Προς το περιεχόμενο

800MHz Ram + k9n diamond


mphxths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

 

Εχω μια απορια,εχω την μητρικη Κ9Ν Diamond της MSI και αυτην την στιγμη την εχω με 667αρες μνημες.

 

Κοιταω στην αγορα καποιες 800αρες μνημες και στα τεχνικα χαρακτηριστικα τους αναφερουν οτι δουλευουν 667 στο 1.8v και 800 στα 2.0v

 

Η μητρικη μου απο οτι διαβαζω παιζει στο 1.8

 

Σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε για να βαλουμε τις 800αρες μνημες και να παιζουμε και στα 800?Αυξανουμε χειροκινητα την ταση των μνημων απο το BIOS?

 

Ενδεικνειται ?

 

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν ρυθμίσεις χειροκίνητατην τάση των μνημών στα volts που συνιστά ο κατασκευαστής (άσε που συνήθως παίζουν και με περισσότερα). Πολύ πιθανόν είναι επίσης να μη χρειαστεί να πειράξεις τίποτα και ρυθμιστούν μόνες τους στη σωστή τάση αν έχεις τη σχετική επιλογή στο auto.

 

edit: Ξαναδιαβάζοντας το post σου, εννοείς πώς θες να κρατήσεις και τις 667άρες και να προσθέσεις και τις 800άρες;

Δημοσ.

Να κοιτάξεις πρώτα αν οι μητρική σου μπορεί να δώσει 2 volt στις μνήμες (μέσα απ' το ΒΙΟS το κάνεις αυτό), μην τις πάρεις τσάμπα (αν και 99% η μητρική σου δίνει 2 volt).

Δημοσ.

Τελικα πηρα 800αρες μνημες...κρατησα και τις 667αρες πανω...ανεβασα ταση στα 2.0 και τωρα λεει οτι παιζουν ολες στα 800ΜΗΖ.

 

Στο cpuz δειχνει ολες τις μνημες με τα ιδια χαρακτηριστικα , απο θεμα hz

 

Τι να πω...παντως δουλευουν ολα ρολοι και κατι benchmark που εκανα βγηκα πρωτος :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...