antio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Βρε παιδια εδω και καιρο δεν μου ανοίγουν οι σελιδες ασφαλούς σύνδεσης δηλ e-banking ουτε κατα διανοια. Εχω δοκιμάσει οπερα mozila αλλα το προβλημα παραμένει. Υπάρχει καμμια ιδέα πρίν απο την έσχατη και κουραστική λύση του format?? pleaasee hlepppp
Darkman_dd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Ναι. Μπες με ie γιατί οι περισσότερες μόνο με αυτόν ανοίγουν...
g1annis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Αν μπει με ie όλα ΟΚ. Είναι το πρώτο που θα κοίταζα Πριν κάνεις οτιδήποτε, σβήσε την cache από τον browser που χρησιμοποιείς αν και είναι απίθανο να φταίει αυτό. Αν δε μπει, το δεύτερο που θα κοίταζα είναι οι ρυθμίσεις του firewall. Επίσης, επειδή συνήθως αυτές οι σελίδες ανοίγουν τη login φόρμα σε νέο παράθυρο για τσέκαρε μπας και τα κόβει κάποιο pop-up blocker (πιθανότατα και το firewall). Σε κάθε περίπτωση, το να κάνεις φορμάτ γι αυτό το λόγο, είναι αστείο. Είναι 100% πρόβλημα ρύθμισης κάποιου προγράμματος και όχι του συστήματος. Δοκίμασε ότι σου προταθεί, και ...εδώ είμαστε εμείς, μέχρι να βγάλεις άκρη
antio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 παιδια με ie δοκιμαζω αλλα τιποτα. Ουτε το firewall φταιει και ουτε προγραμμα pop-up blocker εχω εγκαταστήσει και διαγράφω συχνα cokies kai temp.files. kammia alli idea???
g1annis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 δοκίμασες να σβήσεις τελείως το firewall και ότι σχετικό?
antio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 exo apenergopoiimeno to firewall ton windows opos kai to ashampoo firewall poy sinithos xrisimopoio.
g1annis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 ...Αν έχεις ανοιχτό το firewall των Win σβήστο και αυτό (μην ξεχάσεις μετά να τα ξανα-ανοίξεις όλα)... Όταν λες, δεν ανοίγουν οι σελίδες, τι ακριβώς εννοείς? Πας πχ στην Εθνική Τράπεζα, και πατάς ΑΡΙΣΤΕΡΟ κλικ (σε μερικά το μεσαίο κλικ για νέο tab δεν πιάνει) στο link και είναι σαν να μην υπήρχε link ή ανοίγει αλλά δεν το φορτώνει? Δοκίμασες σε διάφορα sites να φανταστώ ε? Δε ξέρω αν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, αλλά θα προσπαθήσω. Μην αγχώνεσαι όμως, όλο και κάποιος γκουρού θα βρεθεί να δώσει τη λύση edit: Μήπως εννοείς πως δεν μπορείς καν να μπεις στη σελίδα πχ της τράπεζας? Να ισχύει αυτό, τι μήνυμα σου βγάζει? Αν εννοείς το τελευταίο τότε ίσως να φταίει ο πάροχός σου OTE, Vivodi κλπ Για γίνε λίγο πιο σαφής μπας και βγάλουμε άκρη.
cleeverblade Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 δοκίμασε ένα DNS flush start/run ipconfig /flushdns
g1annis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 δοκίμασε ένα DNS flushstart/run ipconfig /flushdns Γι αυτό είπα ότι μπορεί να φταίει ο πάροχος.
Darkman_dd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως έχεις απενεργοποιήσει το ActiveX; Νομίζω πως πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στον ie για να μπεις.
antio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά μπαινω κανονικα σε σιτε π.χ. ΕΘΝΙΚΗΣ , μετα κλικ στο e-banking ,κλικ στο "εισαγωγή στο συστημα" ανοιγει το παράθυρο του ie (που ειναι σε ασφαλη συνδεση) και δεν φορτωνει τπτ ,μενει λευκο με την κλεψύθρα σε αναμονή,χωρις να βγάζει μύνημα λαθους.Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φυσικα παρουσιάζεται σε ΟΛΕΣ τις σελιδες που εχουν ασφαλη σύνδεση... Ο,τι συναλλαγές εχω ,αναγκάζομαι να τις κάνω απο ενα παλιο PC που εχω με τον ίδιο παροχέα (forthnet adcl ).Λέτε να φταιιει το γεγονός οτι το PC με το πρόβλημα παίρνει δεδομένα ασύρματα απο το ρουτερ??
antio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά τελικα ολα οκ . Ηταν απενεργοποιημένα το ssl 2 kai ssl 3. Σας ευχαριστώ όλους .
cleeverblade Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 και στους 2 browsers ?!?!?!? περίεργο
antio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ayto den to skeftika. Exo apegkatastisei ton opera kai den xero an tha anoigan oi selides kai me auton...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.