Προς το περιεχόμενο

Yahoo crack

giorgos222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος (-α) κάποιον τρόπο ή πρόγραμμα, για να βρω το password κάποιου συγκεκριμένου mail (σε yahoo.gr) ?

Ξέρω, ξέρω, είναι φοβερά απαίσιο, αλλά μου χρειάζεται ειλικρινά.

Ψάχνοντας το google, βρέθηκα μπροστά σε δεκάδες υπηρεσίες που ζητούσανε πάνω από 150 $ !!!

Δημοσ.

όσο και να προσπαθείς να μας αποδείξεις, οτι το χρειάζεσαι για την δουλειά σου ή την εργασία της σχολής σου, δεν θα μας πείσεις!

Ντεντεκτιβ χρειάζεσαι, όχι κωδικό για ενα mail...

Δημοσ.

Ούτε για τη δουλειά μου, ούτε για εργασία. Ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν και καμμία. Απλά πολύ απλά, θέμα συζυγικής πίστης. Ο νοών νοείτω

• Super Moderators
Δημοσ.
Ούτε για τη δουλειά μου, ούτε για εργασία. Ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν και καμμία. Απλά πολύ απλά, θέμα συζυγικής πίστης. Ο νοών νοείτω

Ωραία "συζυγική πίστη"!:???: Φέρτε τον από το Μπλα Μπλα να τον αναλάβουμε! :mrgreen:

Δημοσ.

O.K. O.K., καλό το humor. Αλλά, επί της ουσίας,

αν έχετε κάτι να πείτε, ας το πείτε. Ειδάλλως, ας σωπάσετε (παράφραση του Σαίξπηρ)

Δημοσ.
Ωραία "συζυγική πίστη"!:???: Φέρτε τον από το Μπλα Μπλα να τον αναλάβουμε! :mrgreen:

Χαχαχαχα! Καλό!

O.K. O.K., καλό το humor. Αλλά, επί της ουσίας,

αν έχετε κάτι να πείτε, ας το πείτε. Ειδάλλως, ας σωπάσετε (παράφραση του Σαίξπηρ)

Κάτσε, που θα μας πεις και να σωπάσουμε! :-)

Η ουσία, αφού θες «επί της ουσίας», είναι ότι αυτό που ζητάς είναι παράνομο, απʼ όποια μεριά και να το πάρεις.

Κατά τʼ άλλα, καλώς ήρθες στο Ινσόμνια. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...