gus_13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ένα Acer Aspire σειρά 3000 με κάρτα ήχου AC 97. Συνδέω ένα απλό headset logitech και το μικρόφωνο δεν λειτουργεί. Το εσωτερικό μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά, τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά, έχω ελέγξει τα πάντα στον πίνακα ελέγχου και όλα είναι οκ. Έχει κανείς καμιά ιδέα???
idet2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ένα Acer Aspire σειρά 3000 με κάρτα ήχου AC 97. Συνδέω ένα απλό headset logitech και το μικρόφωνο δεν λειτουργεί. Το εσωτερικό μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά, τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά, έχω ελέγξει τα πάντα στον πίνακα ελέγχου και όλα είναι οκ. Έχει κανείς καμιά ιδέα??? Mipws to exeis kanei mute???
gus_13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Mipws to exeis kanei mute??? Όχι. Επίσης το headset λειτουργεί κανονικά σε άλλον υπολογιστή. δεν είναι πρόβλημα headset.
idet2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Tha sou elega na koitakseis sto sistima na deis oti exei egkatastasthei swsta i karta ixou, opws episis kai na deis an yparxei kamia periptwsi na kaneis update tous drivers. Einai ta epomena pou mou erxontai sto myalo. H proigoumeni protasi me to mute irthe apo palioteri diki mou empeiria pou me spasokefaliase gia kapoies wres....... Episis dokimase kai me ena ksexwristo sketo mikrofwno. An kai eimai sigouros oti tha ta exeis kanei ayta alla dystyxws den mou erxetai tipota allo sto myalo ayti ti stigmi.
tonyk_x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Το εσωτερικό μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά, τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά, έχω ελέγξει τα πάντα στον πίνακα ελέγχου και όλα είναι οκ. exeis orisei to mikrofono tou headset san mikrofvno sto messenger h ayto eksakolou8ei na vlepei to mikrofvno tou laptop kai xrhsimopoiei ayto?
gus_13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 exeis orisei to mikrofono tou headset san mikrofvno sto messenger h ayto eksakolou8ei na vlepei to mikrofvno tou laptop kai xrhsimopoiei ayto? Το έχω ορίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.