zavlakas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμασε απο εδω.... http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=3578 (χρειαζεται να προσθεσεις ελληνικα fonts)....
gkonitsas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασα ένα που έχουν με ελληνικά, αλλά το ίδιο προβλημα. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο που έχουν φτιάξει που το λύνει; edit: Μάλλον θα λες αυτό με το 60 chars bug fixed. Για να του προσθέσω τα ελληνικά αρκεί να κάνω copy απο το firmware που έχω απο τη διαδρομή OSD 1 Visuals/Fonts τα κομμάτια 1,2,3,4,5 και μετά να τα κάνω replace στο καινούριο firmaware ή κατι άλλο; edit2: δοκίμασα τον τρόπο που έγραψα αλλά δε το τρέχει το firmware (βγαζει unknown disc που σημαίνει οτι κάτι έκανα λάθος)
zavlakas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Κανε το οπως περιγραφεται εδω... http://baffab.free.fr/lecteurdvd/MTK_en.html
gkonitsas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Thank you! edit: αν μπορείς σε παρακαλώ πες μου αν κάνω κάπου λάθος στα παρακατω γιατι έχω φάει ώρες ως τωρα ανοίγω τον font creator και διαλέγω "windows code page 1254" και "arial greek" κάνω test πως φαίνεται και αποθηκεύω ανοίγω το firmware και κάνω replace το Font 5 [07-08] και αποθηκεύω ανοίγω τον mtkwindows διαλέγω την θέση και το μέγεθος της ζώνης υποτίτλων επιλέγω ως διεύθυνση την 0x11 απο το παράθυρο windows επιλέγω τον χρωματισμό που θέλω για περίγραμμα υποτίτλων κλπ αποθηκεύω και το περνάω στο cd με ονομασία DVP5140_12 κάνω κάτι λάθος; (μου βγάζει unknow disc)
zavlakas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Η ελληνικη γραμματοσειρα ειναι η CP1253.... Προφανως δεν κανεις σωστα την εγγραφη του upgrade CD.... Τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις?
gkonitsas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 data mode 1 speed 4x disc at once ISO 9660 finalize CD είναι ίδιες με εκείνο που είχα περάσει αρχικά, για αυτο πιστεύω οτι καποιο λάθος κάνω κατα την δημιουργία του patch
zavlakas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Σιγουρεψου οτι εχεις απενεργοποιησει το joliet.... ....και δοκιμασε με καποιο αλλο δισκακι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.