Προς το περιεχόμενο

Ακουστικα της κακιας ωρας

bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα κατι ακουστικα με ενσωματωμενο μικροφωνο απο cosmodata me 3,5e.Προσπαθω να μιλησω μεσω voip και δεν λειτουργει το μικροφωνο.ακουω κανονικα ηχο απο τα ακουστικα αλλα το mic τπτ.τα συνεδεσα και σε αλλο h/y που εχει pci sound card και παλι τα ακουστικα δουλευουν αλλα το μικ οχι.το ιδιο συμβαινει και με το στερεοφωνικο.υπαρχει περιπτωση να μην φταινε τα ακουστικα?

p.s:εχω ελεγξει τις ρυθμισεις του volume control

Δημοσ.

Και εσύ; Γιατί εγώ νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος μα....ς που πήγε και αγόρασε ακουστικά απο εκεί! Τέλος πάντων, σαν ακουστικά δεν είναι τόοοσο χάλια. Ξήλωσε το μικρόφωνο, κόψε και το καλώδιό του μέχρι το dimer, κράτα τα για κανένα discman και πάρε ένα κανονικό ζευγάρι για VoIP.

Δημοσ.

και εγω τεκνον βρουτε!!!βασικα για 3,5e δεν αξιζε τον κοπο ουτε το post αλλα τεσπα ειπα μηπως και βρεθει ακρη.καμια φτηνη προταση(που να δουλευει ομως)?

p.s:delerium θα ξερω απο δω και περα που ψωνιζω...

Δημοσ.

Σήμερα πήρα κάτι Sharkoon από το e-shop (τα πιο φθηνά headset που έχει, 3,44...). Στην αρχή κ εγώ νόμιζα ότι δεν έπαιζε το μικρόφωνο γιατί το είχα συνδέσει στο panel-άκι των Creative T7700 ηχείων μου, αλλά όταν τα έβαλα στην κάρτα ήχου απ' ευθείας, όλα μια χαρά... Βασικά, όχι όλα, γιατί τώρα δεν ξέρω που να συνδέσω τα ακουστικά μιας κ στο πράσινο "καρφί" είναι τα μπροστινά ηχεία! Που είναι καλύτερα να τα συνδέσω για να μην είμαι αναγκασμένος να ακούω τον Skyper από τα 7-κάναλα!!!;;;

Δημοσ.

το teac απο microland φαινεται καλο.μαλλον προς τα εκει θα προσανατολιστω...

felikas εγω τα συνδεω σωστα...τα ακουστικα ειναι μαπα...

thanks anyway

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...