LambrosN Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια, χτες προσπαθησα να καψω 300mb σε ενα dvd και να το αφησω ανοιχτο για μετεπειτα αλλα δεν τα καταφερα... Προσπαθησα με το roxio toast titanium το τελευταιο αλλα βρεθηκα εκπληκτος οταν καταλαβα οτι δεν μπορουσα σε dvd να δημιουργησω multisession παρα μονο σε cd.!!!!!!!! Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε ενα αλλο burn software ετσι ωστε να μπορω να γραφω σε dvd και να τα αφεινω ανοιχτα για μελλοντικες εγγραφες...???? ευχαρσιτω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Προς το παρόν, εγγραφή multissesion DVD-R, DVD+R δεν γίνεται στον Mac...μόνο σε δισκάκια DVD+RW μπορείς να κάνεις multisession εγγραφή, μέσω του BurnAgain DVD (ίσως και μέσω του Toast 8, δεν το έχω ψάξει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 σε ευχαριστω πολυ, ειναι λιγο τρελο αυτο να μην μπορεις... γιατι αραγε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ε όλο και κάτι θα γίνει στο μέλλον, δε μπορεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 http://www.projectomega.org/subcat.php?lg=en&php=products_firestarter Multi-session burning Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 To Firestarter FX δεν λέει πουθενά ότι μπορεί να αντιγράψει multisession DVD. Μόνο για multisession cd κάνει. Λίγο προσοχή δεν βλάπτει πριν postάρουμε κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 χμχμ τώρα είδα ότι το firestarter είναι μόνο για cd, δε το είχα προσέξει! sorry!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εγω δοκιμασα με burnagain σε dvdrw και παλι δεν μου αναγνωρισε καν το dvdrw δισκακι. Εχω δοκιμασει απειρα προγραμματα και απειρες μαρκες απο dvd. Ειλικρινα ο mac πασχει και εχει μεινει πισω σε αυτο το θεμα. Ειναι κατι που στα pc υπαρχει εδω και καμια 10αρια χρονια και τωρα στα mac που να χτυπιεσαι δεν μπορεις να γραψεις dvd multisession. Μονο μιας κι εξω εγγραφες. Κριμα για το mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 τι απογοητευση ειναι αυτη ρε παιδια.... παρατησα τα καταραμενα "παραθυρα" και πηγα σε πιο σοβαρο χωρο αυτου του "μηλου" και δεν μπορω να γραψω σε dvd??? εχω ψαξει παντου , τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ενταξει καημενε κι εσυ μην κανεις ετσι!!! Μαξεψε τα ολα οσα θελεις σ' ενα directory και μολις γινουν 4GB τα γραφεις σ' ενα DVD... Μην φερνεις την καταστροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 τι απογοητευση ειναι αυτη ρε παιδια.... παρατησα τα καταραμενα "παραθυρα" και πηγα σε πιο σοβαρο χωρο αυτου του "μηλου" και δεν μπορω να γραψω σε dvd??? εχω ψαξει παντου , τιποτα... Καλά, είναι τόσο απαραίτητο για σένα το multisession CD/DVD; Ειλικρινά, το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι αυτό. Τόσα χρόνια με υπολογιστές, δεν έχω γράψει ούτε ένα multisession. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Καλά, είναι τόσο απαραίτητο για σένα το multisession CD/DVD; Ειλικρινά, το τελευταίο που θα με απασχολούσε είναι αυτό. Τόσα χρόνια με υπολογιστές, δεν έχω γράψει ούτε ένα multisession. Μια απο τα ίδια. Κατ αρχήν δεν το εμπιστεύομαι ενα τετοιο cd/dvd. :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μια απο τα ίδια. Κατ αρχήν δεν το εμπιστεύομαι ενα τετοιο cd/dvd. :???: Παρομοίως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 LambrosN εγω ομως σε καταλαβαινω. Και μενα μου λειπει πολυ αυτη η δυνατοτητα. Δεν καταλαβαινω γιατι να πρεπει να μαζεψω 4gb για να γραψω dvd. Δεν καταλαβαινω γιατι η apple δεν μας δινει αυτη τη δυνατοτητα. Και οσο για την αξιοπιστια αυτων των εγγραφων, ειναι αριστη. Απειρα δισκακια σε πληθος drives, ολα παιζουν και αναγνωριζονται κανονικα. Εχω μεινει κι εγω με την απορια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 να σας πω ενα απλο παραδειγμα που μου ειναι παρα πολυ χρησιμο... εχω στο αμαξι dvd mp3 player και θελω να γραφω οτι καινουργιο κατεβαζω στο ιδιο dvd γιατι να μην μπορω να το κανω??? υποστηριζει ναι μεν και rw το συγκεκριμενο Player αλλα γιατι να πρεπει να αγοραζω rw?? και κατα κυριο λογο γιατι να φτιαχνω φακελους μεχρι να τους γεμισω με 4gb?? ολα καλα και ωραια αλλα αυτο ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ του μηλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.