Προς το περιεχόμενο

Ακουστικα της κακιας ωρας

bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, εντάξει μωρέ. Τι δουλειά σου να κάνεις. Κ τα Sharkoon κ επώνυμα είναι κ φθηνά! Για πείτε ρε παιδια, για το #8 τι να κάνω; στο panel δεν παίζει να λειτουργήσουν με τιποτα;

Δημοσ.

Με μπερδεύει λίγο το θέμα σου felika. Δεν το είχα προσέξει πριν, αλλά λες οτι συνέδεσες στο μπροστινό πάνελ των ηχείων σου. Το πάνελ στα ηχεία Creative T7700 δεν έχει είσοδο μικροφώνου, αλλά είσοδο γραμμής (line in), για να συνδέσεις στερεοφωνική έξοδο απο κάποια συσκευή, προς τν υπολογιστή. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει το μικρόφωνο. Μπορείς όμως να πάρεις μία προέκταση καλωδίου για το βύσμα του μικροφώνου και να συνδέσεις τα ακουστικά στο πάνελ και το μικρόφωνο στην κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Τελικα απεκτησα τα teac hp2 των 10e απο microland(να'σαι καλα powerline για την προταση)!!!τα ηχεια,μετα απο δοκιμες,δουλευουν στο pc της αδερφης μου που εχει μια pci 5.1 καρτα ηχου.τα συνδεω κανονικα στις θυρες που πρεπει και οταν μιλαω στο mic ακουγεται απο τα ηχεια η τα ακουστικα.στο sound recorder των windows2000 ομως συνεχιζει να ειναι νεκρο.επισης στο δικο μου pc με την onboard 5.1 συνεχιζουν να μην παιζουν.νεκρο και στο sound recorder των xp και στο voip.κοντολογις εχει εξακριβωθει οτι δεν ειναι ελλατωματικα αλλα mic στην ουσια παλι δεν εχω.μηπως φται η onboard?

καμια προταση?

απο drivers ειμαι κομπλε...

Δημοσ.

Μήπως στην κάρτα σου έχεις δώσει ρυθμίσεις τέτοιες, που να δείχνουν οτι έχεις συνδεδεμένο σύστημα ηχείων 5.1; Πέρα απο αυτό, άνοιξε το volume control, πήγαινε στο properties και επέλεξε recording. Κοίταξε εκεί να δείς αν έχει και το μικρόφωνο και αν είναι σε κατάσταση mute. Κάνε το ίδιο και στον υπολογιστή της αδελφής σου.

Δημοσ.

Στειλε μου σε pm σε ποια πλατεια θελεις να σου κανω την προτομη!!!

1000 thanks.εχοντας επιλεγμενο ηχο 5.1 ολα τα lines της καρτας ηχου ηταν lines εξοδου...αλλαζοντας το σε 2 headphones everything is back 2 normal.ο μονος μπελας απο δω και περα βεβαια ειναι να αλλαζω τις ρυθμισεις απο 2 σε 5.1 αναλογως το τι θελω να κανω...

ευχαριστω και παλι...

Δημοσ.
Στειλε μου σε pm σε ποια πλατεια θελεις να σου κανω την προτομη!!!

1000 thanks.εχοντας επιλεγμενο ηχο 5.1 ολα τα lines της καρτας ηχου ηταν lines εξοδου...αλλαζοντας το σε 2 headphones everything is back 2 normal.ο μονος μπελας απο δω και περα βεβαια ειναι να αλλαζω τις ρυθμισεις απο 2 σε 5.1 αναλογως το τι θελω να κανω...

ευχαριστω και παλι...

Έλα μωρέ τώρα! άκου προτομή!!! Μία απλή κατάθεση ενός εκατομμυρίου ευρώ σε off-shore τράπεζα αρκεί :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...