lucky_strike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Eχω εναν αποκωδικοποιητη filmnet που δε χρησιμοποιω πια, εχει καποια αξια να το πουλησω ή να το πεταξω? (Αυτη ειναι η 2η φορα που βαζω το συγκεκριμενο thread γιατι το προηγουμενο κλειδωθηκε για ανεξηγητο λογο. Ρωτησα τον mod γιατι αλλα δεν ελαβα απαντηση. Ισως μου απαντησει τωρα)
danaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί να τον πετάξεις; Αν αποφασίσεις ότι θες ξανά συνδρομή; Υ.Γ.: Χωρίς παρεξήγηση, αν μπήκες για να ψαρέψεις τρόπους να τον "σπάσεις", εδώ αποκλείεται να βρεις λύση...
lucky_strike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δεν Συζηταω Τετοια Πραγματα!!! Ωστε γιαυτο κλέιδωθηκε? Ειλικρινα ποτε δε μου περασε τετοιο πραγμα απ το μυαλο, αλλωστε μου ειναι αχρηστο. Κι επειδη υπαρχει μια υποψια πρεπει να κλειδωνεται το thread και να εκτειθεται ο απορημενος συγγραφεας του??
greeneye Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Eχω εναν αποκωδικοποιητη filmnet που δε χρησιμοποιω πια, εχει καποια αξια να το πουλησω ή να το πεταξω? (Αυτη ειναι η 2η φορα που βαζω το συγκεκριμενο thread γιατι το προηγουμενο κλειδωθηκε για ανεξηγητο λογο. Ρωτησα τον mod γιατι αλλα δεν ελαβα απαντηση. Ισως μου απαντησει τωρα) me endiaferei!!! (gia polhsh) stile pm me poio modelo exis akribos. mia foto mprostinh tou tha dieykoline afantasta. stile mou pm !
ChrisAce Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του τοπικ σου. Τι θέλεις να σου πούμε; Αν θες να το πετάξεις καλύτερα χάρισε το στο αντίστοιχο τόπικ. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104228 Αν θες να το πουλήσεις τότε γράψε το ποστ στις αγγελίες. http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=19 Αν θες να το χρησιμοποιήσεις πάλι με συνδρομή filmnet τότε πάρε τηλέφωνο εδώ. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών : 210 6602000 Copyright © 2003 NetMed Hellas SA - FilmNet. Και για να μήν εκτίθεται ο απορημένος συγγραφέας του τοπικ αυτού θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρος απο την αρχή τι ζητάει.
lucky_strike Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Mα ημουν πολυ ξεκαθαρος, απορω τι δεν ειναι καθαρο. Διαβασε το πρωτο post κι αν δε καταλαβαινεις τι ρωταω να βοηθησω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 [...](Αυτη ειναι η 2η φορα που βαζω το συγκεκριμενο thread γιατι το προηγουμενο κλειδωθηκε για ανεξηγητο λογο. Ρωτησα τον mod γιατι αλλα δεν ελαβα απαντηση. Ισως μου απαντησει τωρα) 1. Υπάρχει πάντα κάποιος λόγος που κλειδώνεται ένα thread. Το κλείδωμα του thread σημαίνει, εκτός των άλλων, ότι αποδοκιμάζεται η δημιουργία δεύτερου thread με το ίδιο περιεχόμενο. 2. Το ότι μου έστειλες ένα pm και δεν στο απάντησα αμέσως (σου ζητούμε χίλια συγγνώμη που δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή μας για να μην χάνουμε ούτε ένα pm, ούτε ένα post) δεν σου παρέχει δικαίωμα να ανοίγεις thread επ' αυτού. Από τους Όρους Χρήσης του forum: Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως. 3. Ελπίζω να έλαβες την απάντησή σου τώρα. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.