giorgos222 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα, καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος (-α) κάποιον τρόπο ή πρόγραμμα, για να βρω το password κάποιου συγκεκριμένου mail (σε yahoo.gr) ? Ξέρω, ξέρω, είναι φοβερά απαίσιο, αλλά μου χρειάζεται ειλικρινά. Ψάχνοντας το google, βρέθηκα μπροστά σε δεκάδες υπηρεσίες που ζητούσανε πάνω από 150 $ !!!
cyber_funky Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Louketaki erxetai sigoura... alla mipos kai ena ban?? lol Diavase tous kanones tou forum.
giorgos222 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Βρε, δίκιο έχετε. Καμμία παρεξήγηση για ban ή λουκετάκι. Είπα, μήπως.... Νάστε καλά
Ventrix Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 όσο και να προσπαθείς να μας αποδείξεις, οτι το χρειάζεσαι για την δουλειά σου ή την εργασία της σχολής σου, δεν θα μας πείσεις! Ντεντεκτιβ χρειάζεσαι, όχι κωδικό για ενα mail...
giorgos222 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ούτε για τη δουλειά μου, ούτε για εργασία. Ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν και καμμία. Απλά πολύ απλά, θέμα συζυγικής πίστης. Ο νοών νοείτω
theo37 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 εδω είσαι...http://www.group-1.gr/greek.htm
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ούτε για τη δουλειά μου, ούτε για εργασία. Ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν και καμμία. Απλά πολύ απλά, θέμα συζυγικής πίστης. Ο νοών νοείτω Ωραία "συζυγική πίστη"!:???: Φέρτε τον από το Μπλα Μπλα να τον αναλάβουμε!
giorgos222 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 O.K. O.K., καλό το humor. Αλλά, επί της ουσίας, αν έχετε κάτι να πείτε, ας το πείτε. Ειδάλλως, ας σωπάσετε (παράφραση του Σαίξπηρ)
Eusebius Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ωραία "συζυγική πίστη"!:???: Φέρτε τον από το Μπλα Μπλα να τον αναλάβουμε! Χαχαχαχα! Καλό! O.K. O.K., καλό το humor. Αλλά, επί της ουσίας, αν έχετε κάτι να πείτε, ας το πείτε. Ειδάλλως, ας σωπάσετε (παράφραση του Σαίξπηρ) Κάτσε, που θα μας πεις και να σωπάσουμε! Η ουσία, αφού θες «επί της ουσίας», είναι ότι αυτό που ζητάς είναι παράνομο, απʼ όποια μεριά και να το πάρεις. Κατά τʼ άλλα, καλώς ήρθες στο Ινσόμνια.
PATRINOS06 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 αν βρεθει λυση παντως θα με ενδιεφερε κι εμενα γιατι εχω την υποψια οτι μου τα φοραει η φιλη μου
weirdo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 an exete ftasei se simio na amfivalete den einai auth h lush pou psaxnete...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.