Προς το περιεχόμενο

Create multisession DvD ...

LambrosN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να σας πω ενα απλο παραδειγμα που μου ειναι παρα πολυ χρησιμο...

εχω στο αμαξι dvd mp3 player ...

Λίγο off-topic, αλλά σου είναι εύκολο να μας πεις, ποιό dvd mp3 player παίζει όλα τα sessions ενός ανοικτού (δλδ: όχι finalized) multisession mp3 DVD;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ένα απλό Google δεν χρειάζεται 3rd party application... Δες εδώ.. Προϋποθέτει βέβαια να γίνεται εγγραφή στο ίδιο μηχάνημα, οπότε για το dvd player θα βολέψει μια χαρά..

ΥΓ1. Δεν ξέρω σε τι φορμά είναι το CD μετά..

ΥΓ2. Κι εγώ χρησιμοποιώ συχνά πυκνά multisessioned DVDs για δεδομένα "μιας χρήσης"... Βολεύει...

Λίγο off-topic, αλλά σου είναι εύκολο να μας πεις, ποιό dvd mp3 player παίζει όλα τα sessions ενός ανοικτού (δλδ: όχι finalized) multisession mp3 DVD;

Ευχαριστώ.

"offtopic"

Ολα της σονυ παιζουν τα παντα ,,, αυτα εχο μια ζωη και εχω αλλαξει , προφανως και οι αλλες μαρκες θα κανουν το ιδιο

"ontopic"

...Ολα της σονυ παιζουν τα παντα...

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αυτό το "όλα" δεν περιλαμβάνει δυστυχώς τα δικά μου.

Αντιγράφω από τη σελ. 44 του (όχι ιδιαίτερα φτηνού) Sony MEX-R1, που τυχαίνει νάχω στο συρτάρι μου:

When the disc is recorded in Multi Session, only the first track of the first session format is recognized and played (any other format is skipped)...
Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι το ίδιο γράφει και το manual του low-end SONY CDX-GT210/212, που έχω σε άλλο αυτοκίνητο.

Ισως το manual να γράφει ανακρίβειες και νάχω πέσει σ' ελλαττωματικά κομάτια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...