Redpill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Χαίρετε αγαπητοί Insomniacs. Θα ήθελα την πολύτιμη βοηθειά σας για να αγοράσω το καλύτερο δυνατό, (κατά την γνώμη του καθενός βέβαια), modem με τα εξής χαρακτηριστικά: Να είναι στα 56Κ. Να έχει απόλυτη συμβατότητα με τα Win2000 και τα ΧΡ. Η τιμή του να μην ξεπερνά τις 25.000 δρχ. (ήτοι 73.37 ) Και κατα προτίμηση να μην είναι USB,( όχι απαραίτητα όμως). Και αφού αναφέρθηκα στην USB θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύουν πολλά απο αυτά που έχω διαβάσει για προβλήματα συμβατότητας με τα παραπάνω λειτουργικά. Γι'αυτό άλλωστε και στις προϋποθέσεις που έβαλα ανέφερα τον τρόπο σύνδεσης. Είναι όμως οι φόβοι μου δικαιολογημένοι; Αυτά και σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by redpill: <strong>(...). Και αφού αναφέρθηκα στην USB θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύουν πολλά απο αυτά που έχω διαβάσει για προβλήματα συμβατότητας με τα παραπάνω λειτουργικά. (...) Είναι όμως οι φόβοι μου δικαιολογημένοι; (...)</strong><hr></blockquote><p>Οι φόβοι σου δεν είναι δικαιολογημένοι, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση είμαι πολύ ευχαριστημένος:<p>Έχω 4 συσκευές USB (κάμερα, σαρωτή, ποντίκι, ISDN TA). Πρόσφατα πρόσθεσα ένα USB Hub της πλάκας (δίνει 4 εξόδους) και έβαλα όλες τις συσκευές πάνω του. Τα ΧΡ αναγνώρισαν αμέσως το Hub, πρόσθεσαν μόνα τους τους κατάλληλους drivers για την υποστήριξη εξωτερικού hub, επανεγκατέστησαν μόνα τους κάποιες από τις συσκευές (για να τις 'βλέπουν' μέσα από το hub) κι όλα αυτά μέσα σε 3 λεπτά. Οι θύρες USB δουλεύουν άψογα. <p>Και εκτυπωτή που θέλω να πάρω τώρα (τον ΗΡ Laserjet 1200) θα τον συνδέσω σε USB. Καμία επιφύλαξη...
spybol Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Sou proteinw to zoom v92 external seiriako...<p>tha to breis sto plaisio, peripou 27 telikh<p>nomizw oti einai to kalytero modem.. 9kai ws seiriako den eiani software modem)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.