Προς το περιεχόμενο

Προσβαση σε αγνωστο ασυρματο δικτυο

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kala re seis tora ti einai afta.

Diladi i mavri i tarifa paei mono stous exondes kai katexondes den nomizo palikaria mou.

An mia fora mathis na koroideveis kai na ekmetalevese ton kosmaki den kitas plousious kai ftoxous alla pineis to aima olonon.

E!!! pos gia.

Alla ena na xerete kamia fora kai oi vlakes kai aftoi pou den xeroun xupnane.

Kai an katalavoune to paixnidi sas tote ginonde epikindinoi etsi?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

polidis exeis dikio oti mesa stous exondes poles fores pane kai oi min exondes.einai terastio thema kai ego pantos den thelo na to sinexiso me paradigmata giati poles fores distixos xerei ti isxuei.ton kalo kai ton ftoxo ton pidas eno auton pou sou ta spaei kai sou kanei pazaria kai se prizei ton proskinas.auto ginotan stin palia mou douleia.

Δημοσ.
Το πιο πιθανό είναι να έχει αφήσει και το default password του router του.

Οπότε μπες και αλλαξε το SSID του σε κάτι όπως "Vale_WEP" ή "Call_Me_210xxxx" :-)

Wireless Network Name (SSID): h ESSID

.enas allos tropos na ton idopoiiseis einai na deis to username kai na stileis ena email se auto i an mpeis sto diktio iparxei i epilogi net send kai to workgroup kai stelneis kati san minima stin othoni tou.den xero an tha to kopsei to firewall alla thimame oti to kaname sta iek.sintaxi tis entolis den thimame.apo ekei kai pera allazeis to ssid opos ipe o filos i poli apla tou allazeis to username me call me diktio anixto kai euelpisteis na to dei.an tora den to dei oute auto signomi alla den fteei kaneis ama afineis ta klidia pano sto amaxi .....

auto me to username k email nai...

gia to diktio an den kanw la8os mporeis na exeis wifi xwris na sthseis diktio me sharing opote den mporeis na steileis minima..auto to workgroup me ta pop up+prepei k o allos na to xei anoixto.den prepei na pezeii se xp oute 98 se 2000server prepei na tan.

Δημοσ.

Τόσο πολύ σας κοστίζουν τα 10-20 ευρά το μήνα για μια σύνδεση;αλλα έτσι είναι ο ελληνάρας μες την απατεωνειά και την ηλιθιότητα.έλεος πια,ας συμορφωθούμε λίγο μπας και προχωρήσουμε μπροστά σε αυτήν την κολοΕλλαδα!μεχρι πέρσυ ήσασταν με τα 56αρια modem,και τώρα μου μάθατε και τα wireless! πανάθεμα σας!

Δημοσ.
Μου είπαν να κάνω φραγή στα υπεραστικά για να μη κινδυνεύω να μου έρθει κανένας λογαριασμός του ΟΤΕ για έμφραγμα. Ξέρετε κάτι σχετικά?

otan exeis adsl den kindineueis apo auto dioti GIA POLOSTI FORA to adsl ite modem ite router den mporei na kalesei se noumero dioti to adsl den pezeime noumero alla pezei me vpi kai vci.opote an den exeis sindedemeno kapoio kanoniko modem i kapoio isdn modem sto pc den exeis kanena apolitos provlima

Wireless Network Name (SSID): h ESSID

auto me to username k email nai...

gia to diktio an den kanw la8os mporeis na exeis wifi xwris na sthseis diktio me sharing opote den mporeis na steileis minima..auto to workgroup me ta pop up+prepei k o allos na to xei anoixto.den prepei na pezeii se xp oute 98 se 2000server prepei na tan.

sta 2000 petixene sto idio workgroup otan itan.apla to ipa san idea auto kai den tha pexei pantou opote meta mono email.i allazeis ssid se klidose me.

Δημοσ.
μεχρι πέρσυ ήσασταν με τα 56αρια modem,και τώρα μου μάθατε και τα wireless! πανάθεμα σας!

Μέχρι αυτό το τελευταίο, ήμουν μαζί σου. Δεν το έπιασα όμως το "μου μάθατε και το wireless"... Εσύ δηλαδή το ξέρεις χρόνια; Η μήπως γεννήθηκες με μια οπτική ίνα στον κ....ο;

Και στο κάτω κάτω, το αν ο ΟΤΕ και οι λοιπές εταιρίες μας είχαν μέχρι πρόσφατα στα 56άρια modems, αυτό δε σημαίνει πως δεν ξέραμε τι είναι wireless ή ADSL ή T3.

