geo99rge Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον παιδια ενα ''κουφο'' (να το πω προβλημα) προβλημα εχω με το τοπικο μου δυκτιο, 1. ενω βλεπει τον φακελο των xp (κλασσικα mshome) δεν μπορω να δω τι περιεχει μεσα, τι φταιει? 2. κατι ειχα κανει καποια στιγμη με smb απο το sharing του μακ, δεν μπορω να το ξαναβρω που ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Το διπλοπάτησες? Πάτα το Connect (ή command+k) και γράψε: smb://(ip win)/(shared folder name) eg smb://192.168.178.3/MyMusic Α, και στο Sharing -> Services καλό είναι να έχεις ενεργοποιημένα τα: Personal FS Windows Sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 φιλε worldcitizen μαλλον την διπλοπατησα αυτα παθαινεις αμα πειραζεις πραγματα. αυτο που δειχνει τωρα ειναι μονο το πισι των win θελει θα βαλω και το /mshome θα σε ενημερωσω τα εχω ενεργοποιημενα ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 πακετο δεν βλεπει τιποτα δεν κανει συνδεση, καποια αλλη ρυθμιση μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Από το pc τον φάκελο τον έχεις κοινόχρηστο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 βασικα ειναι ενας δισκος που προσπαθω να συνδεσω, εβαλα και ftp://xxx.xxx.x.x/xxxxxxxx αλλα δεν πιανει. υπαρχει καποιος τροπος να reseταρο τις ρυθμισεις στο μακ για να πιασει αυτοματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον παιδια καταφερα να βρω το ονομα του xp πισι μεσα στο μακ τωρα μου γβαζει αυτο alias can not be found ? fix alias ? τη κανω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Windows Explorer -> Folder Options -> View -> Απο-επέλεξε το Simple File Sharing (το τελευταίο).... Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 λοιπον παιδια μετα απο μηνες προσπαθειων και ψαξιμο(οχι απολυτα), βλεπει το τοπικο δυκτιο αλλα εχω κολισει στο alias πως το φτιαχνω (fix alias?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Αν έχεις πρόσβαση στον δίσκο, ξανα κάνε τις ρυθμίσεις για να είναι κοινόχρηστος και τα δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.