Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα γραμματοσειρών

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα..

Όλα τα e-mail που δέχομαι από τν sony-ericsson είναι γραμμένα-φαίνονται έστω σε μένα κάπως έτσι:

ΕυχαÏ�ιστοÏ�με Ï?οÏ

Ότι enconding και να βάλω(σε ελληνικά πάντα) τπτ,απλά αλλάζουν τα σχεδιάκια.Είτε με firefox είτε με ie7 τπτ.Τί θα κάνω να μπορώ να τα διαβάσω;;

Ειδικά το τελευταίο εμαιλ είναι από το τμήμα εξυπηρέτησης και καίγομαι να το διαβάσω όπως και δήποτε σήμερα το πολύ αύριο,λόφω ενός προβλήματος που έχω με το κινητό.

Έχω προσπαθήσει να το βάλω στο word και να αλλάξω γραμματοσειρά τπτ κ πάλι,όπως και στο .txt!

Σας παρακαλώ όποιος ξέρεις κτ κ μπορεί να βοηθήσει,ας μου πει.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιούν κάποιες εταιρείες κινητών τηλεφώνων για μη λατινικό αλφάβητο, δεν είναι παντοτε συμβατές με τις αντίστοιχες των υπολογιστών. Αν το e-mail έφυγε απο κινητό, έφτασε στον server όπως το διαβάζεις. Οπότε, δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλά που μπορείς να΄κάνεις, εκτός απο το να ζητήσεις να σου στείλουν πάλι το mail με greeklish

Δημοσ.

Εννοείς ότι το έστειλαν μέσω κινητού;;Και να ξαναστείλω e-mail να τους λεω απαντήστε με greeklish...ποπο....άντε να περιμένω άλλες 3 μέρες να απαντήσουν....τότε δν θα αλλάξω ποτέ κινητό...

Εε και τί θα τους πω;Και τα ενημερωτικά email να τα στέλνετε σ greeklish...

Καμιά άλλη λύση φίλε μου από τα έστω λίγα που μπορούμε να κάνουμε;;

Ευχαριστώ πάντως :) !!

Δημοσ.

Από το hotmail το έστειλα,μήπως έπρεπε από το gmail μ;;

Ποπο φίλε πατρινε μν λες τέτοια....τί ταλαιπωρία είναι αυτή για ένα κινητό 15ημερών;;;

Λύση ας βρουμε εδω....

Ευχαριστώ παίδες!

Δημοσ.

Κάνε υπομονή μερικές μέρες, ενώ τους ζητάς να σου ξαναστείλουν το mail στο gmail. Το Hotmail, έχει αρκετές φορές πρόβλημα με τις Ελληνικές γραμματοσειρές, αν δεν είναι της "Μαμάς" Microsoft.

Δημοσ.
Κάνε υπομονή μερικές μέρες, ενώ τους ζητάς να σου ξαναστείλουν το mail στο gmail. Το Hotmail, έχει αρκετές φορές πρόβλημα με τις Ελληνικές γραμματοσειρές, αν δεν είναι της "Μαμάς" Microsoft.

Αν κ ο χρόνος πιέζει αρκετά...θα στείλω τώρα ξανά το εμαιλ από το gmail να δούμε...

Ευχαριστώ ξανά!

edit--παίδες ξέχασα,η επικοινωνία έγινε μέσω της έτοιμης φόρμας της sony ericsson....δν μου δίνει εμαιλ support!

Δημοσ.
Εκτός θέματος, αλλά το κινητό σου τι πρόβλημα έχει;

Τί πρόβλημα;;Προβλήματα.....

Πριν 2 βδομάδες πήρα το sony ericsson k800i(έγιναν τόσες χτες),αλλά έχουμε κ λέμε:

Το κινητό κλείνει κ ανοίγει όποτε θέλει...Όταν βάζω το καλώδιο usb για να περάσω ή να βγάλω μέσα από το κινητό,κλείνει πάλι το τηλέφωνο,πολλές φορές χάνει την σύνδεση του με τν υπολογιστή.

Ανοιχτό το κινητό σε Κανονική λειτουργία,δν δέχεται κλίσεις....όποιος με παίρνει βγαίνει ο τηλεφωνητης...αν κ δν έχω ενεργοποιήσει τν τηλεφωνητή...υπέθεσα ότι αν μήνει πολλές ώρες(6-7,αφού είναι κλίσεις που δέχομαι το πρωί κτ τις 7) αχρισημοποίητο να γίνεται αυτό,αλλά αποκλείεται να γίνεται κτ τέτοιο...

