Προς το περιεχόμενο

Bayern München

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έχουν πει και άλλοι....ας μιλήσουμε και καμιά πραγματική ομάδα!!

Bayern München το όνoμα αυτής. Μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και αναμφισβήτητα η κορυφαία στην ιστορία της Bundesliga αλλά και τα τελευταία χρόνια.

Ας πουμε μερικές πληροφορίες γύρω από την ομάδα γενικά!

20 Πρωταθλήματα Γερμανίας: 1932, 1969, 1972, 1973, 1974, 1980, 1981, 1985, 1986, 1987, 1989, 1990, 1994, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2005, 2006

13 Κύπελλα Γερμανίας: 1957, 1966, 1967, 1969, 1971, 1982, 1984, 1986, 1998, 2000, 2003, 2005, 2006

3 Κύπελλα Πρωταθλητριών: 1974, 1975, 1976

1 Champions League: 2001

1 Κύπελλο UEFA: 1996

Ειδικά το 2005 και το 2006 κατάφεραν να κατακτήσουν 2 συνεχόμενα double κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές για την Γερμανία. Δυστηχώς η φετινή χρονιά δεν πάει καθόλου καλά, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματοςμε αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους και κινδυνεύει σημαντικά να μην πάρει ούτε καν την 3η προνομιούχα θέση για το Champions League.

Το γήπεδο λογικά το έχετε δει οι περισσότεροι από εσας.. Αυτό είναι..

600456322ct4.th.jpg

Η κατασκευή του ξεκίνησε στις 21 Οκτώβρη του 2002 και τελείωσε στις 30 Απριλίου του 2005. Το όλο έργο κόστισε 340 εκατομμύρια Euro. Κατά την άποψη μου είναι ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα του κόσμου και σίγουρα μοναδικό αρχιτεκτονικά αλλά και τεχνολογικά!! Χαρακτηριστική είναι η μορφή donut που έχει αλλά και η δυνατότητα του, που αφήνει άφωνους όλους του επισκέπτες του, να αλλάζει χρώματα ολόκληρο. Τα χρώματα που αλλάζει το γήπεδο είναι τα εξής 3, ανάλογα την περίσταση: Άσπρο, κόκκινο, μπλέ αλλά και συνδυασμοί αυτών!!

allianzarena3fv6.th.jpg pm300allianzarena1at4.th.jpg allianzarenaar6.th.jpg

Το γήπεδο χωρίζεται σε 3 διαζώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 69.900 άτομα, εκ των οποίων 66.000 καθιστούς, 20.000 στο κάτω διάζωμα, 24.000 στο μεσαίο και 22.000 στο πάνω! Όλες οι θέσεις του γηπέδου είναι σκεπαστές. Από αυτά τα 69.000 εισιτήρια τα 33.000 είναι διαρκείας. Κάθε χρόνο γίνεται κανονική μάχη για τα διαρκείας καθώς οι αιτήσεις είναι γύρω στις 50.000. Φυσικά όλα τα εισιτήρια είναι πουλημένα μήνες πριν από τους αγώνες και είναι αρκετά δύσκολο να βρεις άμα δεν το έχεις προγραμματίσει και δεν έχεις διαρκείας..

Ενδεικτικά σκεφτείτε τι σημαίνει ποδοσφαιρικός πολιτισμός, όταν το Μόναχο των 1.3 εκατομμυρίων κατοίκων σκοτώνεται να μπει σε ένα γήπεδο που χωράει 69.000 άτομα και δεν βρίσκει θέση και η Αθήνα των 4.5 εκατομμυρίων βάζει στο Καραισκάκη 20.000 άτομα, όπως έγινε την προηγούμενη Κυριακή!!

[Πέρσυ που δεν είχα διαρκείας και ήθελα να παω απλά να δω το γήπεδο, πήγα σε ένα αγώνα της Μόναχο 1860, της δεύτερης και πιο ιστορικής ομάδας του Μονάχου η οποία παίζει στη δεύτερη εθνική. Παρά το ότι την περσινή χρονιά πήγε πολύ άσχημα, τερμάτισε στο δευτερο μισό της ταμπέλας, στο παιχνίδι που πήγα εγω ήταν μέσα γύρω στα 35.000 άτομα... Τα συμπεράσματα δικά σας...:)]

Οι τιμές των διαρκείας για την Bayern διαμορφώνονται ως εξής: (Όλες οι τιμές είναι για την Bundesliga MONO. Όμως όσοι έχουν διαρκείας έχουν άμα θέλουν αυτόματα κλεισμένη θέση για Champions League και κύπελλο για την οποία πληρώνουν ξεχωριστά ανάλογα πόσο μακρυά θα φτάσει η ομάδα.)

allianzseatingjk0.th.gif

Κατηγορία 1: 600

Κατηγορία 2: 500

Κατηγορία 3: 400

Κατηγορία 4: 250

Κατηγορία 5: 120

Κάθε αγώνας Champions League του πρώτου γύρου κοστίζει 40, 30, 25, 15, 10 Euro αντίστοιχα την κατηγορία που είναι το διαρκείας..

