Προς το περιεχόμενο

στερεοφωνικη μιξη

mikemilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια.... θελω να κανω στερεοφωνικη μιξη δηλαδη.... θελω να φτιαχνω μουσικη με το virtual dj και να το γραφω με το cool edit... τι γινετε τωρα.. με το προηγουμενο pc πηγαινα στα sound properties και τικαρα την στερεοφωνικη μιξη και ολα οκ. τωρα τιποτα..

ειχα δυο καρτες ηχου βεβαια μονο η μια δουλευε..

δεν χρησιμοποιουσα διακλαδοτηρα απο line in σε line out....

γινοταν μονο με το προγραμμα... χωρις καλλωδια, τωρα γιατι δεν το κανει?:(

Δημοσ.

Τώρα με μπέρδεψες. Τι εννοείς ακριβώς; Το VirtualDJ σου δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσεις τις μίξεις σου, άμεσα σε mp3 ή wav. Εσύ τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Δημοσ.

κοιτα να δεις....

ασχετα με το virtual dj οταν τικαρεισ την στερεοφωνικη μιξη απο τα sound properties μπορεισ να ηχογραφησειςοτι ακουγεται απο τα ηχεια σου ... πχ ακους ενα τραγουδι και ταυτοχρονα βλεπεις και μια ταινια αυτο που ακουγετε απο τα ηχεια σου αυτη η μιξη δηλαδη οταν πατησεις rec απο ενα προγραμμα ηχογραφησης το γραφει....

αυτο κανονικα γινετε με με διακλαδοτηρα απο to line out sto line in....

εγω δεν εχω τα καλλωδια...

με τον προηγουμενο η/υ εκανα κανονικα εγραφη τωρα τιποτα.

Δημοσ.

Έχει άμεση σχέση! Εαν η τωρινή σου κάρτα είναι σεταρισμένη και ρυθμισμένη για να στέλνει σήμα σε σετ ηχείων 5.1 ή 7.1, οι είσοδοι ήχου έχουν μετατραπεί σε εξόδους. Αν και σε κάποιες onboard κάρτες δεν χρειάζεται να συνδέσεις την έξοδο με την είσοδο (η διαδικασία αυτή γίνεται μέσω του κυκλώματος) ΄πρέπει η είσοδος και η λειτουργεία της να είναι ενεργή.

Δημοσ.

Δεν είπα οτι έχεις πολυκάναλο σύστημα, είπα οτι για τέτοιο είναι ρυθμισμένη η κάρτα σου. Κοίταξε, τόσο στην κάρτα, όσο και στο τμήμα ήχοι τωv windows, ΄και επέλεξε μόνο στερεοφωνικά ηχεία ή ακουστικά και στο πρόγραμμα της κάρτας και στους ήχους των windows.

Δημοσ.

Πήγαινε στο sound control των windows και επέλεξε properties-for rcording. Κοίταξε αν έχει εκεί την επιλογή what you hear ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει ή αν έχεις κάτι τέτοιο, είναι απο την SoundBlaster που έχω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...