Zderg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα.. Όσοι έχετε το συγκεκριμένο κινητό ξέρετε πως είναι τα ακουστικά του (hands free).. Επειδη συνέχεια μπερδευονται καθως τα εχω μια στην τσεπη, μια σε κανα σακο κλπ. αυτά τα μαύρα λαστιχιένια πραγματακια που είναι για να εφαρμόζει το ακουστικό στο αυτί (ελπιζω να καταλάβατε ποια εννοώ), χάνονται συνέχεια.. Κατα την αγορα του κινητου υπάρχουν στο κουτι του μερικα ανταλακτικα σε διαφορα μεγεθη. Εχω χρησιμοποιήσει όλα τα σχετικά μικρα γιατι τα μεγαλα δεν χωρουν στα αυτια μου.. Η ερωτηση μου είναι αν και πού μπορώ να βρώ τέτοια πραγματακια;; Όταν βρω παντως θα τα κολλησω με κόλλα στιγμης.. Δεν παει αλλο....
sam sam Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Η ερωτηση μου είναι αν και πού μπορώ να βρώ τέτοια πραγματακια;; Όταν βρω παντως θα τα κολλησω με κόλλα στιγμης.. Δεν παει αλλο.... den iparxoun sketa "lastixakia",toulaxiston sta mazazia, sto pazari den ksero... meta apo to 3 zeygari akoustikon poy agorasa kai ego me kola stigmis ta exo kolisei !!!:oops:
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά τι κάνετε και τα χάνετε; εγώ από τότε που τα πήρα δεν έχασα τίποτα, και έχω βάλει τα τέρμα μικρά λαστιχάκια. Τα φοράώ και έξω και τα κουβαλάω μαζί μου συνήθως.
theoklitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Pare bluetooth na swtheis! Apo 19 Euro arxikh timh...
ddr2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Pare bluetooth na swtheis! Apo 19 Euro arxikh timh... Το w800 δεν υποστηρίζει ασύρματα ακουστικά bt, γιατί δεν έχει a2dp bt profile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.