Άμα η ομάδα περάσει από τον πρώτο γύρο ανεβαίνουν οι τιμές για κάθε παιχνιδι, αλλά δεν τις γνωρίζω ακριβώς. Πάντως εγώ έχω ένα διαρκείας κατηγορίας 5 και για το παιχνίδι με τη Real πλήρωσα 15 Euro. Ελπίζω να με πιστεύετε που σας το λεω...

Εγώ πάντως δεν το πίστευα ότι οι τιμές θα είναι τόσο εξευτελιστικές... Με 120 Euro βλέπω όλο το γερμανικό πρωτάθλημα,ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, στο εκπληκτικό αυτό γήπεδο και με 15 Euro θα δω σε 2 βδομάδες αγώνα των 16 του Champions League μεταξύ Bayern και Real... Σας παρακαλώ μη με ξυπνάτε......Ονειρεύομαι...:P..... Κι όμως όχι... Αυτές είναι οι τιμές στην σύγχρονη Ευρώπη....

pm300allianzarena2qb3.th.jpg

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μεγαλη ομαδα σιγουρα αλλα πολυ αντιπαθητικη ρε παιδι μου . να μου πεις ολες οι

γερμανικες αντιπαθητικες ειναι.

Δημοσ.

Και τώρα ας σχολιάσω και το σημερινό παιχνίδι!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από πολύ καιρό έκαναν μια σοβαρή έως καλή εμφάνιση. Δυστηχώς η φετινή χρονιά πρέπει να είναι από τις χειρότερες στην ιστορία της Bayern και είναι η πρώτη δική μου που έχω το διαρκείας...γκαντεμιά έτσι.. Παρόλα αυτά το χάρηκα πάρα πολύ σήμερα που έφεραν αυτό το 3-2 με πολύ ικανοποιητική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με τραγικά κενά στην άμυνα... Το χάρηκα επίσης πάρα πολύ επειδή αυτή η ομάδα που λέγεται Real με αηδιάζει σε όλο της το μεγαλείο. Από τους παίχτες που διαλέγει μέχρι το μέρος που πηγαίνει να κάνει την καλοκαιρινή της προετοιμασία...

Πήγα και είδα τα goal και έχω να πω 2 πράγματα...

1. Ο Σωτηρακόπουλος δικαιολόγησε για μια ακόμα φορά τον τίτλο ενός άθλιου σχολιαστή (δεν με ενδιαφέρει αν έχει πολλές γνώσης) και με έκανε να τον σιχαθώ ακόμα περισσότερο όταν στα goal της Real ούρλιαζε σαν τρελός και στης Bayern έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα...ή μάλλον σαν να συνέβη κάτι πολύ κακό!! Είναι πραγματικά ντροπή ένας σχολιαστής να δείχνει τέτοια συμπεριφορά στην ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ενός αγώνα... Να έπαιζε μια ελληνική ομάδα να το καταλάβω, αλλά όχι κι έτσι... Εγώ άκουγα τον αγώνα στο γερμανικό ραδιόφωνο και παρόλο που έπαιζε γερμανική ομάδα όταν έβαζε γκολ η Real ο σχολιαστής τα έδινε όλα.. Συγκεκριμένα μέχρι και Rrrrrrrrraul φώναζε... Και έπαιζε και γερμανική ομάδα στον el classico της Ευρώπης... Respect... Επίσης η μετάδοση ήταν από τις πιο συναρπαστικές που έχω ακούσει και όχι οι βλακείς αναμεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα...

2. Η άμυνα μας είχε κραυγαλέα κενά!! Αν έπαιζαν παιδάκια των ακαδημιών δεν θα είχαν φάει το 2ο και 3ο γκολ, τα οποία ήταν πραγματικά δωράκι, λες και χρωστάγαμε τίποτα στους Μαδριλένους!!

