Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδε κανεις τον αγώνα προχτές?? :)

Πολύ όμορφη μπαλίτσα και είμαστε ακόμα 3 βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος... Είναι νωρις για συμπεράσματα αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλα πράγματα από αυτή την ομάδα!! Ηδικά άμα ακολοθήσουν ακόμα 2 καλές εμφανίσεις και η κατάκτηση του Ligue Cap... Και αυτά χωρις Toni, Sosa και Schlaudraff!

Μεγάλη ποικιλία παιχτών, φανταστικές προυποθέσεις για rotation, πολύ καλός προπονητής... Το μόνο ανησυχητικό ίσως είναι η άμυνα...Θα πρέπει τα στοπερ που έχουμε να δέσουν πολύ καλά εταξύ τους, Lucio, Demichelis, Van Buyten...

Και αυτός ο Ribery...είναι πραγματικά απίστευτη παιχτούρα... Τους άλλαξε τα φώτα.... Άντε να δούμε την τετάρτη το επόμενο παιχίδι με την Stuttgart!

Ααα και infos για τα διαρκείας. Έγινα πάνω από 50.000 αιτήσεις και όπως και πέρσυ πουλήθηκαν 34.000 διαρκείας! Το απίστευτο ήταν ότι ΜΟΝΟ 500 άτομα δεν ανανέωσαν το διαρκείας τους από πέρσυ! (τελικά ήμουν πολύ κωλόφαρδος που περσυ μου έδωσαν....:D)

P.S. Και φυσικά ήδη έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος...με εξαίρεση τον αγωνα με την Cottbus που μέρχρι πριν 3 μέρες υπήρχαν λίγα ακόμα

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτό λεω...

Στα πρώτα 10 λεπτά βέβαια πραγματικά δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάσα... Ούτε σχολκή ομάδα να ήταν... Μετά κάτι τους έπιασε και είδαμε ωραίους συνδυασμούς, ανάπτυξη από τα άκρα και διάφορα τέτοια όμορφα πράγματα που είναι λίγο παράξενο να δουλεύουν ήδη τόσο νωρίς και με τόσους καινούριους παίχτες... Μπράβο στον προπονητή...

Δημοσ.

βασικα ο ριμπερι εβγαζε ματια. ο κλοζε μολις δεσει θα σπερνει. δεν θυμαμαι ποιους αλλους ειδα αλλα γενικα μου φανηκε πολυ γεματη ομαδα την βλεπω να πηγαινει τελικο γενικα με εντυπωσιασε για τοσο νωρις.

Δημοσ.

ξέχασα να πω ότι αν κάποιος θέλει εισιτήριο για τα 3 παιχνίδια που χάνω με Schalke, Cottbus και Nürnberg ας μου στείλει pm... Δεν είναι σίγουρα ότι θα το πάρει γιατί ο μόνος τρόπος είναι ο επίσημος...δηλαδή μέσω της viagogo. Πληροφορίες εδώ.. http://fcbayern.viagogo.de/

Βασικά λεω εγώ στο site ότι πουλάω ένα εισιτήριο και όποιος προλάβει το αγοράζει... Άμα το θέλει καποιος μπορούμε να το κάνουμε στις 3 το πρωι πχ που δεν θα είναι και πολλοί online και προγραμματισμενα, ωστε μολις το βάλω να το πάρει κατευθείαν.... Όποιος θέλει ας μου πει μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες...μετά θα τα βγάλω προς πώληση....

P.S. Συνδυάζεται πολύ όμορφα το ταξιδάκι και με oktoberfest...lol

Δημοσ.

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα... Δεν ήταν τόσο εμφατική όσο αυτή με την Werder αλλά απέδειξαν και πάλι ότι είναι σε εξαιρετικό δρόμο η ομάδα, παρόλο που λείπουν ακόμα μερικοί παίχτες κλειδιά...

Κανένα περιθώριο αντίδρασης για την Stuttgart, το σκορ θα μπορούσε να είναι κατα πολύ μεγαλύτερο μετά τα 2 δοκάρια και αρκετές ακόμα ευκαιρείες...