Για μάζεψε τα σχόλιά σου και τους αναθεματισμούς σου...

Και αν, όπως φαίνεται (ήσασταν, μάθατε, σας), δε γουστάρεις την Ελλάδα, να μην ξανά'ρθεις! Να κάτσεις εκεί όπου είσαι, και να το παίζεις ευρωπαίος.

Α μα πια... πήγαν τα βλαχάκια έξι μήνες στο εξωτερικό, και μου 'γιναν λόρδοι...

Δημοσ.

On the other hand, συμφωνώ και με τον Spock...

:)

Κι όσο για το "εξωτερικό" μια ιδέα είναι κι αυτό. Πήγε μια φίλη Λουξεμβούργο , στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είχε το άγχος μην αργήσει το πρωί στη δουλειά. Τι διαπίστωσε; Οι κύριοι του "εξωτερικού" μαζεύονταν στο "μαγαζί" κατά τις 10 το πρωί και φεύγανε και νωρίς νωρίς το απόγευμα. Όχι βέβαια στις πέντε.....

:)

Μέχρι αυτό το τελευταίο, ήμουν μαζί σου. Δεν το έπιασα όμως το "μου μάθατε και το wireless"... Εσύ δηλαδή το ξέρεις χρόνια; Η μήπως γεννήθηκες με μια οπτική ίνα στον κ....ο;

Και στο κάτω κάτω, το αν ο ΟΤΕ και οι λοιπές εταιρίες μας είχαν μέχρι πρόσφατα στα 56άρια modems, αυτό δε σημαίνει πως δεν ξέραμε τι είναι wireless ή ADSL ή T3.

Για μάζεψε τα σχόλιά σου και τους αναθεματισμούς σου...

Και αν, όπως φαίνεται (ήσασταν, μάθατε, σας), δε γουστάρεις την Ελλάδα, να μην ξανά'ρθεις! Να κάτσεις εκεί όπου είσαι, και να το παίζεις ευρωπαίος.

Α μα πια... πήγαν τα βλαχάκια έξι μήνες στο εξωτερικό, και μου 'γιναν λόρδοι...

Δημοσ.
Τόσο πολύ σας κοστίζουν τα 10-20 ευρά το μήνα για μια σύνδεση;αλλα έτσι είναι ο ελληνάρας μες την απατεωνειά και την ηλιθιότητα.έλεος πια,ας συμορφωθούμε λίγο μπας και προχωρήσουμε μπροστά σε αυτήν την κολοΕλλαδα!μεχρι πέρσυ ήσασταν με τα 56αρια modem,και τώρα μου μάθατε και τα wireless! πανάθεμα σας!

αγαπη μου (προσωπικα) δεν το κανω ουτε γιατι δεν εχω λεφτα ουτε γιατι δεν εχω dsl σπιτι μου (εχω 2 συνδεσεις του 1mbit)

το κανω μονο και μονο για την ομορφια της παρανομιας οπως επισης για να μαθαινω...τι σπουδαζεις κοπελια?κι αν δεν σπουδαζεις με τι ασχολεισαι?

Δημοσ.

Και όπου να ναι θα βγεί και ο omishτέτοιος να πεί πως όταν οι έλληνες διάβαζαν ποίηση οι άλλοι ήταν πάνω στα δέντρα.

Και μη μπερδεύουμε τις έννοιες. Το να κοροϊδέψεις κάποιον και να του πάρεις έναν σκληρό επειδή δε ξέρει, είναι καθαρή κλεψιά. Το να μπεις στο ασύρματο του γείτονα που δε ξέρει είναι κλεψιά . Το οτι η κοινωνία είναι σκληρή και γεμάτη απατεώνες είναι απλά ένα άλωθι. Το οτι κάποιος κλέβει χωρίς να χει ανάγκη δείχνει κακομοιριά και έλλειψη παιδείας. Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Είναι όπως το δεις... Για μένα προσωπικά, το να μπεις στο ασύρματο του γείτονα είναι ξ ε κ ά θ α ρ η παρανομία, αφού μπαίνεις και στην τσέπη του (εκτός κι αν έχετε συμφωνήσει με το γείτονα να μοιράζεστε τη σύνδεση).Τώρα το αν έχει γοητεία η παρανομία αυτό θα έπρεπε να είναι θέμα σε ανεξάρτητο topic....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...