KOSTAS4_XT Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 την έχω 1 χρονο ++. αλλα τελευταία άρχισα να βλέπω πολλές οθόνες και πλέον είδα την διαφορά στα χρώματα. Παράδειγμα μια samsung 740n που πήρε ένας φίλος, και όταν την συνδέσαμε σε d-sub σε μια 9600ΧΤ έπαθα πλάκα με το χρώμα!! Στην δικιά μου ότι ρυθμίσεις και αν έχω δοκιμάσει δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα αυτό το ΛΕΥΚΟ!!!! Επίσης παρατηρώ και κάτι πολύ περίεργο στην οθόνη μου.. Όταν ανεβάζω το contrast, σε μερικές "βαθμίδες" που το βάζω βλέπω κάτι "χιονάκια".... Είναι συνδεμένη σε DVI ΠΆΝΩ ΣΕ 6600GT (τελευταίοι drivers κτλ)... Επίσης (για την ιστορία) ενα καμμένο πιξελ σε 8 μήνες λειτοθργείας. ΜΑΚΡΙΑ. σε d-sub είναι χάλια............. Τι οθόνη λοιπόν λέτε να πάρω??? Θέλω DVI όπωσδήποτε. dvd+games κυρίως. Θα την πάω πίσω και θα βάλω κάποια χρήματα επιπλέον αν χρειαστεί.
kostas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα,πριν 15 ημερες ειχα ρωτησει τους πωλητες,ποια μαρκα ειναι η TURBO-X και μου ειπαν samsung !!!
Vagos_46 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 κινεζικες (κυριως) οθονες ειναι που τις παιρνει το plaisio και βαζει τη φιρμα του πανω,turbo-x δηλαδη.το ιδιο ισχυει και με το e-shop με τα innovator..
seventh_son Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 mallon den tous rotises sosta. opos exo ksanapei oi protes partides othonon Turbo-X kai se 19ares kai se 17ares foragan panel Samsung. H defteri partida ( afti me ta kainouria simatakia ) einai agnostou kataskevis. Den einai kati idiaitero apo xaraktiristika, to mono kalo einai oti exei eggiisi apo plaisio kai 0 kammena pixel eggiisi. Den einai gi afton pou thelei to kati parapano.
pan-pan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Να ρωτησω και εγω κατι? για τις οθονες iiyama τι γνωμη εχετε? Την ειχα παρει απο το πλαισιο γιατι μου την παρουσιασανε σαν θεεικη οθονη ανιδεος και εγω τοτε και μετα απο 3 χρονια η οθονη δεν βλεπετε... κανει νερα κυματα γραμμες χρωματα σκατα θολουρα κτλ..
telegamesvg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Οι iiyama μια φορα και εναν καιρο , επι εποχης crt, φορουσαν του φοβερους καθοδικους σωληνες της Mitsubishi Diamontron ..... Για τωρα δεν γνωριζω τι γινεται ... Προβληματα κ βλαβες ομως ως γνωστον παρουσιαζονται σε ολους τους κατασκευαστες ...
vandermonde Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 TURBO-X 19DH μονο το ονομα που βλεπω.....με πιανει ταραχη....ειμαι προκαταλειμμενος i know!......εδω βλεπουμε μεγαλα και τρανα ονοματα...και παλι πολλες φορες εχουμε χαλια αποτελεσματα......φαντασου να χει ενα τετοιο ονομα...... τρελο offtopic.....η crt μου αν δεν κανω λαθος κλεινει δεκαετια...sony 15"(συντομα θα την αλλαξω μην βαρατε)....εχει δουλεψει τις απιστευτες ωρες...μεχρι και μπουνιες εχει φαει στο ασχετο.....και εχει μιλαμε ακομη μια εικονα.........κατι laptop που χουν περασει απο τα χερια μου κ κατι απλες lcd που εχω δει δεν κανουν μια μπροστα της.....αυτο ειναι που λεμε value for money...αντε τωρα να φαω αναγκαστηκα στη μαπα...backlight bleedings..ελατωματτικα πιξελ...κλπ κλπ κλπ........
evkar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 φίλε vander , τι μου θύμισες , ακόμη την έχω στην αποθήκη την 15 sony αγορασμένη πριν από 12 χρόνια από πλαίσιο . Ακόμη δουλεύει μια χαρά , βέβαια με τα σημερινά μοντέλλα καμία σύγκριση , αλλά είναι και 12 χρόνια πίσω (είναι και made in japan)
vandermonde Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ναι made in japan........μετα βεβαια βγηκαν και made in U.K kai mexiko μου φαινεται.....αλλα οσοι τυχεροι προλαβαμε.....πηραμε την japanezikh.......3-4 φουρνιες υπολογιστων μου ταισε.....μαζι με ενα laptop το οποιο στα τελευταια του ειχε καει η οθονη και το συνδεα με αυτην.....το καλυτερο value for money ever που χα........
Angeldust Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 H kainourgia h 19" h TurboX einai apsogh me olh th shmasia ths leksews. PVA panel sta 289euro diskola briskeis. Episis dinoun kai 0-pixel eggyhsh. Mono to design me xalaei to opoio einai a8lio.
Ventrix Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 μακρυά απο costum made υλικό. Για οθόνη θα σου πρότεινα LG. 0 pixel on site και πολύ καλή τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.