Προς το περιεχόμενο

Κίνδυνος Υγείας;

teo64x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά,

Έχω ένα SpeedTouch 585 v6 από τον ΟΤΕ και έχω στήσει ασύρματο δίκτυο για ένα laptop που βρίσκεται στον κάτω όροφο του σπιτιού μου. Το router μένει πολλές ώρες ενεργοποιημένο (σχεδόν όλη την ημέρα και τη νύχτα), βρίσκεται στο υπνοδωμάτιό μου (όπου είναι και ο σταθερός υπολογιστής) και σε απόσταση ενός μέτρου από το κρεβάτι μου. Στο σπίτι δεν υπάρχουν ενισχυτές σήματος.

Βασικά θα ήθελα να ξέρω πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι συσκευές για την υγεία μου (είμαι 17 χρονών). Πρέπει να περιορίσω τη χρήση τους;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θεωρίες υπάρχουν πολλές κ από τους μεν κ από τους δε (ανάλογα ποιός πληρώνει την ερεύνα :P). Για αποδείξεις ακόμη είναι νωρίς.

Σε γενικές γραμμές από ότι έχω διαβάσει μου έχει μείνει η εντύπωση πως δεν είναι κάτι επικίνδυνο.

Επειδή βλέπω όμως ότι σε νοιάζει κ το ψάχνεις, άρα ανησυχείς, αν μπορείς να βάλεις το router ποιό μακριά από το κεφάλι σου ή πόσο μάλλον σε άλλο δωμάτιο, κάντο.

/sc

η καλυτερη λυση ειναι αυτη που ειπε ο μοδερεϊτορας να το βαλεις πιο μακρια απ'το κεφαλι σου

το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πιο αθωο απ'τα κινητα

βαλε κ ενα ασυρματο τηλ. π ειναι 24ωρο μεσα στο σπιτι...

βαλε κ μια κεραια κινητου π ειναι σε καποια γειτονικη πολυκατοικια...

κ ενα ασυρματο δικτυο π υπαρχει σχεδον απο καθε μεγαλη πολη...

τοτε καλα κανεις κ ανησυχεις...κ αν μαθεις οτι παιθενουν πολυ στην γειτονια σου απο καρκινο τοτε...ξερεις τι τα προκαλει

κ αν μαθεις οτι παιθενουν πολυ στην γειτονια σου απο καρκινο τοτε...ξερεις τι τα προκαλει

Ναι, είναι προφανές ότι όποιος παθαίνει από καρκίνο δεν τον παθαίνει λόγω του νέφους, των αρωματικών υδρογονανθράκων, των τηγανόλαδων και της καθιστικής ζωής, λόγω του AWMN τον παθαίνει. Δε σοβαρευόμαστε λέω 'γω; Το κινητό σου εκπέμπει μέχρι και* 1W (@ 1800 MHz ή 2W @900 MHz) δίπλα στον εγκέφαλό σου όταν μιλάς , τα 100mW που εκπέμουν από ταράτσα σε ταράτσα κάνουν τη ζημιά...

Τελικά σε αυτή τη χώρα βασιλεύει ο πανικός.

[*] ανάλογα το πόσο μακριά είναι η κεραία, ε, γι' αυτό σκεφτείτε πριν αρχίσετε να ζητάτε να πάνε οι κεραίες στου διαόλου τη μάνα. Όσο πιο μακριά πάει η κεραία, τόσο πιο πολλά W/m θα τρως από το ίδιο σου το κινητό.

Η κεραία μακριά και εσύ με handsfree φίλε μου...

teo64x: Αν ο φορητός σου δε χρειάζεται το βράδυ να δουλεύει μπορείς να κλείνεις το ασύρματο...

Simfono me tous "prolalisantes". Otidipote einai konta sto soma sou einai epikindino.

Opos to kinito, asirmato tilefono kai router.Akoma kai otan koimamai to kinito san

3ipnitiri den to vazo pote dipla sto komodino, pio makria.

Epeidi i douleia mou empleketai me kiniti tilefonia kai to exo psa3ei

to mistiko einai:

i apostasi, oso pio makria toso pio kala.

o xronos, oso pio ligo toso makriteri zoi :)

και εγω παντος που το εχω διπλα στο κρεβατι μου εχω μονιμα απεργοποιημενο το ασυρματο.και καμια φορα που ερχετε κανα φιλαρακι στο σπιτι με φορητο του δινω συνδεση παλι με LAN.ειμαι της αποψης οτι οσο μπορω να το αποφυγω καλο ειναι.

τωρα εαν χρειαστει να συνδεθω με το ασηρματο τοτε φυσικα θα κανω την δουλεια μου......

Δηλαδή ρε παιδιά με τα κινητά που έχουν και wlan πχ το Ρ990 και είναι κολητά στο κεφάλι όταν μιλάμε, τι παίζει; Θα τους βρούμε τάβλα σε καναδυό χρόνια;

gelao otan akouo apo polous pou lene wx i vodafone ebale mia kerea konta mas.den exete katalavei oti se kathe siskeui oso pio makria einai apo tin kerea toso pio dinata stelnei gia na mporesei na kratithei se sosto simeio.to idio ginetia kai me to adsl akoma.b.to kinito to kolas sto kefali ton router den ton kolas.kai ine tosa pola pragmata pou to wireless einai to teleuteo.oi misoi pou fobountai to wireless einai autoi pou pinoun 10 pota tin imera kai kanoun 20 tsigara kai fobountai sto telos an tha pethanoun apo to wifi

ας αφησουμε στην ακρη τις βλαβες απο τους φουρνους μικροκυματων ασυρματα τηλεφωνα κλπ κλπ κλπ

βεβαια η λυση ειναι να την αραξουμε στην εξοχη με τα προβατακια να κανουν μπεεεε και τις κοτουλες κοκοκοοκκο

αυτο ομως ειναι ενα ονειρο που το εχει ο πατερας μου (με καταγωγη απο χωριο) και οχι εγω (ενα παιδι γεννημενο και μεγαλωμενο σε διαμερισμα)

οποτε εχουμε συνηθισει να καταστρεφουμε τον εαυτο μας και δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως....

(αμπελοφιλοσοφιες...........)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...