας. Και εμείς τρώμε 2, νικάμε και είναι λες και πέταξες δυναμιτάκι σε κοτέτσι.

σορρυ για το οφτοπικ αλλα οι γλαφυρες περιγραφες σου σπαν κοκκαλα:lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...