v-tidus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, μόλις σήμερα αγόρασα μια τηλεόραση samsung με επίπεδη οθόνη 32 ιντσών. Όμως όταν την συνέδεσα με την κεραία που είχα στην παλιά μου τηλεόραση η οποία δεν ήταν tft/lcd το μόνο που μπορούσα να δω ήταν τα κανάλια με πάρα πολλά χιόνια και μόνο τον alpha καθαρά. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι τι μπορώ να κάνω για να έχω καθαρή εικόνα σε όλα τα κανάλια. Τι κεραία πρέπει να αγοράσω?? (Αν γίνεται να είναι και λίγο οικονομική... )
v-tidus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά δεν έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση?? Χρειάζεται ενισχυτή σήματος??
kx5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχάς που μένεις? Τι κεραία έχεις? (κεντρική, δική σου), σε τι κατάσταση βρίσκεται (καινούρια, σάπια)? Η κεραία δεν αλλάζει για την καινούρια σου τηλεόραση. Μπορεί η δέκτης της να μην έχει τόση ευαισθησία όσο την παλιά σου.
Trapper Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Την ίδια απορία έχω και εγώ καθώς εκεί που μένω (αν και κέντρο) με την κλασική κεραία όλο χιόνια είναι. Η μια λύση είναι να βάλεις πιάτο και να ησυχάσεις. Η άλλη να περιμένεις μέχρι το τέλος του χρόνου οπότε και θα εκπέμψουν όλα τα ελεύθερα κανάλια δωρεάν μέσα από τον αποκωδικοποιητή της Ερτ (τα υποχρεώνει νόμος). Εγώ πάντως με τον ενισχυτή του σήματος δεν είδα άσπρη μέρα.
kx5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Είναι λάθος να βάλεις ενισχυτή μέσα στην Αθήνα. Χειρότερα αποτελέσματα θα έχεις.
v-tidus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι Αθήνα ρε παιδιά, και ξενέρωσα τρομερά με την εικόνα... Η κεραία είναι η κεντρική της πολυκατοικίας, αλλά πρέπει να είναι πολυυυυυυυ παλιά οπότε εκεί είναι το πρόβλημα. Τrapper, αυτό που λες για τα ψηφιακά κανάλια ισχύει σίγουρα?Δεν το έχω ξανακούσει.
tonypapadovic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ισχύει ότι όλα θα γίνουν ψηφιακά και δωρεάν αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει τόσο σύντομα. Ρε παιδιά, εγώ δηλαδή που μένω Αμπελόκηπους και κατά πασα πιθανότητα θα πάρω αύριο τηλεόραση να περιμένω χάλια εικόνα; v-tidus έχει υπόψη σου πως αν πήρες την le32r32b φταίει κάμποσο και η ίδια η τηλεόραση για την ποιότητα της εικόνας των καναλιών
kx5 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 v-tidus βάλε μια δική σου κεραία και δε θα έχεις πρόβλημα (χωρίς ενισχυτή). Απλά να βλέπει Υμηττό.
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 παιζει ρολο και ο δεκτης στην ποιοτητα της εικονας
toxotis70 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Βαλε μια televes (70 eyro) και καθαρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.