nikigrist Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 πήρα νεο pc και μου εμφανίζει τον σκληρό μόνιμα στην ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού . μπορώ να κάνω κάτι ή απλώς το αφήνω να το δείχνει?
kage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 αν ειναι εξωτερικο δηλ. usb σκληρος τοτε ειναι φυσιολογικο.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 kai na min ine exoterikos ama exeis nvidia chipset kai exeis perasei tous drivers gia chipset kai o diskos einaisata tha sou bgei.o logos pou ginetai auto einai oti to sata mporei na pexei san hot swap se periptoseis raid
Serpe_7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, επειδή σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση που ίσως γελάσετε και λίγο, οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι σαν τεράστια USB Sticks?, δηλαδή απλώς τους συνδέεις με το PC μέσω της USB θύρας και μεταφέρεις κατευθείαν τα αρχεία που θέλεις?
blackstar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 nai, apla prin toys bgaleis kaneis asfalis katargisi ylikoy opos kai sta usb sticks.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Κι εμενα το ιδιο μου βγαζει τωρα με τη νεα εγκατασταση των windows... Απλά δεν με ενοχλει. Ο δισκος ειναι σε SATA 2 JMICRON onboard controller.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 logiko ine auto pou blepete.b.analogos ti epilogi exeis kanei mporei na xriazetai alla kai na min xriazetai safe remove.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μα οι δισκοι και στις 2 περιπτωσεις ειναι εσωτερικοι και μονιμα συνδεδεμενοι μεσα στο κουτί!!! :S
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ego tl leo gia exoterikous sklirous opos kai gia hot swap se raid 1 i raid 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.