Προς το περιεχόμενο

agp αναγνωριζεται ως pci!!!

Vagos_46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες μετα απο φορματ στο pc του ξαδερφου μου το pc αναγνωριζει την καρτα γραφικων ως pci ενω ειναι agp!!! συγκεκριμενα ειναι μια gf 6200 και στο control panel της nvidia λεει τυπος διαυλου pci!!! και ολα αυτα εχουν ως αποτελεσμα απο multimedia να μην κανει τιποτα! ακομη και στο φακελο με τα βιντεο να προσπαθησω να μπω κολλαει το συμπαν,καλα απο παιχνιδια κ.λ.π δεν το συζητω απολυτως τιποτα!! μια βοηθεια?

Δημοσ.

εκανα και bios update αλλα τιποτα! ξεχασα να αναφερω οτι πριν το φορματ δουλευε κανονικα το pc και η καρτα αναγνωριζοταν ως agp.

Δημοσ.

Αν βάλεις drivers για το chipset της motherboard θα σου την βγάζει κανονικά ως AGP(αν δεν τους έχεις πάνε στο site της κατασκευάστριας εταιρίας της Motherboard και κατέωασε τους νεότερους)

Εγώ πάντως νομίζω πως τα προβλήματα δεν έχουν σχέση με το pci-agp.

Μια φορά που έκανα format και ξέχασα να βάλω τους drivers για το chipset,μου έβγαζε την τότε agp κάρτα μου σαν PCI, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Γενικά για τα προβλήματα , βάλε νέους drivers για όλες τις συσκευές_αφου έκανες τόσα, και δεν λύθηκαν τα προβλήματα,μόνο αυτό σου απομένει και τα patches

Δημοσ.

τελικα εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα εκανα και ενα clear cmos και την ειδε κανονικα! miha τα προβληματα με αυτο ειχαν σχεση καθως τωρα δουλευει κανονικα! σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και τις ιδεες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...