Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν SMS

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Κυριλέ!!! Και ελληνικά και όλα!

Μια χαρά!

Εγω δεν στελνω πανω απο 1μνμ τη μερα, οποτε... ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

pedia eno estelna kanonika sms tora stamatise kai mou lei oti prepi na kano anabathmisi. piga na kano anabathmisi alla ta ekana salata.pio bori na boithisi gia na ksanabalo pali to programa kai na litourgi ??? esis sinaxizete na stelnete free sms????

• Moderators
Δημοσ.

Οχι αναβαθμιση, register θελει.

Και ναι, μετα απο αυτο οπως σου λεω και στο pm στελνω κανονικά.

Δημοσ.

Τώρα με το register ζητάει να βάλεις τον αληθινό αριθμό του κινητού σου για να σου στείλουν ένα κωδικό. Μου φαίνεται λίγο ύποπτο ή είναι απλά η ιδέα μου?

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι η ιδεα σου κατα πασα πιθανοτητα. Αμα σε χρεωναν με καποιο τροπο θα ηθελε πιστωτικη.

Στο κατω κατω, κι εγω που το χρησιμοποιώ με vodafone CU καρτοκινητο, πως θα με χρεωσουν? Το πολύ πολύ να μου αδειασει η καρτα, και να τη διαολοστειλω τη SIM...

Καλωσηλθες!

Δημοσ.

Εγω τον εδωσα τον αριθμο μου, δεν εχω καμια χρεωση.Απλως γινεται πιο εγκυρη η υπηρεσία. και αυξηθηκε ο αριθμος μυνηματων που μπορεις να στειλεις.

+1

Δημοσ.
Εγω τον εδωσα τον αριθμο μου, δεν εχω καμια χρεωση.Απλως γινεται πιο εγκυρη η υπηρεσία. και αυξηθηκε ο αριθμος μυνηματων που μπορεις να στειλεις.

+1

ναι?ποσα πηγε τωρα την μερα?

Δημοσ.

5 , αλλά σίγουρα

πρώτα έλεγαν 5 αλλα εκανε οτι ηθελε.Μια μερα έστειλα 1 και μετα δεν μπορουσα να ξαναστείλω. Ενω τώρα είναι σίγουρα 5 , .

Θα βγει και επί πληρωμή με περισσότερα sms αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτή η περίπτωση

Δημοσ.

ego diavasa ayto stin selida toy widget omos:

Does it cost anything?

It is free to send messages anywhere in the USA and Canada. Regular charges apply for the recipient.

oti xreonentai diladi o paraliptis!

fysika ofeilo na po oti esteila sms se ena kartokinito poy exo k den exei monades k den xreothike!

ti na po...!

Δημοσ.

έστειλα e-mail στο callwave και ρώτησα αν υπάρχουν χρεώσεις είτε για εμένα είτε για τον παραλήπτη του sms κι έλαβα την εξής απάντηση :Thank you for contacting CallWave Customer Care.

The text messaging service the CallWave Widget provides is entirely

free for

the user sending the message, including international text messages.

People

receiving text messages from our service will incur all standard rates

and

fees, according to the agreed upon terms and conditions set previously

by

the user and their cellular provider.

We do limit SMS sending to 5 messages per day per customer. Once you

exceed

your limit, you will not longer be able to send text messages until

12:00am

PST the following day.

• Moderators
Δημοσ.

Αρα χρεωνεται ο παραληπτης??

Αμα καποιος π.χ. δεν θελει να χρεωθει (δλδ να μην του ερχονται τετοια μηνυματα???)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...