G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα. Παιδιά εδώ και αρκετό καιρό όταν μπαίνω στα Windows μου πετάει ένα σφάλμα που λέει "Τα Windows δεν είναι δυνατό να βρουν το "C:\WINDOWS\ntsys.exe".Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστά και προσπαθήστε αργότερα.Για την αναζήτηση αρχείου,κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση"."Πατάω OK και μου ξαναπετάει άλλο ένα σφάλμα που λέει "Δεν ήταν δυνατό να φορτωθεί ή να εκτελεστεί το "C:\WINDOWS\ntsys.exe" που καθορίζεται από το μητρώο.Βεβαιωθείτε ότι το αρχείο υπάρχει στον υπολογιστή σας ή καταργήστε την αναφορά σε αυτό το μητρώο." Πατάω και εκεί OK. Μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω? Ευχαριστώ.
Dklearhos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μην ανησυχείς.Το συγκεκριμένο αρχείο είναι trojan.Αλλά για να μην τρέχει σημαίνει ότι έχει διαγραφεί οπότε είσαι οκ.Αν σε ενοχλεί το μήνυμα τρέξε το msconfig και στην καρτέλα εκκίνηση απενεργοποίησε την συγκεκριμένη επιλογή.
G_Zisis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε μου σε ευχαριστώ. Το δοκίμασα και έπιασε.
dimokritos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μην ανησυχείς.Το συγκεκριμένο αρχείο είναι trojan. den mporo na po, poli kalo. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.