Giourkas1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Xairetw, 8a h8ela na proteinete kapoia headphones me kalh sxesh apodoshs-timhs mexri 50euro Peite kai entypwseis apo dika sas headphones Thanx
Giourkas1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Kai gia ta 2. Mousikh kai voip.
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Κοίταξε, τα Altec Lansing έχω ακούσει για καλά. ΑΠο εκεί και πέρα, αν δεν θέλεις ενσωματωμένο μικρόφωνο, θα σου πρότεινα ένα σε της JVC, με έχουν αφήσει αρκετά ικανοποιημένο. Για το όριο που θέτεις στα χρήματα, πάντως, αγοράζεις και ασύρματα.
vagpap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Να ξεφύγω λίγο από τα multimedia ακουστικά... AKG K26P Sennheiser HD 435 Behringer HPS3000 Έχω ακούσει και τα 3, τα πρώτα 2 είναι ελαφρώς πιο δυναμικά από τα τρίτα. Κυριώς για μουσική.
Giourkas1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Wireless den me endiaferei pantws. Mporw na exw ksexwrista mikrofwno kai akoustika gia voip h prepei na einai setaki? "Vagpap", wraia ta sennheiser alla xereis kapoio magazi pou ta exei na ta dw kai apo konta?
vagpap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Sennheiser φέρνει ο Νάκας. Ρίξε μια ματιά http://www.nakas.gr Όχι δεν είναι απαραίτητο να τα έχεις μαζί για VoIP απλά είναι θέμα ευκολίας το headset
Giourkas1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Swsta, o nakas. Ok,dld den 8a exw provlhma apo tis dia8esimes ypodoxes,etsi? Kati allo, exw akousei gia earpad kai full-sized headphones.Exoun megalh diafora?To earpad den kalyptei olo to afti? Epishs, 8a h8ela na mhn enoxlei tous gyrw otan exw dynata mousikh.Ginetai afto h anevainw poly sthn timh???
qspock Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Τα Senheiser προτεινω κι εγω, αλλα εφοσον θελεις να μην ακουνε οι αλλοι τι ακους, να παρεις κλειστου τυπου, οχι ανοιχτου οπως ειναι το παραπανω μοντελο. Τωρα για το αν καλυπτουν ολο το αυτι κλπ, κι εκει εχει κατηγοριες. Μπορει να ακουμπαει πανω στο αυτι, να καλυπτει το μεγαλυτερο μερος του, ή το αυτι σου να μπαινει τελειως μεσα, που ειναι ισως και τα πιο ανετα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο/σχετικο. Θα σε εξυπηρετησουν στον Νακα σε αυτα τα θεματα, αν βρεις ομως τον καταλληλο πωλητη που να ξερει. Επισης τα φερνουν και στα Mediamarkt, εκει θα περιμενε κανεις οι τιμες να ειναι φτηνοτερες του Νακα που ειναι πανακριβος, αλλα απο οσο εχω δει και αυτο ειναι σχετικο (αναλογα το μοντελο)... Ριξε μια ματια και στη σελιδα του Νακα, γιατι η σελιδα της Sennheiser εχει τα τελευταια μοντελα ενω ο Νακας οχι απαραιτητα.
Giourkas1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 I see. 8a paw ston naka mia apo aftes tis meres gia na dw kai pws fit-aroun sto afti.
tyrokomos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=915&product=768723 ayto edo me exoun bolepsei poli giati den kourazoun sto kefali alla min fantasteis tpt treles apodoseis, katharos ixos klp alla xanei apo mpasa
Giourkas1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Na sas pw, gia (sketo) mikrofwnaki gia voip ti proteinete?
pusher Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ προτείνω να πάρεις headset, μικρόφωνο και ακουστικά μαζί! Εγώ έχω τα ALTEC LANSING AHS502i και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω να σου προτείνω δύο μοντέλα της ALTEC LANSING και εσύ μπορείς να επιλέξεις... Headset SRD AHS-602IE Headset AHS-515
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.