poscaman Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Αρα χρεωνεται ο παραληπτης α,ωραια,θα στελνω στις πρωην μου!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 People receiving text messages from our service will incur all standard rates and fees, according to the agreed upon terms and conditions set previously by the user and their cellular provider. Εγω απο αυτα, αυτο καταλαβα!!! (λολ καλη ιδεα!!!)
Gantalf_4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Οχι ρε παιδια! εννοει μαλλον οτι χρεωνονται σε περιπτωση που ο Provider τους χρεωνει για την ληψη ΣΜΣ. Σε μερικες χωρες εξω ισχυει αυτο, εδω απο οσο ξερω οχι...
DIMITRISG Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 αμα χρεωνεται ο παραληπτης γουσταρω πολυ στελνω sms στην πρωην γυναικα μου για συννενοηση για το παιδι κλπ
joef_gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 χαχα παντως εχει γέλιο αυτο! θα στελνεις καπου ολη την ωρα θα λενε ποπο τι καλος ανθρωπος τοσο πολυ ενδιαφέρεται! και κοιτα τι ωραια τα λεει! και μετα θα τους ερθει στο κεφαλι!!
poscaman Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 παιδια σοβαρα τωρα δεν νομιζω οτι στην ελλαδα ισχυει κατι τετοιο.ειναι τελειως παρανομο και αν το παρει καποιος χαμπαρι θα τον κλαινε κι οι ρεγγες.επισης επειδη εχω στειλει μερικα στο δικο μου κινητο για να δω πως εμφανιζονται δεν εχω παρατηρησει να χρεωνομαι
omnislash Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Το κακό είναι ότι με το προηγούμενο μπορούσες εύκολα να παραπλανήσεις κόσμο βάζοντας λανθασμένο αριθμό κινητού ενώ τώρα νομίζω ότι στη βάση της εταιρείας κρατείται ο αριθμός του τηλεφώνου σου .Που σημαίνει ότι φακελωνόμαστε.Αν εγώ δλδ στείλω μήνυμα έτοιμα τα όπλα και πάει σε κανά Αφγανιστάν ε την κάτσαμε κοινώς.(Το ανέκοδοτο με τις πατάτες το ξέρετε :evil: )
ekkli Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 για τη google homepage παντως , εχει σειρα εργαλειων για δωρεαν αποστολη σμσ. αναμεσα τους κ το προαναφερθεν της callWave
ekkli Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 κλειδωσαν τα ελληνικα δικτυα? δε μπορω να στειλω μνμα@βοντα κ κοσμοτε, βγαζει ερρορ: Invalid recipient phone number. το coverage table παντως δεν εχει αλλάξει. με το προαναφερθεν εργαλειο για γουγλη αυτα.
naruto12345 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 kala e me fwtisate...den to hksera oti apo to mycosmos mporouses na steileis 10 dwrean mhnumata...ouaouo:P thanks
21century Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Παιδια νομζιω οτι μονο με το μειλ της κοτε και το mycosmos μπορεις να εχεις δωρεαν μηνυματα...
poscaman Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Παιδια νομζιω οτι μονο με το μειλ της κοτε και το mycosmos μπορεις να εχεις δωρεαν μηνυματα... το εξηγεις λιγο αυτο??? filarako polla zhtas! τι εννοεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.