mphxths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια,εχω την μητρικη Κ9Ν Diamond της MSI και αυτην την στιγμη την εχω με 667αρες μνημες. Κοιταω στην αγορα καποιες 800αρες μνημες και στα τεχνικα χαρακτηριστικα τους αναφερουν οτι δουλευουν 667 στο 1.8v και 800 στα 2.0v Η μητρικη μου απο οτι διαβαζω παιζει στο 1.8 Σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε για να βαλουμε τις 800αρες μνημες και να παιζουμε και στα 800?Αυξανουμε χειροκινητα την ταση των μνημων απο το BIOS? Ενδεικνειται ? ευχαριστω
antonl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν ρυθμίσεις χειροκίνητατην τάση των μνημών στα volts που συνιστά ο κατασκευαστής (άσε που συνήθως παίζουν και με περισσότερα). Πολύ πιθανόν είναι επίσης να μη χρειαστεί να πειράξεις τίποτα και ρυθμιστούν μόνες τους στη σωστή τάση αν έχεις τη σχετική επιλογή στο auto. edit: Ξαναδιαβάζοντας το post σου, εννοείς πώς θες να κρατήσεις και τις 667άρες και να προσθέσεις και τις 800άρες;
tolis_01 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Να κοιτάξεις πρώτα αν οι μητρική σου μπορεί να δώσει 2 volt στις μνήμες (μέσα απ' το ΒΙΟS το κάνεις αυτό), μην τις πάρεις τσάμπα (αν και 99% η μητρική σου δίνει 2 volt).
mphxths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα πηρα 800αρες μνημες...κρατησα και τις 667αρες πανω...ανεβασα ταση στα 2.0 και τωρα λεει οτι παιζουν ολες στα 800ΜΗΖ. Στο cpuz δειχνει ολες τις μνημες με τα ιδια χαρακτηριστικα , απο θεμα hz Τι να πω...παντως δουλευουν ολα ρολοι και κατι benchmark που εκανα βγηκα πρωτος
parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Τσέκαρε οπωσδήποτε με MemTest, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων...(Μπλε, το χρώμα του Αιγαίου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.