Προς το περιεχόμενο

Avi----->dvd

ddagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω ενα εργο σε AVI με τους υποτιτλους σε μορφη srt.Στο Jet Audio που χρησιμοποιω μου τους ενσωματωνει απευθειας χωρις να κανω τιποτα μολις το βαζω να παιξει.Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να το μετατρεψω σε μορφη καταλληλη να παιζει σε DVD player που δεν υποστηριζει AVI kai Divx με ενσωματωμενους φυσικα τους υποτιτλους.Ποιο προγραμμα θα χρησιμοποιησω?

Δημοσ.

ConvertXtoDVD :-D

(Αν ψάξεις, μόνο σ' αυτή τη σελίδα του φορουμ υπάρχουν τουλάχιστον 3 ίδιες απορίες με τη δικιά σου)

edit: Υπ' όψιν ότι είναι shareware και θα χρειαστεί να το "αγοράσεις".

Δημοσ.

Προγράμματα υπάρχουν πολλά που το κάνουν αυτό.

Όμως: Αν δεν πρόκειται μόνο για μία συγκεκριμένη ταινία, αλλά σκοπεύεις να το κάνεις και στο μέλλον, θα γλυτώσεις πολύ χρόνο αγοράζοντας ένα φτηνό DVD player με υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων. Χώρια που θα γλυτώσεις την απώλεια ποιότητας που συνεπάγεται αναγκαστικά το reencoding...

Δημοσ.

Εχω καινουργιο dvd player που παιζει τα παντα.Το θεμα ειναι για 2 -3 ταινιες καινουργιες που τις εχω σε avi και θελω να τις κανω dvd για να τις δωσω στον πεθερο μου που δεν ξερει απο υπολογιστες τιποτε και εχει ενα πολυ απλο και παλιο dvd player.Eκτος αυτου εχω και το pc που παιζει με τον jet audio τα παντα

Δημοσ.

Αν τους έχεις με το ίδιο όνομα με το αρχείο .avi θα μπουν αυτόματα.

Γενικά πάντως το πρόγραμμα λειτουργεί με drag'n'drop. Ρίχνεις μέσα το αρχείο βίντεο και μετά το αρχείο των υποτίτλων.

Έχε υπ' όψιν σου ότι όταν θα το τρέξεις στο dvd player θα έχει σαν προεπιλογή "subtitles off" και θα πρέπει να τους ενεργοποιήσεις απ' το χειρηστήριο της συσκευής σου.

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...