Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για αυξηση ποιοτητας??? σε βιντεο

maridas2np

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ενα προγραμμα να αυξανει την ποιοτητα σε video avi υπαρχει κατι τετοιο? γιατι θελω να δειξω ενα videaki se μεγαλη οθονη και θα pixeliazei...

ευχαριστω και ελπιζω να μην ρωτησα βλακεια

Δημοσ.

Φίλε maridas φαίνεται ότι δεν ξέρεις και πολλά επί του θέματος (μην τα πετάς και τόσο απότομα αυτά μην πέσει τίποτα και μας πλακώσει (χαχααα) πλάκα κάνω) τα avi είναι αρχεία τα οποία είναι πολύ διαδεδομένα και δημοφιλή λόγω της πολύ καλής τους εικόνας παρά το μικρό τους μεγεθός.Τώρα το πόσο καλή θα είναι η ποιότητα ενός τέτοιου αρχείου αυτό εξαρτάται από τον δημιουργό του εκτός φυσικά αν το έχεις δημιουργήσει εσύ ο ίδιος από μια ταινία DVD.Προκειμένου να γίνει αυτό που ζητάς πρέπει κατ' αρχάς να μετατρέψεις με ένα καλό πρόγραμμα το avi αρχείο σε DVD Video δηλ. σε DVD video files. και έπειτα να δημιουργήσεις έναν δίσκο ταινίας DVD καίγοντας τα αρχεία που δημιούργησες (με το κατάλληλο πρόγραμμα φυσικά).Το Nero Vision μπορεί να επιτελέσει άριστα μια τέτοια λειτουργία (από την σουίτα προγραμμάτων του Nero 7) αλλά εγώ θα σου πρότεινα το ConvertXtoDVD http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/. Απλά εισάγεις το αρχείο βίντεο που θέλεις να μετατρέψεις σε ταινία και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το πρόγραμμα.Μοναδικό του μειονέκτημα ότι παίρνει αρκετή ώρα για την μετατροπή αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει με πολλή καλή ποιότητα εικόνας.Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

Αν η αρχική ποιότητα είναι χάλια, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου χάλια. Δε γίνεται να δημιουργηθούν pixels από το τίποτα.

Δημοσ.

Υπάρχει μία μέθοδος που "αναγεννά" τα videos. Έχει αναφερθεί ξανά. Κάνω search αλλά δεν το βρίσκω. Θυμάμαι ότι ήταν ένα project της C.I.A. ή του Αμερικανικού στρατού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια ... εχω φτιαξει ενα βιντεο με καλες φωτο και ποιοτητα cameras ta video μεσω movie maker τα σωνω σε διαφορες ποιοτητες αλλα ολα μουφα μου φαινονται ... με το PAL τι παιζει ?

γενικα εγω το εχω σε οκ ποιοτητα πως θα την μεταφερω ειναι το προβλημα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...