eurander Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας.. Έχω ένα usb mp3 player, μαρκας "jaga", 1GB. Εξαιτίας του ότι συνήθιζε να "χαλάει" τα mp3 που του έβαζα, αποφάσισα να το φορμάρω. Το πρόβλημα που είχε έιναι ότι μερικά από τα ονόματα των mp3, τα άλλαζε σε κινέζικα, δε μπορούσα να τα σβήσω, δεν τα έπαιζε, και κάθε φορά που προσπαθούσα να τα προσπελάσω, το filesystem του γινόταν "not accessible". Οπότε αποφάσισα, δυστυχώς για ριζικά μέτρα και το φόρμαρα με fdisk και mkfs.vfat (linux) και του έφτιαξα ένα και μόνο partition, αντί για 3-4 που είχε. Το αποτέλεσμα είναι ότι η συσκευή δουλεύει μόνο σαν usb stick πλέον και δεν παίζει τα mp3. Όταν προσπαθώ να τα δω από το menu του, μου λέει "no files". Από ότι κατάλαβα, πρέπει να ξαναφτιάξω τα partitions που είχε και να μάθω πως τα είχε ονομάσει. Αυτήν την πληροφορία δεν την έχω, και δεν έχω βρει documentation στο δίκτυο για το συγκεκριμένο mp3 player. Καμμια ιδέα κανείς; FYI, κάπου διάβασα πως τα mp3 players δεν πρέπει να γίνονται format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.