Αυτά για το σημερινό παιχνίδι!!! Ήδη χαίρομαι tierisch, που λένε και οι Γερμανοί για τον επαναληπτικό, όταν θα ξεσκίσουμε το απαλό $%&($% του Beckham....:P:p Γαι τέτοιες στιγμές αξίζει να έχει κάποιος διαρκείας.. Βασικά με τέτοιες τιμές αξίζει ακόμα και όταν παίζουν τόσο χάλια στο πρωτάθλημα... Ελπίζω μόνο να γίνει καμιά ανάκαμψη της τελευταίας στιγμής γιατί αλλιώς του χρόνου θα βλέπω UEFA...:)

Μετά το σημερινό παιχνίδι πάντως είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την πρόκριση και νομίζω πως θα έρθει σίγουρα!! Προετοιμαστείται για προσωπικές φώτο από την γηπεδάρα με Real και Bayern στον αγωνιστικό χώρο!!

P.S. o Hargreaves είναι πολύ παιχτούρα...

Δημοσ.

ε τι περιμενες να πανηγυριζε το γκολ των γερμανων? με τους ισπανους θα ταυτιστεις οχι με τους παγωμενους. μεσογειακος λαος ειμαστε.

Δημοσ.

@1980 Κάτι μου λέει ότι κολλάς στο ότι είναι Γερμανική??...:)

Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό πάντως, σίγουρα ίσως οι Ισπανοί να παίζουν πιο όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά το γερμανικό πρωτάθλημα νομίζω είναι ποιο όμορφο από το αγγλικο και το ιταλικό για παράδειγμα... Ειδικά στην οι ιταλικές σου σπάνε τα νεύρα... Παράδειγμα... Βρες μου καμιά ομάδα που να είναι σε τέτοια φόρμα όπως η Werder... Είδες τι έκανε στον Ajax την ποηγούμενη βδομάδα???

Η bayern είναι πολύ πεσμένη τώρα αλλά μην ανησιχείς, θα ανέβουμε, ελπίζω πριν τελειώσει η χρονιά!

ε τι περιμενες να πανηγυριζε το γκολ των γερμανων? με τους ισπανους θα ταυτιστεις οχι με τους παγωμενους. μεσογειακος λαος ειμαστε.

Άστο γιατί θα πλακωθούμε πάλι... Αν θες πίστεψε με πως αυτά που λες δεν έχουν βάση.. Είναι οι κλασσικές ελληνικές χαζές προκαταλήψεις... Αν όχι ο καθένας έχει την άποψή του αλλά εγώ τουλάχιστον τους έχω ζήσει τους Γερμανούς... Εσύ?? Και έτσι κι αλλιώς η δουλειά του είναι να είναι αντικειμενικός... Δε πα να ήταν και από τον Βόρειο Πόλο η ομάδα... Ντροπή πραγματικά...

Το topic λέγεται όμως Bayern München και όχι η νοοτροπια των Γερμανών...

Δημοσ.
@1980 Κάτι μου λέει ότι κολλάς στο ότι είναι Γερμανική??...:)

Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό πάντως, σίγουρα ίσως οι Ισπανοί να παίζουν πιο όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά το γερμανικό πρωτάθλημα νομίζω είναι ποιο όμορφο από το αγγλικο και το ιταλικό για παράδειγμα... Ειδικά στην οι ιταλικές σου σπάνε τα νεύρα... Παράδειγμα... Βρες μου καμιά ομάδα που να είναι σε τέτοια φόρμα όπως η Werder... Είδες τι έκανε στον Ajax την ποηγούμενη βδομάδα???

Η bayern είναι πολύ πεσμένη τώρα αλλά μην ανησιχείς, θα ανέβουμε, ελπίζω πριν τελειώσει η χρονιά!

λεω απλα οτι σαν ελληνας ειναι πολυ πιο ευκολο να ταυτιστεις με μια ισπανικη ομαδα. ειναι το ταμπεραμεντο. δεν γινετε να ταυτιστεις με τους ψυχρους γερμανους.

Δημοσ.

καλα η προκριση πιστευω εχει κριθει,πολυ χαλι η real! στα της bayern τωρα,το γηπεδο ειναι καταπληκτικο αν και σαν ομαδα δεν μου αρεσει δεν μπορω να παραβλεψω οτι το γηπεδο ειναι πραγματικο κοσμημα!

Προετοιμαστείται για προσωπικές φώτο από την γηπεδάρα με Real και Bayern στον αγωνιστικό χώρο!!

αναμενουμε...

Δημοσ.
δεν γινετε να ταυτιστεις με τους ψυχρους γερμανους.

