Members gsarig Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Έλα ρε! Τι λες τώρα... πωπω... συγνώμη :( Νόμιζα ότι το είχες τελειώσει... ελπίζω μέχρι να φτάσεις στα συγκεκριμένα επεισόδια να έχεις ξεχάσει το post μου... :roll:
gvaggis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ναι,ειναι το γραφειο κηδειων Fisher. Δεν ειναι ακριβως μυστηριου.Για την ακριβεια,ειναι τοσο ιδιαιτερη που δε μπορω να την καταταξω καπου,καθως ειναι μοναδικη του ειδους της. Παντως,ενας ευκολος χαρακτηρισμος ειναι κοινωνικη,με αρκετο μαυρο,η μαλλον μακαβριο χιουμορ,και αρκετες δοσεις "μεταφυσικου",αλλα σε καθημερινα πλαισια.(Αν σκεφτει κανεις οτι οι πρωταγωνιστες ζουν σ'ενα σπιτι που ειναι και ταριχευτηριο και γραφειο κηδειων,τοτε καταλαβαινει καποιες κατευθυνσεις που παιρνει η σειρα). Ειναι πολυ καλη παντως,ιδιαιτερα δυνατη.Go for it! λιιιιιιιιιίγο offtopic... Καλή σειρά δε λέω,αλλά τι κοιλιά είναι αυτή στη 4η season;;; Έχω βαρεθεί απίστευτα!Μου μένουν άλλα 2 επεισόδια για να τη κλείσω κ δε μου κάνει κέφι να τα δω! Ελπίζω όπως λέτε η 5η να με αποζημιώσει..
sheik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Ποσα επεισοδια ειναι η 1η σαιζον carnivale?
Members gsarig Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 12 επεισόδια. Και άλλα τόσα η δεύτερη.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 http://www.imdb.com/title/tt0147770/ Παλιό αλλά ποοολύ καλό ... αν το βρείτε φυσικά)))
SpectralQ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Nαι! Αυτό το είχα πετύχει πριν κανα-2 χρόνια στον ANT1 αργά τη νύχτα και είχα δει μια ιστορία με μια οικογένεια που ήταν παγιδευμένη σ'ενα σπιτι και δε μπορούσε να βγει έξω. Είχαν πάθει αμνησία και το μόνο clue ήταν οτι έβρισκαν παντού ένα περίεργο λογότυπο στα αντικείμενα και στα προϊόντα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι (Dharma like). Τελικά η εξήγηση στο τέλος ήτan τελείως κουφή. Αρκετά καλή σειρά (ως προς το σενάριο τουλάχιστον) Αν διαβάζατε όμως λίγο το topic... ψάχνω για κανονική σειρά με συνέχεια, όχι αυτοτελή επεισόδια.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Nαι! Αυτό το είχα πετύχει πριν κανα-2 χρόνια στον ANT1 αργά τη νύχτα και είχα δει μια ιστορία με μια οικογένεια που ήταν παγιδευμένη σ'ενα σπιτι και δε μπορούσε να βγει έξω. Είχαν πάθει αμνησία και το μόνο clue ήταν οτι έβρισκαν παντού ένα περίεργο λογότυπο στα αντικείμενα και στα προϊόντα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι (Dharma like). Τελικά η εξήγηση στο τέλος ήτan τελείως κουφή. Αρκετά καλή σειρά (ως προς το σενάριο τουλάχιστον) Αν διαβάζατε όμως λίγο το topic... ψάχνω για κανονική σειρά με συνέχεια, όχι αυτοτελή επεισόδια. Δε φαντάστηκα πως κάποιο κανάλι τα δείχνει ακόμα!!! Ένα συγκεκριμένο επεισόδιο (''Chech Mate'') με είχε τρομάξει για τα καλά για χρόνια όταν ήμουν μικρή) Είχα πετύχει και αυτό που λες με την οικογένεια στο σπίτι με τα πάντα χαλασμένα και τοίχους ολόγυρα, στην Ιταλία όμως πριν χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.