joef_gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 εχω ενα Linksys WRT54GP2 router και καθε 3 λεπτα χανετε η συνδεση με το Internet! εψαξα για νεο firmware αλλα δεν μπορω να κανω update! διαβασα τα manual ρυθμισα οτι μπορουσα αλλα ακομα το κανει! και το κανει και σε ethernet αλλα και στα 3 wireless που εχω! τι να κανω αλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Καταρχας πρεπει να βρεις ενα τροπο να περασεις το νεο firmware, αφου μαλλον με αυτο θα λυθει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως είσαι με demo σύνδεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gv Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 exeis otenet ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 3 wireless ennoeis pc/laptop? des tis ruthmiseis sou stin karta duktiou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον πρωτον δεν εχω οτενετ και δεν φταιει ο παροχεας! το firmware δεν μπορω με τπτ να το περασω! επισης τις ρυθμισεις τις κανω ενσυρματα απο το βασικο μου Pc αλλα ασυρματα τα αλλα 3 laptop εχουν το ιδιο προβλημα! καμια λυση αλλη που σκεφτεστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 signomi na rotiso kati.to wrt einai router i ine adsl router?mipos to internet to pernei apo allou router? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joef_gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 ειναι το router Μου το Modem ειναι ενα Motorolla μεταξυ τους ειναι συνδεμενα με ενα cat-6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 optoe prepei na breis piio fteei apo ta dio.isos den xanei tin sindesi to wrt54g alla tin xanei to motorola sou.dokimase xoris to linksys na deis ti gintai giati emena paei to mialo mou sto motoroda kai oxi sto linksys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.