Προς το περιεχόμενο

Νέο PC: Τι UPS χρειάζομαι?

ClawHammer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε καλα ρε παιδιά όλα καλά είναι. Όλα κάνουν τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει UPS Που να μην λειτουργεί, εκτός και αν είναι χαλασμένο, οπότε RMA it! ;)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει UPS Που να μην λειτουργεί

To thema einai posoi pragmatika xreiazontai to UPS !....!

Epimeno: o mesos xristis, me ena polymprizo asfaleias, einai kalymenos :-D

Kai to leo exontas ki ego agorasei UPS....

[gia na katalavo meta oti mou itan peritto exodo, thoryvodes & epiane xoro :twisted: ]

Δημοσ.

re paidia 8elw k egw na parw ena UPS.apo thorivo omws ti ginetai?kanoun thorivo re gmt?

entometaksi 8elw ena line interective vevaia sto opoio panw 8a syndesw panw 2 pcia as poume me 500W trofodotiko each kai ousiastika de me noiazei na menei poly wra anoixto alla gia 3-4' mias kai 8elw se fasi opou 8a pesei to reyma ta pc apla na kanoun shut down me ti mia.opote kai 4' isws poly lew.

posa VA h Watt prepei na einai ena UPS pou 8a mporei na kanei ayti ti douleia?ypo8etw oti an synolo ta trofodotika einai 1000W kai ta 2 mazi as poume oti xrisimopoioun peripou 250W to ka8ena opote ena UPS me 500-600W ftanei na kratisei peripou 2-3' i lew m@l@kies? :D diafwtiste me plz opoios mporei kai an exete k kana site kalo gia peite

ayto mou kanei pisteyete?

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.701308

eyxaristw!

Δημοσ.
Και αυτό που έκανες εσύ, εξίσου ηλίθιο ήταν. Μπορούσες απλά να το βγάλεις από την πρίζα. Οι άλλοι τι σου φταίνε?

Δεν ήταν πολύ ηλίθιο, απλά εσύ είσαι πολύ χαζός.

Φίλε μου Kostastnt, επειδή με ενδιαφέρει το ups turbo-x 1000va το οποίο αναφέρεις, ήθελα να σε ρωτήσω αν κάνει πολύ θόρυβο κατά τη λειτουργία του.Με ενδιαφέρει επειδή το σύστημα του pc βρίσκεται στο δωμάτιο και κοντά στο κρεβάτι.

Τις πρώτες δυο μέρες κάνει συχνά ένα "ΝΤΙΝΓΚ" καμιά δεκαριά φορές. Αλλά είναι φυσιολογικό. Μετά από κανά τριήμερο που έχει στρώσει η μπαταρία, ακούγεται συνεχώς ένα "ΜΠΖΖΖΖΖΖ". Αν έχει απόλυτη ησυχία και είσαι κοντά του το ακούς. Στα 3-4 μέτρα δεν ακούγεται. Αλλά αφού έχω πάντα τον υπολογιστή ανοιχτό, δεν με ενοχλεί γιατί ακούω το νανούρισμα της ψύκτρας του επεξεργαστή. :)

Δημοσ.

Αν θες αυτονομία 3 -10 min, δεν χρειάζεσαι 1000VA ups.

Τα Watt που αναφέρει το κάθε psu είναι combined, δεν σημαίνει ότι καταναλώνει τόσα.

Με τα υποσυστήματα κ την οθόνη που αναφέρεις σαν min πιστεύω πως σου κάνει το 620VA της APC.

Από εκεί κ πέρα όσο καλύτερη προστασία/αυτονομία θες, ανεβαίνεις σε τιμή/VA. Τα mustek άστα.

/sc

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί όχι Mustek;; Εγώ έχω ένα 600άρι εδώ και 3 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Όποτε έγινε διακοπή με κάλυψε και μου έδωσε χρόνο να σώσω τις εργασίες μου και να κλείσω το pc. Έχετε ακούσει παράπονα σχετικά με την ποιότητά τους;; Ρωτώ γιατί και ο ξάδερφός μου αγόρασε προχτές Mustek 600άρι σε αντικατάσταση ενός παλαιότερου Mustek (που τα'φτυσε μετά από 4,5 χρόνια).....

Δημοσ.

Από όλο τον κλάδο των pc ιδίως στα ups ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δηλ ποιότητα/αυτονομία/βαθμό προστασίας.

Ψάχτε παλιότερα posts με search να δείτε κ αυτά που έχουν συζητηθεί ήδη.

/sc

Δημοσ.

kai kati allo....apo thorivo ti ginetai?ayto pou eipe o kostastnt isxyei gia ola???

apo oti symperenw einai san na exeis ena hsixo PSU....?giati 8a to exw sto dwmatio mou kai tora me to ligo thorivodes PSU koimamai oriaka...ama exw k allo ena na kanei etsi ....aypnies pali gmt....

exoun anemistiraki dld ola to UPS mesa tous?

thanks!

Δημοσ.
μιας και ανοιξατε συζητηση για ups, μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα των stand by απο τα line interactive?

The Stand-by is a simple UPS that will protect your computer against over voltages and surges caused from lightning strikes. During a blackout the UPS will also switch to battery backup and continue to provide power to your computer until it is safely shutdown. A Line-Interactive UPS is a little bit more sophisticated than the stand-by UPS. It has all the features of a stand-by plus it has built in line conditioning known as AVR (Automatic Voltage Regulation) that cleans up dirty power that is flowing through the utility lines.

elpizo na xereis aglika giati bariomoun na to grapso olo opote to ekanacopy paste.;)

Δημοσ.

Το δικό μου δεν έχει ανεμιστηράκι. Ο θόρυβος είναι ελάχιστος αλλά σε απόλυτη ησυχία υπαρκτός. Δεν πιστέυω όμως το UPS να είναι στο 1 μέτρο από τα αυτιά σου. Μπορείς να το αφήσεις και μέσα στο κουτί που το πήρες, να του κάνεις τρύπες για να βγαίνουν τα καλώδια και να το κλείσεις σε κάποιο ντουλάπι. Έτσι λογικά θα απαλλαγείς από τον θόρυβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...