Προς το περιεχόμενο

on telecoms


nvnp2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ , γιατί από κοροιδία πάμε καλά.

 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=162817

 

Το έγραψα στα news αλλά επειδή μου φάνηκαν σημαντικά αυτά που γράφουν στο link το ξαναγράφω.

Πχ.

Η χρέωση κλήσεων εσωτερικού (τοπικά και υπεραστικά) είναι μεν μηδενική, ωστόσο υπάρχει σταθερή χρέωση 0,09 ευρώ ανά κλήση για απεριόριστη διάρκεια.

το «πακέτο υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας» (φραγή εξερχομένων κλήσεων, αναγνώριση κλήσεων, συνομιλία για τρεις) προσφέρεται με 4 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.

Το προαναφερθέν πακέτο προσφέρεται με μηνιαίο κόστος 35 ευρώ - για ετήσια σύμβαση -, εφόσον οι αιτήσεις των συνδρομητών κατατεθούν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2007. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, το μηνιαίο κόστος «ανεβαίνει» στα 60 ευρώ - για ετήσια σύμβαση. Το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης όσο διαρκεί η προσφορά είναι 65 ευρώ, ενώ μετά τη λήξη της «ανεβαίνει» στα 130 ευρώ. Ενδιαφέρουσες ωστόσο είναι μερικές ακόμη παρατηρήσεις για τα όσα αναφέρονται πιο πάνω. Η χρέωση κλήσεων εσωτερικού (τοπικά και υπεραστικά) είναι μεν μηδενική, ωστόσο υπάρχει σταθερή χρέωση 0,09 ευρώ ανά κλήση για απεριόριστη διάρκεια. Η χρέωση για κλήσεις προς κινητά εσωτερικού είναι 0,17 ευρώ / λεπτό με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα. Αντίστοιχα, η χρέωση για κλήσεις στο εξωτερικό, σε συγκεκριμένες χώρες είναι μεν μηδενική, ωστόσο και πάλι υπάρχει σταθερή χρέωση 0,09 ευρώ ανά κλήση. Αξίζει επίσης να διευκρινιστεί ότι αναλυτικός λογαριασμός παρέχεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Η αποστολή εκτυπωμένου αντιγράφου του λογαριασμού, είναι προαιρετική και χρεώνεται 5 ευρώ ανά λογαριασμό. Τέλος, το «πακέτο υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας» (φραγή εξερχομένων κλήσεων, αναγνώριση κλήσεων, συνομιλία για τρεις) προσφέρεται με 4 ευρώ το μήνα, ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί πρόσθετη τηλεφωνική γραμμή, θα πρέπει να καταβάλλει 12 ευρώ το μήνα... Μπερδευτήκατε; Και εμείς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι με 35 ευρώ το μήνα ΔΕΝ θα έχετε δωρεάν αστικές ή υπεραστικές κλήσεις, ενώ για να απολαμβάνετε αυτήν την τιμή θα πρέπει να υπογράψετε ετήσια σύμβαση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό τιμοκατάλογο της εταιρείας.

 

χεχεχεε

Δημοσ.

den einai apati...apla ta leei polu mperdemena.

pantws to cable tv tis vivodi kalutero fainetai.

kai 20mbps, kai 2 tilefwnikoi arithmoi, kai dwrean astika kai uperastika.

vevaia, siga min pianei 20mbps, autoi egguwntai 2 mbps, alla kai 2 na pianei, gia ta 33 eurw pou stoixizei ton mina (an i aitisi ginei mexri teli marti) leei polu, eidika an skefteite oti ta 2Mbps full lly kostizoun 36.

Δημοσ.

Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.Ειμαστε Ελλαδισταν και μας δουλευουνε ολοι μαζι μου φαινεται.Και πρωτα απο ολους ο ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...