Αναπτύσσονται σιγά σιγά αυτοματισμοί και πραγματικά μπορω να πω πως η ομάδα αυτή τη χρονιά έχει από τα καλύτερα κέντρο και επίθεση τη Ευρώπης... Βγάζουν φωτιές τα παλικάρια εκει μπροστά με καπετάνιο τον Ribery... Τα λόγια είναι περιτά για αυτό το παίχτη... Άντε να παρουμ την πρώτη κούπα το σάββατο:)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα έχει matchαρα!! Αν και φιλικό αποχαιρετηστήριο για τον Mehmet Scholl όπως και να το κάνουμε Bayern - Barcelona δεν βλέπει κάποιος και τόσο συχνά:)

Απότι διάβασα θα έρθει ολόκληρη η Barca και δυστυχώς ο μαλάκας δεν προνόησα να πάρω εισιτήριο...

Σε εμας εδώ θα το δείξει η κρατική τηλεόραση, φαντάζομαι και στην Ελλάδα όλο και κάποιος θα το έχει πάρει το match. Αξίζει να το δει όποιος μπορεί... Μόνο τον Ribery να βλέπατε προχτές στον πρώτο αγώνα της Bundesliga θα έφτανε... Είναι απλά θεός....

Δημοσ.

πετουσε η μπαγερν, ο ριμπερι εκανε απιστευτες ενεργειες, εχει ανεβει επιπεδο και η μπαγερν και ο ιδιος! ο τονι λιγο βαρυς και αργος σε καποιες κινησεις, παρολααυτα και ασιστ εβγαλε και μεσα στις φσεις ητανε και οταν ολοι οι αλλοι τριγυρο του ειναι διαβολοι ε ας ειναι λιγο βαρυς αυτος. Ακομα και κατι οντλ, λελ κτλπ που δεν γεμιζανε το ματι περσι φετος αποδιδουν πολυ καλα. Απλα να πω οτι αμα στην βερντερ διναμε τον ντομι και τον σεζαρ θα μας κανανε ταμα που τους σωσαμε λοοοολ, τραγικη αμυνα

Δημοσ.

η ομάδα πετάει ρε!!

φάτε μάτια ψάρια!!

Δείτε τι κάνουν τα παλικάρια και ο Ribery! Πρέπει να έχεις μεγάλα αρχίδια για να εκτελέσεις έτσι πέναλτυ μέσα στη Werder για το 1-0. Αφήστε που έπρεπε να μείνου με 10 από τα πρώτα λεπτά... Το φάουλ του Naldo ήταν καθαρά με πρόθεση και τελείως δολοφονικό...

Τριπλίτσα στο 3ο γκολ έξω από την περιοχή μας....:D

Δημοσ.
ο τονι λιγο βαρυς και αργος σε καποιες κινησεις,

ε μα ρε συ ακριβώς για αυτό είναι, κλασσικός φορ περιοχής, και μη ξεχνάς ότι είναι και πάνω από 1.90 και 100 κιλά Απότι φαίνεται συνεργάζεται και πολύ καλά με τον Klose παρόλο που ήταν αρκετό καιρό τραυματίας και μόλις την προγούμενη βδομάδα άρχισε τις προπονήσεις...

Εγώ πραγματικά απορώ πως τα κατάφεραν με τόσους πολλούς καινούριους παίχτες να αποδίδει η ομάδα τόσο σύντομα παραγωγικό ποδόσφαιρο, αλλά και το ακόμα πιο δύσκολο, θεαματικό!

Αλλά θα μου πεις και στον πάγκο δεν κάθεται και κανας τυχαίος.. Να δώσουν κανα βίντεο στον Sir να κοιτάξει.:P

Δημοσ.

εντάξει, απλώς μιλάμε για την καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα αυτή τη στιγμή έτσι. παίζει να είναι και από τις καλύτερες bayern της 20ετίας.

Δημοσ.

Κρίμα που δεν έφεραν τον Τόνι στη Γιουβέντους. Τον λατρεύω αυτό τον παίχτη. Φαίνεται ότι θα κάνει πράγματι εξαιρετικό δίδυμο με τον Κλόζε πάντως (σε ένα παιχνίδι που τους είδα μαζί). Αλληλοσυμπληρώνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...