Προς το περιεχόμενο

Blue Ray OR HD

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού θα βγουν συσκευές που θα αναπαράγουν/εγγράφουν και τα δυο πρότυπα (η LG νομίζω έχει παρουσιάσει ήδη μια), γιατί να βιαστείς και να πάρεις τώρα κάτι και αργότερα να το ξαναλάξεις?

• Moderators
Δημοσ.

Οταν βγει συσκευη για PC που θα κανει κατω από 50? τοτε θα παρω. Μεχρι τοτε... μια χαρα ειναι οι εξωτερικοι δισκοι για μπακαπ και τα DVDάκια μας!!

Δημοσ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω αυτό που θα βγάλει η LG θα κάνει περίπου 1200 Ευρώ!!!Σκέφτομαι να φέρω Blue-Ray απο την Αμερική...

Δημοσ.

prigkipa tzampa ta lefta poutha pliroseis. sto leo gia ena basiko logo.kapote o brother mou ixe plirosei 600 euro gia dvd recorder kai stin praxi itan axristo afou oute kati mporouses na anrigrapseis ta media poli akriva.tzampa lefta tha pliroseis tha pareis kati pou meta tha theorite palio.ase na xekatharisei to topio ase na ginoun pio must.min xalaseis ta lefta ekei epidi exoun bgei tainies kai epidi mporeis na grapseis 25 giga.me ta lefta pou exei enakeno blue ray ego bazo liga lefta parpaano kai perno enan exoteriko disko 250 giga.

Δημοσ.

poylinos δε νομίζω ότι είναι και τόσο ακριβά τα media blueray

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.VER00592

18,90 euro για 2 δισκάκια Verbatim εντάξει δεν είναι και φωτιά! Περίπου 9,5euro το δισκάκι, όσο δηλαδή τα Dual Layer δηλαδή που σαν πρότυπο έχει βγει εδώ και τόσα χρόνια και ακόμα τις τιμές τους δεν τις έριξαν.

Έναν εξωτερικό σκληρό δηλαδή εσύ πόσο τον αγοράζεις?

Γιατί εγώ βλέπω πχ τον 250αρι WD να έχει γύρω στο 100αρι.

Εκτός αν με τα "λίγα παραπάνω" χρήματα που λες εννοείς βάζω 10πλασια χρήματα.

Τα 250giga σε blueray κοστίζουν 5Χ πακετάκια των 2dvd =18,90Χ5=όσα θα ήθελες για τον δίσκο.

Θα μου πεις εσύ τί θα προτιμούσες? Κι εγώ δίσκο θα προτιμούσα αλλα αμα έχει κάψα το παλικάρι ας πάρει blueray.

Aμα δεν αγοράσουν ακριβά και μερικοί ήρωες πώς θα ανοίξει ο δρόμος για μας τους κοινούς θνητούς?

Αγόρασε λοιπόν αγόρι μου!

Δημοσ.
poylinos δε νομίζω ότι είναι και τόσο ακριβά τα media blueray

http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.VER00592

18,90 euro για 2 δισκάκια Verbatim εντάξει δεν είναι και φωτιά! Περίπου 9,5euro το δισκάκι, όσο δηλαδή τα Dual Layer δηλαδή που σαν πρότυπο έχει βγει εδώ και τόσα χρόνια και ακόμα τις τιμές τους δεν τις έριξαν.

Έναν εξωτερικό σκληρό δηλαδή εσύ πόσο τον αγοράζεις?

Γιατί εγώ βλέπω πχ τον 250αρι WD να έχει γύρω στο 100αρι.

Εκτός αν με τα "λίγα παραπάνω" χρήματα που λες εννοείς βάζω 10πλασια χρήματα.

Τα 250giga σε blueray κοστίζουν 5Χ πακετάκια των 2dvd =18,90Χ5=όσα θα ήθελες για τον δίσκο.

Θα μου πεις εσύ τί θα προτιμούσες? Κι εγώ δίσκο θα προτιμούσα αλλα αμα έχει κάψα το παλικάρι ας πάρει blueray.

Aμα δεν αγοράσουν ακριβά και μερικοί ήρωες πώς θα ανοίξει ο δρόμος για μας τους κοινούς θνητούς?

18.90? έχει το ένα blue ray δισκάκι, όχι τα δύο.

Δημοσ.

Sostos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Δημοσ.

@_BASSstarlet_

an les gia to blue ray, ayto ton kairo malon den exei sxedon kamia gia ton perisotero kosmo, kyrios logo koystoys, kai oxi mono agora toy mhxanimatos, ala kai meson engrafis(yparxei tropos na prosperasis thn prostasia engrafis?), pantos ena mikro meridio ths agoras to exei anagki logo ths xoritikotitas.

Δημοσ.

Πάντως είχα διαβάσει πρόσφατα ότι κατάφερε κάποιος να σπάσει και τα 2 format υψηλής χωρητικότητας δίσκων.

Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι τόσο για τις ταινίες όσο για ένα αποθηκευτικό μέσο μεγάλης χωρητικότητας για backup.

Έχω πήξει στα DVD... Θα μου πεις άμα σου χαλάσει το blueray πάνε 50giga δεδομένα!

Σωστό κι αυτό, αλλά αν ήταν φθηνά και έκανα backup σε 2τέτοια δισκάκια θα είχα πιστεύω κάποια ασφάλεια.

Ζητώ συγγνώμη και για τη λαθος τιμή που έγραψα. Το ένα δισκάκι έχει 19euro που θεωρώ απλησίαστο ακόμα. Διάβασα το 2Χ και νόμισα ότι αναφερόταν σε 2 κομμάτια

Δεν είναι τοσο το θέμα του hardware όσο των media...

Nα φανταστείτε ακόμα ούτε σε ένα double layer δισκάκι δεν έχω γράψει, παρόλο που υποστηρίζεται τόσο χρόνια.

Εξακολουθεί και αυτό να είναι ακόμα ασύμφορο...

Δε θα μπορέσουμε ρε γμτ να φτάσουμε στο επίπεδο να εξισωθούν οι τιμές όπως με τα cd και τα dvd και να μη συμφέρει να γράφεις σε απλά cd?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...