Προς το περιεχόμενο

Σειρές μυστηρίου...?

SpectralQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει και η απόλυτη λύση: Το παλιό μαυρόασπρο Twilight Zone!

Nomizw oti to Twilight Zone exei autotelh epeisodia.

Kai to 4400 sthn arxh mou 8ymize kati apo X-files (me proka8orismeno ari8mo apo Monster of the Week). Den ekatsa na dw pou to paei. Me ekneurisan oi ermhneies kai ta klise.

Isws otan teleiwsei...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Tzinos, η σειρά μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον χάρη στο topic που είχες ανοίξει. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που κατέβασα μόλις έβαλα DSL. :)

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι από τις καλύτερες τις 10έτιας.

Αλλά ρε γαμωτό μας αφήνει πλύ ξεκρέμαστους στο τέλος.

Ειχάν σκοπό κανονικά να το πάνε για 6 σεζόν αλλά δεν πήγαινε καλά.Κρίμα.Βλαμμένα αμερικανάκια, μονο Super idol και ρεαλιτυ ξέρουν να βλέπουν

• Moderators
Δημοσ.

Που θα πάει θα το καταλάβουν εκεί στο HBO τι παπαριά κάνανε και θα το επαναφέρουν το Carnivale. (ή μακάρι να κάνουν release τα δικαιώματα ώστε να μπορεί να συνεχιστεί αλλού).

Δεν πρέπει να έχουν και καμιά επιτυχημένη σειρά να παίζει αυτή την εποχή. (η δεύτερη season του Rome εκτός από το τελευταίο επεισόδιο δεν λέει και πολλά).

Που θα πάει....

Δημοσ.

Το HBO παντως εχει κανει σπουδαιες σειρες. Sopranos, Carnivale, Oz.. Aλλα η καλυτερη απ'ολες,κατα τη γνωμη μου,ειναι το Six Feet Under. Το εβλεπα παλια στο star,που και που,και ενταξει. Αλλα οταν πηρα και τους 5 κυκλους και τους ειδα,μονος μου,στο σκοταδι (απαραιτητη προυποθεση :mrgreen: ),αποφασισα πως ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει.Με το καλυτερο τελευταιο επεισοδιο ever. Μου αρεσουν πολλες σειρες,αλλα καμια δε με επηρεασε τοσο ποτε!

Οσοι δε το χουν δει,ας του δωσουν μια ευκαιρια

cheerz

Δημοσ.

Zenso συμφωνώ απόλυτα για το Six Feet Under.To έχω πει και σε αλλά ποστ και εγω αυτό για το τλευταίο επεισοόδιο.Μακράν το καλύτερο που έχω δει σε σειρά.

Δημοσ.

Μαγκες αυτο το six feet under ειναι το λεγομενο "Γραφειο κηδειων Fisher''?

Απο ολους ακουω πολυ καλα λογια και κυριως οτι το τελευταιο της σειρας ειναι ενα απο τα καλυτερα επεισοδια ολων των σειρων, ολων των εποχων...

Λιγο εψαξα στην ταινιοθηκη του Θειου αλλα δεν το βρηκα προχειρο.

Σειρα μυστηριου ειναι?

• Moderators
Δημοσ.

όχι. Είναι καλή σειρά, αλλά όχι μυστηρίου.

offtopic λοιπόν:

Είναι για τη ζωή μιας οικογένειας που έχουν γραφείο κηδειών. Διάφορες καταστάσεις. Έχει χιούμορ (μερικές φορές black, αλλες φορές πιο up-beat), καλό καστ και ωραίες ερμηνείες, καλή σκηνοθεσία, μουσική κλπ. Έχει 5 season, παιζόταν καλοκαίρι, κάπου κάνει μια μικρή κοιλιά αλλά προς το τέλος βελτιώνεται. Νομίζω ότι οι δημιουργοί έκαναν ό,τι ακριβώς σχεδίαζαν και το τελειώσαν εκεί που ήθελαν χωρίς άγχος ότι θα κοπεί απο το κανάλι.

Αλλα δεν είναι σειρά μυστηρίου

Δημοσ.

Ναι,ειναι το γραφειο κηδειων Fisher. Δεν ειναι ακριβως μυστηριου.Για την ακριβεια,ειναι τοσο ιδιαιτερη που δε μπορω να την καταταξω καπου,καθως ειναι μοναδικη του ειδους της. Παντως,ενας ευκολος χαρακτηρισμος ειναι κοινωνικη,με αρκετο μαυρο,η μαλλον μακαβριο χιουμορ,και αρκετες δοσεις "μεταφυσικου",αλλα σε καθημερινα πλαισια.(Αν σκεφτει κανεις οτι οι πρωταγωνιστες ζουν σ'ενα σπιτι που ειναι και ταριχευτηριο και γραφειο κηδειων,τοτε καταλαβαινει καποιες κατευθυνσεις που παιρνει η σειρα). Ειναι πολυ καλη παντως,ιδιαιτερα δυνατη.

Go for it! :)

• Members
Δημοσ.

Αν σου άρεσε το Twin Peaks πήγαινε τρέχοντας για το Carnivale - είναι ταιριαστή μετάβαση, όχι μόνο γιατί μοιάζουν κατά κάποιον τρόπο στο στυλ αλλά και γιατί στο Carnivale έχει αρκετά μεγάλο ρόλο ο νάνος του Twin Peaks.

Το six feet under δεν το έχω δει ολόκληρο αλλά κάποια επεισόδια του από τότε που παιζόταν στο STAR. Από τις πιο ποιοτικές σειρές που έχω δει, αλλά όπως είπαν και τα παιδιά, δεν είναι μυστηρίου. Πάντως θέλω κάποια στιγμή να την ξεκινήσω.

Άσχετο: πώς το πήρες που είδες στο Twin Peaks τον Ντουκόβνι με φούστα; :) :) :)

Δημοσ.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :(

Μου το χαλασες ρε συ!!!! Ηξερα οτι παιζει ο Duchovny, αλλα οχι τι ρολο.

Εχω δει μεχρι στιγμης τον πρωτο κυκλο και ο Duchovny παιζει στο δευτερο!

Δε πειραζει, ετσι οπως το εγραψα, πώς να το καταλαβεις οτι ακομα δεν το εχω τελειωσει. Παντως ειναι καταπληκτικη σειρα οντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...