Θα σας πιούμε το αίμα ρε. Θα ράβετε δίχτυα μέχρι το επόμενο CL.

Δημοσ.

imho:

απο ολες τις γερμανικες ομαδες η bayern ειναι η πιο βαρετη και εχει μακραν τους πιο αντιπαθεις παιχτες. ισως να παιζουν καλα σαν συνολο αλλα οταν βλεπω Σαλιχάμιτζιτς, Σολ, Σβάινσταϊγκερ, Λαμ, Σανιόλ παθαινω overdose φρικης και μου ερχονται συνεχεια σκεψεις οπως "κοιτα κατι ανθρωποι που υπαρχουν..."

Τον Καν δεν τον αναφερω γιατι πλακα εχει η παλιογρια οταν παλευει, θα του φυγει η μασελα καμια ωρα και θα γελαμε.

Aλλο θεμα ειναι οι φιλαθλοι της, που πανε να δουνε μπαλα με τα λουκανικα και τις μπυρες. Δεν υπαρχει πιο γελοιο θεαμα απο το να βλεπεις τους σαπιοκοιλιαδες, να κουνανε τα σημαιακια τους πασαλυμενοι με μουσταρδα και κετσαπ.

P.S. o Hargreaves είναι πολύ παιχτούρα...
ο τυπος ειναι μετριος, τον εχω δει σε πολλα παιχνιδια και με την εθνικη αγγλιας και με την bayern και δεν λεει. Ισως αυτον τον καιρο να ειναι σε φορμα αλλα γενικοτερα...
Δημοσ.

Γενικά πάντως, από τη μία ο 1980 με τους "ψυχρούς", από την άλλη εσύ ρε πάμπλο με τους "σαπιοκοιλιάδες λουκανικόμπυρους" με κάνετε να αναρωτιέμαι αν έχετε προσέξει ότι αυτοί οι 11 αχυρομάλληδες κλωτσάνε και ένα σφαιρικό κολοκύθι.

Δημοσ.
Θα σας πιούμε το αίμα ρε. Θα ράβετε δίχτυα μέχρι το επόμενο CL.

αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε. η μπαλα δεν ειναι πολεμος ειναι τεχνη. και ως

γερμανοι ειστε ατεχνοι εντελως.

imho:

απο ολες τις γερμανικες ομαδες η bayern ειναι η πιο βαρετη και εχει μακραν τους πιο αντιπαθεις παιχτες. ισως να παιζουν καλα σαν συνολο αλλα οταν βλεπω Σαλιχάμιτζιτς, Σολ, Σβάινσταϊγκερ, Λαμ, Σανιόλ παθαινω overdose φρικης και μου ερχονται συνεχεια σκεψεις οπως "κοιτα κατι ανθρωποι που υπαρχουν..."

Τον Καν δεν τον αναφερω γιατι πλακα εχει η παλιογρια οταν παλευει, θα του φυγει η μασελα καμια ωρα και θα γελαμε.

Aλλο θεμα ειναι οι φιλαθλοι της, που πανε να δουνε μπαλα με τα λουκανικα και τις μπυρες. Δεν υπαρχει πιο γελοιο θεαμα απο το να βλεπεις τους σαπιοκοιλιαδες, να κουνανε τα σημαιακια τους πασαλυμενοι με μουσταρδα και κετσαπ.

ο τυπος ειναι μετριος, τον εχω δει σε πολλα παιχνιδια και με την εθνικη αγγλιας και με την bayern και δεν λεει. Ισως αυτον τον καιρο να ειναι σε φορμα αλλα γενικοτερα...[/QUO

με εκφραζεις πληρως. δεν τους αντεχω καθολου.

Δημοσ.

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως το γερμανικό είναι λίγο άκομψο, αλλά μου αρέσει να βλέπω αυτή την έλλειψη στυλ που κ που, σε αποτοξινώνει από την Αγγλική υπερ-μελέτη ή την Ισπανική επιτήδευση. Αυτό το Ισπανικό "είμαι στη μικρή περιοχή αλλά θα χορεύω φλαμένγκο με τη μπάλα μέχρι να μπούμε μαζί στο τέρμα" δν το παλεύω.

Δημοσ.

ναι οκ οπως την βρισκει ο καθενας. ο γερμανος αν μπορουσε θα σε επιανε απο τον λαιμο και θα σε εβαζε με την μπαλα στα διχτυα . ο ισπανος θα σε χορεψει και θα σε ζαλισει με το τοπι. . θα περασουμε ρεεεεεεεε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...