Προς το περιεχόμενο

Σειρές μυστηρίου...?

SpectralQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στυλ Carnivale, Twin Peaks ακόμα και Lost?

Mε ενδιαφέρει να "κολλήσω" ξανα με μια σειρά. Έχετε κάποια να προτείνετε; Μ' ενδιαφέρει να έχει κάποια ιστορία που να ξεδιπλώνεται, όχι απλά αυτοτελή επεισόδια και να ναι πραγματικά μυστηριώδης όχι απλή περιπέτεια.

(έπαθα στερητικό σύνδρομο περιμένοντας το Lost και χρειάζομαι επιγόντως κάτι νεο)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

SpectralQ σου αρεσε το carnivale?

Ειχα διαβασει καλα σχολια, αλλα ειδα το πρωτο επισοδειο, δεν με ενθουσιασε καθολου και δεν το συνεχισα..

• Members
Δημοσ.

Μιας και αναφέρεις Carnivale και Twin Peaks, ίσως βρεις ενδιαφέρον το Riget. Δεν παίρνω κι όρκο όμως (προσωπικά μου άρεσε, δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν πολλοί που να συμμερίζονται την άποψή μου).

Επίσης, βλέπω πως δεν αναφέρεις το Prison Break. Δεν είναι μυστηρίου, αλλά αν δεν το έχεις δει, δες το - η πρώτη χρονιά του είναι απολύτως "εθιστική".

Δημοσ.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο στις σειρές που προανέφερα ήταν η πρωτοτυπία, η ιδιότητα τους να σε κρατάνε σε αγωνία να δεις το επόμενο επεισόδιο και ότι κάθεσαι και σκέφτεσαι σενάρια ολόκληρα περιμένοντας το επόμενο επεισόδιο.

To 4400 το έχω δει για λίγο στο ΣΚΑΪ αλλά δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρο επεισόδιο, μπορεί και να αξίζει αλλά δε μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Όσο για το PrisonBreak, φαίνεται να είναι αρκετά αμερικανιά γι' αυτό το αποφεύγω, ή κάνω λάθος?

flo1-------> Το Carnivale ξεκινάει κάπως αργά αλλά 3-4 επεισόδια να δεις παθαίνεις πλάκα και θες να συνεχίσεις. Δυστυχώς το έκοψαν πρόωρα στη δεύτερη σεζόν και τελειώνει κάπως απότομα αλλά πιστεύω πως αξίζει να το δεις.

Χμμ, αυτό το Riget λεω να το δοκιμάσω, δεν είναι τρόμου, ε?

• Members
Δημοσ.

Το Riget θα έλεγα πως για σειρά είναι ψιλό-τρόμου. Είναι βέβαια αρκετά διαφορετικό από τις υπόλοιπες σειρές, ίσως και λόγω εθνικότητας (δανέζικο). Επίσης, αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι, αλλά μόνο αγγλικοί. Προσωπικά μου άρεσε, αλλά παρόλα αυτά δεν θα το συνιστούσα και ανεπιφύλακτα σε όλους.

Το Prison Break είναι πολύ καλό στην πρώτη χρονιά του. Έχει βέβαια κάποια τραβηγμένα σημεία, αλλά είναι απολύτως εθιστικό, ευρηματικό και με πολλή αγωνία σε κάθε επεισόδιο. Τη δεύτερη χρονιά χάνει κάπως την ταυτότητά του και μέχρι στιγμής δεν δείχνει να φτάνει τα επίπεδα της πρώτης. Αξίζει πάντως να το δοκιμάσεις - νομίζω πως αν δεις τα 2 πρώτα επεισόδια θα κολήσεις.

Για το Carnivale συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Μετά το Twin Peaks είναι η αγαπημένη μου σειρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...