Προς το περιεχόμενο

Ghost Town και τιμες

tvagge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχαμε προβλήματα ADSL στην περιοχή...

anyway δεν υποχρεούμαι να παραθέσω επιχειρήματα γιατί πολύ απλά λέω ότι αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλα από την απάντηση του The_Edge. αλλιώς θα έγραφα ξέρω ότι έχει συμφέρον, γιατί είναι κουμπάρος/κουνιάδος/ξάδερφος κ.τ.λ.π

εφόσον όμως αναφέρεις ότι είναι βάζελος, δεν χρειάζομαι άλλες αποδείξεις !!! τους έχω ικανούς να κάνουν τα πάντα για να μαζέψουν $$ για το γηπεδάκι τους :P

Χωρίς να υποχρεούμαι να παραθέσω επιχειρήματα, έχω βγάλει το συμπέρασμα από τις απαντήσεις σου ότι το IQ σου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χωρίς να υποχρεούμαι να παραθέσω επιχειρήματα, έχω βγάλει το συμπέρασμα από τις απαντήσεις σου ότι το IQ σου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό.

προτιμώ να είμαι χαζός από αγορασμένο φερέφωνο του κάθε επιχειρηματία!!!

Δημοσ.

Το παράδειγμα πάντως των ηλεκτρονικών είναι τελείως άσχετο και οι διαφορές τιμών στα ηλεκτρονικά δεν είναι μεταφορικά κλπ. αλλά καθαρή απληστία των εμπόρων, αρκετοί από τους οποίους έχουν κολλητούς στα τελωνεία ή φέρνουν από Κύπρο κλπ. και στερούν και τους δασμούς από το κράτος προς όφελος της τσέπης τους... Έχουμε μικρή, κλειστή και εναρμονισμένη αγορά και ανύπαρκτες ενώσεις καταναλωτών και πληρώνουμε κερατιάτικα... Ξένες πολυεθνικές έρχονται στην Ελλάδα να βγάλουν τα σπασμένα...

Δημοσ.

για να τελειώνουμε εδώ τις σαχλαμάρες, θα κάνω εγώ το πρώτο βήμα.

δέχομαι ότι δεν έχεις κανένα λόγο να υποστηρίζεις το εν λόγο μαγαζί, απλά επέτρεψε μου μια φιλική παρατήρηση. έχοντας πείρα σαν SM, προσπάθησε να είσαι (τουλάχιστον σε τέτοια posts) πιο "ουδέτερος" γιατί δεν είναι δύσκολο να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου!

Δημοσ.

Αν το site εχει διαφημιστικες προτασεις καλα κανει και τις αξιοποιει.Τωρα αν πουλαει ακριβα ή οχι το εν λογο μαγαζι δεν φταιει το forum .Δεν αγοραζουν ολοι απο το ebay και δεν διατιθονται να περιμενουν 1 μηνα να λαβουν κατι.Αγοραζα αρκετο καιρο απο ebay και τα ξερω.Ξερεις τι ειναι να περιμενεις κατι και να σου λεει ο πωλητης οτι το εχει στειλει και μετα απο 3 μηνες μαθαινεις οτι γυρισε πισω επειδη δεν περασε το τελωνειο (στην Γερμανια!!).Βλεπεις απο Αμερικη - Ελλαδα δεν παει ετσι μπορει πριν να περασει και 10 αλλες χωρες το πακετο...Ε το δικο μου το εκοψαν Γερμανια-Ελλαδα...Το πακετο μου ομως αξιζε αυτο το ρισκο επειδη ηταν 500 σκεδον ευρο κατω απο την τιμη του στην Ελλαδα ομως για 10 ευρω το κανεις? Ε δεν το κανεις!

Και αν η <<αισχροκερδια>> ειναι τα 10-20 ευρω μαλλον δεν εχεις αμαξι να δεις ποσο χρεωνουν στην Ελλαδα τα ανταλλακτικα και ποσο μπορεις να τα βρεις στο εξωτερικο...Αλλα θα εμενες χωρις αμαξι για κανα μηνα? :)

Δημοσ.
ρε παιδια αυτες οι φιγουρες ανεκαθεν ηταν πιο ακριβες εδω στην ελλαδα. τωρα το πηρατε γραμμη. παρεπιπτοντως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου το μαγαζακι αυτο και δεν το βλεπω να κραταει για πολυ. δεν εχει αγοραστικο κοινο εδω.

off topic: Ante re Gyziotis eisai ki esy? :-D

On topic: To sosto tha itan o tvagge na pei oti vrike ftinotera sto eksoteriko me times kai apodeikseis (opos ekane) kai na meinei ekei. Oi anagnostes krinoun monoi tous apo kei kai pera. Den xreiazontan ta sxolia gia to magazi pou akolouthisan.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θεματάκι για το Ghost Town για να πω ότι τους έστειλα mail να ρωτήσω κάτι τιμές και με πήραν τηλέφωνο σε 10 λεπτά. Αυτό αν μη τι άλλο ήταν καλό.

Τώρα ενημερωτικά, τα Movie Scrolls των 300 έχουν 18,90Ε ενώ η ταμπακέρα με τον αναπτήρα και τα δύο μαζί σετάκι έχουν 22,50Ε.

Δημοσ.

μολις έπεσε το συγκεκριμένο post στα ματια μου..

2 απορίες έχω να πω...

1ον: μου κάνει εντύπωση στα 3 με 4 χρόνια που παρακολουθώ το insomnia οτι σε αυτό το post έχουν συμμετέχει τουλάχιστων 3 mods!!! δεν έχω ξαναπετύχει άλλο post με πάνω απο έναν mod να ποστάρει...

και 2ον: το θέμα κατάντησε flame που συμμετοχή είχαν όλοι οι συμμετέχοντες. δεν θα έπρεπε να κλειδωθεί το post? αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...