labros_1990 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 exw ena DVD player me sklhro kai apothikeuw kapoies tainies!otan tis grafw se DVD omws kai tis vazw sto pc de mou paizei! mou leei oti den uparxei diskos sth suskevh! sto DVD player omws paizoun kanonika.ti mporei na sumvainei??
dimitris2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 boreis na beis ston ipologosti mou k otan pas na axoixeis ta arxeia sto vgazei, i de vlepeis kan ta arxeia tou dvd k vgazei to error?
Powerline Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είναι κλεισμένη η εγγραφή, μάλλον. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή α μην παίζουν στο DVD, αν δεν είναι κλεισμένη η εγγραφή, αλλά κάπου νομίζω έχω ακούσει ή διαβάσει οτι συμβαίνει και το ανάποδο.
dimitris2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είναι κλεισμένη η εγγραφή, μάλλον. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή α μην παίζουν στο DVD, αν δεν είναι κλεισμένη η εγγραφή, αλλά κάπου νομίζω έχω ακούσει ή διαβάσει οτι συμβαίνει και το ανάποδο. de nomizw na paizei kati tetoio....giati k se mena k se osous exw kapsei cd/dvd douleuei kanonika auto
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Όταν γράφεις απο υπολογιστή, είναι δεδομένο οτι η εγγραφή κλείνει, εκτός και αν το επιλέξεις εσύ να μην κλείνει. Στα standalone recorders όμως, ίσως να μην συμβαίνει. Δεν ξέρω σίγουρα κάτι, αλλά μόνο αυτό μου έρχεται τώρα στο μυαλό. Όπως είπα και πριν, είναι σπάνιο να μην παίζει κάτι που γράφτηκε σε standalone, αλλά οχι απίθανο.
labros_1990 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 paidia ontws den htan kleismenh h egrafh apo to DVD player! thanks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.