Προς το περιεχόμενο

Windows Xp:πιο ητανε κατα την γνωμη σας η πιο αχρηστη δυνατοτητα τους?

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Συνχρονισμός.10 χρόνια έχω win δεν το έχω δουλέψει ποτέ.

Άλλη Πονεμένη Ιστορία αυτή. Δεν είχα δώσει σημασία αρχικά, λόγω των ελεεινών ταχυτήτων στις απλές συνδέσεις 56K. Τώρα που το λές όμως, ήταν μακράν το πιο άχρηστο και ανεγκέφαλο component που υπήρξε ποτέ. Γιατί να μπω στη διαδικασία να κάνω συγχρονισμό, απο τη στιγμή που για να γίνει αυτό πρέπει να είμαι online; Στο διάστημα που χρειάζεται ο συγχρονισμός, έχω ήδη ενημερωθεί και χάνει το νόημα η ύπαρξή του.

Δημοσ.
Γιατί δε βάζετε και ένα topic με θέμα "Ποια έκδοση vista αγοράσατε;"

Ή μήπως, δεν αγοράσατε...

Και μέχρι να γίνουν απαραίτητη ανάγκη, ούτε και πρόκειται! Εδώ, μόλις πριν απο 2 χρόνια πέρασα στα ΧΡ απο τα 2000, όταν σταμάτησε η κυκλοφορία των προγραμμάτων που χρειαζόμουν. Όταν θα χρειαστεί να βάλω τα vista απο ανάγκη, θα το κάνω. Μέχρι τότε, παραμένω.

Δημοσ.

Το γκρουπάρισμα των παραθύρων είναι οτι πιο άχρηστο για μένα..

Και μου την έδινε..

Και ήταν δύσχρηστο..

Είναι το πρώτο πράγμα που ρυθμίζω όποτε σετάρω φρέσκα xp..

Δημοσ.

Τα "Personalized Menus" αν λέγεται έτσι αυτό που λέω. Ξέρετε, όταν πήγαινες στο μενού "Αρχείο" που σου έβγαζε 2-3 επιλογές και ένα βελάκι κάτω-κάτω που αν το πατήσεις εμφανίζει όλο το μενού. Πραγματικά μου ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.

Υπάρχουν ωστόσο 2 πράματα που θα ήθελα ΠΟΛΥ να δω στα Windows.

1. Να μπορείς να αλλάξεις την σειρά των παραθύρων στο Taskbar. Δηλαδή εάν ανοίξω πρώτα τον Windows Explorer και ύστερα τον Internet Explorer και μετά το Notepad, να μπορέσω να βάλω το Notepad ανάμεσα στα άλλα 2 παράθυρα.

2. Την ώρα που αντιγράφω 5000 αρχεία (λέμε τώρα) και δημιουργηθεί κάποιο σφάλμα σε κάποιο, να μην σταματάει η αντιγραφή. Να συνεχίζει και να σου λέει στο τέλος ποια αρχεία δεν αντιγράφησαν.

Αλλά με τα XP είμαι καταευχαριστημένος. Όπως ήμουν και με τα 2000. Ο μόνος λόγος που μετανάστευσα ήταν θέμα hardware του σκληρού δίσκου (δεν τον έβλεπε, έχανε τα partitions κτλ). Μέχρι να υπάρξει κάποιος "σοβαρός" λόγος να μεταναστεύσω σε vista, θα μείνω στα XP ;)

Δημοσ.

to error reporting . MAKRAN oti pio axrhsto kai eimai 99% bebaios pws de koitakse POTE KANEIS ta report pou fygane apo to pc mou sthn microsoft lol. omoiws to auto restart otan paiksei sfalma . ta kanw disable katey8eian molis pernaw xp prwth kinhsh.

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα κάτι ψιλοπράγματα δεν σας αρέσουν στα XP, τα οποία μετά το SP2, έγιναν ένα αρκετά αξιόπιστο λειτουργικό. Εγώ θα τα κρατήσω όσο πάει.

Δημοσ.
δεν ξέρω αν ήταν η πιο άχρηστη αλλά για εμένα ήταν η πιο εκνευριστική μαζί με το γκρουπάρισμα των παραθύρων

Συμφωνώ απολύτως, το πρώτο πράγμα που γίνετε dissable στα xp.

Δημοσ.
kai to koproskilo pou den vriski tpt!

file korufaio. ola ta lefta :-D:-D:-D

giati re paidia toso misos gia tou grouparisma..? ego xoris auto isos kai na eixa autoktonisei.

kai ego nomizo oti itan o sugxronismos upervolika axristos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...