Ακόμα το κινητό crashαρε μέσα στο μενού κ έβγαλε μια γραμμή στο μέσσον κ μετά εξαφανίστηκε..

Ακόμα χάνει τις συνδέσεις blue tooth με κινητά που βρίσκονται ακόμα κ δίπλα τ μερικές φορές.

Αφείστε ότι δν μ βγάζει ορισμένα εικονίδια επάνω στο σήμα δίπλα....

Και το σημερινό πρόβλημα που είδα,δν μ μετράει τις κλίσεις που έχω κάνει/δεχτεί,εξερχόμενες-εισερχόμενες-αναπάντητες-απαντημένες.Τπτ...Έχει μήνει σ κτ τηλ που έχω δεχτεί μέχρι τις 13/2....

το έγραψα στις 17/2
Δημοσ.

Να κάνω τώρα και μία χαζή ερώτηση; Μήπως το πήρες απο κατάστημα της Vodafone σε πακέτο καρτοκινητού; Έχω καεί απο παρόμοια περίπτωση, με άλλη μάρκα κινητού, όπου αγόρασα ΄ΤΡΕΙΣ συσκευές, σε πακέτο καρτοκινητής και οι τρείς, απο τη Vodafone, και ήταν και οι τρείς προβληματικές!

Δημοσ.
Να κάνω τώρα και μία χαζή ερώτηση; Μήπως το πήρες απο κατάστημα της Vodafone σε πακέτο καρτοκινητού; Έχω καεί απο παρόμοια περίπτωση, με άλλη μάρκα κινητού, όπου αγόρασα ΄ΤΡΕΙΣ συσκευές, σε πακέτο καρτοκινητής και οι τρείς, απο τη Vodafone, και ήταν και οι τρείς προβληματικές!

Ναι από τν βοντα το πήρα,αλλά όχι σε πακέτο καρτοκινητού,με αναβάθμιση του συμβολαίου της μητέρας μου,απλά το χρησιμοποιώ εγω με τν δικιά μ κάρτα.Και στην βοντα έστειλα email αλλά δν απάντησαν...ούτε τηλέφωνο δν με πήραν που τους ζήτησα....

Μν πείτε για το vodafone μενού που έχει,μου αρέσει κ δν το βρίσκω προβληματικό.....αλλά καμιά @@ θα έκαναν όταν το άλλαζαν για να το βγάλουν σαν vodafone live συσκευή....

Αχχχχ και έφυγα από τν sharp και το gx30i μ....αλλά αυτό χρησιμοποιώ ακόμα...το k800i το έχω βάλει στο κουτί του κ περιμένει το ταξίδι του...

Και για το θέμα τν γραμματοσειρών που λέγαμε,μου ήρθε το αυτόματο email της se,και είναι σε μια χαρά ελληνικά!Οπότε περιμένω απάντηση τους.Ευχαριστώ για τν συμβουλή φίλε powerline να τους δώσω τον άλλο λογαριασμό!!

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με το Vodafone Live menu. Έχω την αίσθηση, μιας και δεν μπορώ να αποδείξω οτι θα πω παρακάτω, πως η Vodafone μοιράζει εν γνώση της προβληματικές συσκευές όταν κάνει προσφορές είτε σε πακέτα καρτοκινητής είτε σε αναβαθμίσεις συμβολαίων. Οι συσκεύες που είχα πάρει δεν είχαν μενού της Vodafone, τις είχα πάρει για τον πατέρα μου που οδηγεί φορτηγό και ήθελε καινούριο κινητό, και τελικά πήγαμε μαζί και πήρε άλλη συσκευή, απο ανεξάρτητο κατάστημα. Όσες συσκευές δεν πήγαν στα σκουπίδια, έγιναν πειραματόζωα.

Δημοσ.

Γω νομίζω ότι η se μας κοροηδεύει,το gx30i sharp μου είναι μια χαρά ακόμα!!

Email ακόμα να μου στείλει η se,αλλά δοκίμασα κ το άλλο να μπω από διαφορετικό υπολογιστή,δοκίμασα στο σχολειό αλλά κ πάλι τπτ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...