ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ena atelioti thema xoris noima pali.ante na ginei lock me to kalo giati katantise kourastiko me tsakomous.as kanei o kathenas oti theorei sosto kai as afisei to ti kanei o allos.einai pragmata pou den tha allaxoun idika sto eladistan. Συγγνώμη τώρα πρέπει να το πω ... δεν αμφιβάλλω ότι για ανθρώπους που κάποια πράγματα ή τα ξέρουν ή τα έχουν δει να γίνονται θέμα συζήτησης άπειρες φορές είναι κουραστικό και βαρετό να τα ξαναβλέπουν. Αλλά φαντάζομαι ότι μπορούν απλά να αγνοήσουν το θέμα και να περάσουν σε κάτι πιο ενδιαφέρον. Η ειρωνεία (και δεν αναφέρομαι στον/την poulinos αλλά σε κάποιον παραπάνω, το διευκρινίζω) θα μπορούσε και να λείπει. Δε νομίζω πως πρέπει να ντρέπεται ο κάθενας μας επειδή είναι άσχετος από τεχνολογία, γιατί μπορεί και να είναι ειδικός σε κάτι άλλο εξίσου χρήσιμο. Σιγά δηλαδή. Γιαυτό είναι τα fora για να συζητάμε και οι ''άσχετοι''. Οι ειδικοί ας τα λένε μεταξύ τους σε άλλα θέματα να μην κουράζονται κιόλα ...
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Συγγνώμη τώρα πρέπει να το πω ... δεν αμφιβάλλω ότι για ανθρώπους που κάποια πράγματα ή τα ξέρουν ή τα έχουν δει να γίνονται θέμα συζήτησης άπειρες φορές είναι κουραστικό και βαρετό να τα ξαναβλέπουν. Αλλά φαντάζομαι ότι μπορούν απλά να αγνοήσουν το θέμα και να περάσουν σε κάτι πιο ενδιαφέρον. Η ειρωνεία (και δεν αναφέρομαι στον/την poulinos αλλά σε κάποιον παραπάνω, το διευκρινίζω) θα μπορούσε και να λείπει. Δε νομίζω πως πρέπει να ντρέπεται ο κάθενας μας επειδή είναι άσχετος από τεχνολογία, γιατί μπορεί και να είναι ειδικός σε κάτι άλλο εξίσου χρήσιμο. Σιγά δηλαδή. Γιαυτό είναι τα fora για να συζητάμε και οι ''άσχετοι''. Οι ειδικοί ας τα λένε μεταξύ τους σε άλλα θέματα να μην κουράζονται κιόλα ... frantzeska den anaferome oti egine kourastiko to topic i oti autoi pou ine edomesa kai den xeroun den exoun dikaioma na mathoun.opos blepeis exo boithisei atoma kai 20 fores mexri na katalavoun kati.alla ennoo oti to thema xefige telios apo tin arxiki tou sizitisi pou itan to prosbasi se agnosto asirmato diktio kai edo kai 20 posts milane mono gia to an ine ithiko i oxi kai ola auta.to thema exei teliosei edo kai 2 selides kai apla exo dei alla 20 posts na brizontai oti o enas ine kleftis pou pernei to asirmato o allos apateonas o allos glitonei lefta.e den nomizo oti to thema anixtike gia na poume an ine ithiko kati i na brizontai metaxi tous.autos ine o logos pou ironeuome.exoun anixtei kai topic pou iparxoun idi 100 fores mesa kai pote den ipa tipota kai ekatsa kai apantisa kanonika exoun anixtei topic gia pragmata pou theorountai gnosta alla dekto einai oti o allos xekinaei tora opos oloi mas alla ena oraio topic katantise na ginei sizitisi tsakomou.gia auto itan i paratirisi mou.signomi an edosa diaforetiki idea oti krazo to topic.to topic ine poli oreo mexri pou egine.......thema ithikis kai tsakomou.kata ta alla as anixtei kai 20 fores to idio topic den me pirazei.
danaos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Poulinos, είμαι τακτικός αναγνώστης των μηνυμάτων σου αλλά... γιατί να είναι λάθος η εξέταση ενός θέματος μέσα από το πρίσμα της - όποιας - "ηθικής"; ...
Cromb Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει ρε pouline, δε βριζόμαστε κιόλας.Και που ξέφυγε λίγο το θέμα τι πειράζει? Eξάλλου τα ερωτήματα του adi που άνοιξε το τόπικ πιστεύω απαντήθηκαν.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Poulinos, είμαι τακτικός αναγνώστης των μηνυμάτων σου αλλά... γιατί να είναι λάθος η εξέταση ενός θέματος μέσα από το πρίσμα της - όποιας - "ηθικής";... apla den to leo mono gia mena alla fantasou kapoios pou tha thelei na diabasei to topic kai xafnika tha dei ales 10 selides apo kato pou isos na min exoun noima gia auton.se ena allo 8ema tha itan oreo na poume gia auto stin katigoria mpla mpla an kai opos exeis dei kati tetoia themata sto telos pante ston tsakomo most of the times. Εντάξει ρε pouline, δε βριζόμαστε κιόλας.Και που ξέφυγε λίγο το θέμα τι πειράζει? Eξάλλου τα ερωτήματα του adi που άνοιξε το τόπικ πιστεύω απαντήθηκαν. sorry an to ekana ligo na fanei......
