Vangogh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχω ήχο στις ενέργειες των windows όπως οταν μπαίνω ή όταν βγαίνει ενα πλαίσιο κτλ και επίσης δεν έχω ήχο σε ότι βίντεο παίζω στο ίντερνετ ενώ ακούω μουσική κανονικά απο το windows media.Στο πλαίσιο των ιδιοτήτων που γραφει ότι δεν υπάρχει συσκευή ήχου.Τι να κάνω;ευχαριστώ
Powerline Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Τι κάρτα ήχου έχεις; Ανεξάρτητα πάντως, βγάλε τους drivers, κάνε μία εκκαθάριση της registry και ξαναπέρνα τους drivers. Λογικά θα διορθωθεί.
orasis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Powerline me ti katharisi tin registry o anthropos ?
Powerline Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 regcleaner, registry mechanic, easy regclean... Η λίστα μπορεί να γίνει τεράστια.
orasis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 simfono apla to palikari de nomizo na exi mpleksi pote me registry
Vangogh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 simfono apla to palikari de nomizo na exi mpleksi pote me registry συμφωνώ φίλε μου δεν ξέρω τι είναι registry κτλ.Κάποιος άλλος φίλος να βοηθήσει να λύσω το πρόβλημα;ευχαριστώ:???:
Powerline Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε και κάτι άλλο. Κάνε δεξί κλίκ στο "Ο Υπολογιστής μου", επέλεξε "ιδιότητες" μετά "διαχείριση συσκευών" και ψάξε για κάποιο εικονίδιο στη λίστα που έχει κολλημένο πάνω του ένα κίτρινο θαυμαστικό ή ένα κίτρινο ερωτηματικό. Λογικά θα πρέπει να είαι η κάρτα ήχου. Κάνε δεξί κλίκ σε εκείνο το εικονίδιο, επέλεξε και πάλι ιδιότητες και διάλεξε την επιλογή "επανεγκατάσταση προγράμματος οδήγησης". Εαν σου βγάλει να επιλέξεις ανάμεσα στο αυτόματο και κάτι άλλο, άφησέ το στο αυτόματο. Θα έχει και μέσα σε παρένθεση τη λέξη προτείνεται. Λογικά, αν υπάρχει στο σκληρό σου ο driver, απλά θα τον ξαναπεράσει ο υπολογιστής σου και θα λυθεί το πρόβλημα.
maria__ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Γεια σας!!! Είμαι καινούρια εδώ.Έτυχε να δω το φόρουμ καθώς έψαχνα και εγώ για το ότι δεν υπάρχει συσκευή ήχου!!! Έκανα όλες τις ενέργειες που είπες powerline και όντως υπάρχει ένα θαυμαστικό στη συσκευή ήχου!!! :???: Πάτησα αυτόματη επανεγκατάσταση αλλά μου λέει ότι δεν μπορεί να βρει το λογισμικό!!!Εγώ το δημιουργήσω αυτό το πρόβλημα????(Σαφώς ναι, τι ερώτηση ειναι αυτή θα πει κάποιος...αλλά πώς το έκανα???) Λίγη βοήθεια please!!!!Μπορώ να το βρω στο web ή όντως (λογικά από την αγορά του υπολογιστή) έχω κάποιο cd για αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.