Προς το περιεχόμενο

βιβλίο Delphi για αρχάριους

Μέλας Κύων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, έχω ψηθεί να ασχοληθώ με την Delphi.

Έχω ήδη κοιτάξει σε παπασωτηρίου για κάποιο ελληνικό ή μεταφρασμένο στα ελληνικά ξενόγλωσσου βιβλίου για Delphi για αρχάριους, αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα!

Από ξενόγλωσσα e-books δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά, και γενικά δεν είναι η ανάγνωση βιβλίων απο το PC δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα...

Όποιος έχει υπ'όψην του κάποιο σχετικό βιβλίο ή εγχειρίδιο για να ξεκινήσω, ας γράψει ό,τι σχετικό...

Δημοσ.

καλησπερα

απλα υπαρχει ενα καλο Ebook το Mastering Delphi ειναι πολυ καλο

ισως βοηθησει να παρεις μια ιδεα

Δημοσ.
Χαίρετε, έχω ψηθεί να ασχοληθώ με την Delphi.

Έχω ήδη κοιτάξει σε παπασωτηρίου για κάποιο ελληνικό ή μεταφρασμένο στα ελληνικά ξενόγλωσσου βιβλίου για Delphi για αρχάριους, αλλά δεν βρήκα απολύτως τίποτα!

Από ξενόγλωσσα e-books δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά, και γενικά δεν είναι η ανάγνωση βιβλίων απο το PC δεν είναι και το πιο άνετο πράγμα...

Όποιος έχει υπ'όψην του κάποιο σχετικό βιβλίο ή εγχειρίδιο για να ξεκινήσω, ας γράψει ό,τι σχετικό...

Για ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.papasotiriou.gr/results.asp?cat=0&mode=0&ty=0&av=Delphi&Go.x=0&Go.y=0

Μάλιστα από ότι είδα ένα είναι στα Ελληνικά και αρκετά αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών.

Δημοσ.

Παιδιά αν ρωτήσω κάτι άσχετο? Για να μάθεις delphi πρέπει να ξέρεις καλά c,c++,java.... (Εχω την εντύπωση ότι είναι πολυ ποιο δύσκολή γι'αυτό)

Δημοσ.
Παιδιά αν ρωτήσω κάτι άσχετο? Για να μάθεις delphi πρέπει να ξέρεις καλά c,c++,java.... (Εχω την εντύπωση ότι είναι πολυ ποιο δύσκολή γι'αυτό)

Delphi είναι: η εξελιξη της γλώσσας Pascal, συν δυνατότητες/βιβλιοθήκες για εύκολο προγραμματισμό gui, συν το περιβάλλον/εργαλειο προγραμματισμού της Borland.

δηλ, οπως ηταν η VB6, διάδοχος της κλασικής Basic.

πιο δύσκολη απο c, c++, java με τίποτα. το αντίθετο μάλιστα.

Η pascal χρησιμοποιείται συχνότατα σαν πρώτη γνωριμία με τον προγραμματισμό σε εντελώς αρχάριους.

και το IDE της delphi, μπορει να συγκριθεί με το VS (για vc++, vb), αλλα ειναι σιγουρα πιο βατό απο οτιδήποτε κυκλοφορεί για java.

Δημοσ.

καλησπερα

Φιλε Jacaranda Bill νομιζω οτι ειναι ο κορυφαια αυτα τα βιβλια

Απο εκει και περα κυκλοφορουν αρκετα .

Αγορασε ενα για αρχη και μετα αφου παρεις τα βασικα ξεφυλλιζεις τα online .

Δημοσ.
καλησπερα

Φιλε Jacaranda Bill νομιζω οτι ειναι ο κορυφαια αυτα τα βιβλια

Απο εκει και περα κυκλοφορουν αρκετα .

Αγορασε ενα για αρχη και μετα αφου παρεις τα βασικα ξεφυλλιζεις τα online .

Ξεγελάστηκα κι αγόρασα το Mastering Delphi 7 του Cantu αλλά απευθήνεται σε προχωρημένους για αντικειμενοστραφή προγραμματισμό κι οχι για αρχάριους. Βασικά εψαξα Παπασωτηρίου και Γκιούρδα για ελληνικό βιβλίο αλλά δεν υπάρχει για αρχάριους παρα μόνο ξεν'ογλωσσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...