boubouka Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 spock με αυτη την υνοτροπία που έχουν οι ελληναράδες , δε θα προκόψουν πουθενά!οπότε καταλαβαίνεις το ποιός είναι βλάχος ή όχι!είμαι έξω 7 χρόνια σπουδάζω ιατρική , χρησημοποιώ Gentoo Linux , επειδή γουστάρω το τσάμπα ,τα uptime 10 μέρες και βάλε , και να τρέχω χίλια κέρατα με την μπακατέλα που έχω (Pentium 4 2 GigaHz) και να καμαρώνω την cpu μου στο 30%! btw επιτέλους να μάθουμε οτι 5 γνώσεις παραπάνω στο PC είναι για πάρτη μας και ποτέ εις βάρος των άλλων!και προς θεού ευτυχώς για εσάς η ψαροκώσταινα προχωράει στο θέμα διαδίκτυο μα οι χρήστες "σαβούρα" και χακεράδες του κόλου θα παραμείνουν!είναι στο χέρι μας να συμμορφωθούμε και να γίνουμε λίγο πιο συνειδητοποιημένοι χρήστες του PC!
danaos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Άσχετο, αλλά, γιατρέ μου, προτιμώ τους συναδέλφους σας που σπουδάζουν εις την ημεδαπήν... Επίσης, αδυνατώ να εννοήσω, και βοηθήστε πάνω σ' αυτό γιατρέ μου, πώς είναι δυνατόν επιστήμων που χρησιμοποιεί εκφράσεις του τύπου "χίλια κέρατα", "μπακατέλα" και "χακεράδες του κ....", να προσπαθεί να κάνει μάθημα δεοντολογίας σε θέματα χρήσης δικτύων... Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, είμαι κι εγώ οπαδός της νόμιμης χρήσης ενός ασύρματου δικτύου και όχι της "αρπαχτής" (δανείζομαι την "μαλλιαρήν" από εσάς γιατρέ μου)... Διατελώ μετά τιμής, Δαναός (πιστέψτε με κανένας φόβος δεν υφίσταται, καθώς παρά το παραπλανητικό μου όνομα, δεν φέρω - φευ - δώρα. Το ruter μου είναι ασφαλώς προστατευμένο...)
-NetHawk- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 @μπουμπουκα:Φανταζομαι οτι γι'αυτο εφυγες απο την Ελλαδα για να σπουδασεις Ιατρικη,σε αηδιαζε η νοοτροπια μας...Δεν πιστευω να εφυγες για αλλο λογο ε? @danaos:Great post! +1
boubouka Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 danaos χαχαχα το σχόλιο σου όλα τα λεφτά! [NetHawk] έφυγα απο ελλάδα γιατι δεν έγραψα 19,9 στις πανελλήνιες(άλλο δράμα αυτο) τέλος πάντων το point μας δεν είναι αυτό!ίσως λίγη υπερβολή στο σχόλιο μου!καταλάβατε τι ήθελα να πώ και πήρατε το μήνυμα ούτως ή άλλος! καλή μας συνέχεια και προς θεού δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανέναν! καλημέρα σε όλους! Υ.Γ έλεος,όλα τα είχε η μαριορή το Office Genuine Advantage μας μάρανε!(έμ update και microsoft δεν ήθελα
spock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δύο πραγματάκια θα πω, και δεν πρόκειται να το συνεχίσω. Πρώτον: Θεωρείς πως δεν είσαι πλέον Έλληνας(/ίδα); Κι εγώ έχω βγει στο εξωτερικό, κι εγώ έχω αηδηάσει πολλές φορές με την κουτοπονηριά των συμπατριωτών μου, αλλά ποτέ δε διαχώρισα τη θέση μου από τους υπόλοιπους. Ποτέ δεν είπα "εσείς οι Έλληνες". Πάντα βάζω και τον εαυτό μου μαζί και λέω "εμείς οι Έλληνες" και είμαι υπερήφανος γι αυτό, γιατί είμαι υπερήφανος για πολλά χαρακτηριστικά της "ράτσας" μας, και γνωρίζω πως "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Δεύτερον: Δε μπορείς να πετάς ένα "μάθατε και το wireless" και να καθαρίζεις. Αν το πάμε έτσι, εγώ (και μερικά άλλα παλληκάρια) θα έπρεπε να είχαμε γεμίσει το forum με "μάθατε και το ........", όπου στο κενό μπορείς να βάλεις WiFi, Bluetooth, FireWire, USB 2.0, I2C... και πολλά άλλα. Γύρισα ποτέ εγώ ή κανείς άλλος εδώ να σου πει "όταν είχα πρωτοδεί εγώ Bluetooth, εσύ θα νόμιζες πως είναι ποικιλία Ροκφόρ" (που στο κάτω κάτω ισχύει). Πόσο μάλλον να στο πει και να αρχίσει και τα αναθήματα! Τα περί "Ευρωπαίων" και "βλάχων" δεν τα συνεχίζω. Αυτοί που είναι, φαίνονται, ανεξαρτήτως του που μένουν ή πως θα ήθελαν να συμπεριφέρονται. Buon giorno, mio dottore.
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 apla o ellinas xefeugei ligo apo ta oria :PPP
The_Edge Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Απαντήθηκε πάντως το ζήτημα! Μπορείτε να κάνετε συζήτηση περί ηθικής κτλ σε ανάλογο topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.