Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ήχο σε DVD

talikra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έκανα ένα γρήγορο search αλλά δεν πολύ κατάλαβα τι παίζει

Κατέβασα μια ταινία ήταν σε πολλά .rar τα έκανα extract και πήρα ένα τελικό .iso αρχείο.

Το έκανα mount μέσω του alcohol 120% και εν συνεχεία μέσω του WMP 11 το αναπαράγω κανονικά.

Το πρόβλημα που παίζει είναι ότι ο ήχος κατά την αναπαραγωγή του είναι πολύ χαμηλός.

Μήπως μπορώ να κάνω κάτι πάνω σε αυτό; Μήπως παίζει κάποιο utility που να κάνει κάτι για αυτό το πρόβλημα.

Να σημειώσω τα εξής:

1. Η αναπαραγωγή γίνεται μέσω του WMP 11 από τον δίσκο αλλά και από DVD που το έγγραψα πάλι το ίδιο είχα.

2. Το μηχάνημα δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα π.χ φταίει η κάρτα ήχου ή το WMP 11.

3. Τα αρχεία του ISO είναι τα κλασσικά .VOB .INFO όλων των DVD.

Ξέρεται μήπως σε ποιό αρχείο-αρχεία είναι αποθηκευμένος ο ήχος, γιατί από ότι έχω δει και σε άλλα DVD πλην αυτού εδώ που σας αναφέρω πάντα βλέπω 2 καταλόγους

Ι) Video_TS

II) Audio_TS

Ο ΙΙ) είναι είναι άδειος.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή να παραπέμψει κάπου θα με βοηθούσε ιδιαίτερα

Δημοσ.

Μήπως ο ήχος είναι πολυκάναλος και παίζει σε απλόστεροφωνικό σύστημα; Αν ναί, θα παίζει χαμηλά, τουλάχιστον σε κάποια σημεία του, αν όχι όλος. Το Aduio_TS είναι ο φάκελος που θα έβρισκες τα αρχεία, αν ο δίσκος ήταν DVD Audio

Δημοσ.

thanks φιλε για την άμεση απάντηση σου, αλλά δεν καταλαβαίνω τι μου λες.

Πως μπορώ να δω αν το DVD είναι πολυκάναλο ή όχι; Το παίζω από τα ηχεία ενός laptop τώρα ούτε και αυτά ξέρω τι είναι;

Μπορείς να δώσεις κανά Link να μάθω τι γιόυνεται γιατί έχω χαθεί λίγο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...