chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 μετα την ελευση των vista θα ηθελα να γραψετε την γνωμη σας για ποιο ητανε το πιο αχρηστο χαρακτηριστικο-προγραμμα-δυνατοτητα που υπηρχε στο λειτουργικο των win θα γραψω την δικια μου γνωμη.για μενα το πιο αχρηστο πραγμα που υπαρχει στα win και νομιζω σε ολα τα λειτουργικα που εχουν εμφανιστει ever ειναι η εκαθαριστη αχρηστων εινονιδιων απο την επιφανεια εργασιας τι ειναι αυτο ρε σεις.πρωτη φορα που το ειχα δει δεν πιστευα στα ματια μου και δεν ειχα κατλαβει για πιο λογο υπηρχε αφου απο την στιγμη που εγω ειχα τοποθετησει τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας γιατι να μου βγαινει ενας wizard για να τα αφαιρεσω?? απιστευτο και πολυ γραφικο
accipio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, αλλά εμένα δε μου αρέσει καθόλου να εγκαθιστώ κάποιο πρόγραμμα και αυτό να βάζει 3-4 εικονίδια στο desktop και μάλιστα χωρίς να με ρωτήσει. Η λύση της εκκαθάρισης με τον τρόπο που την υλοποίησε η MS είναι αρκετά καλή, κατά τη γνώμη μου. Ούτε και τρέχει κάθε μέρα ο οδηγός εκκαθάρισης, αλλά κάθε 60, κι αν θέλεις τον απενεργοποιείς. Εξάλλου μου αρέσει η λιτή επιφάνεια εργασίας. Αυτό πάντως που μου τη σπάει με τα XP είναι η αυτόματη ανανέωση της επιφάνειας εργασίας σε ανύποπτο χρόνο. Αυτή τη θεωρώ άχρηστη λειτουργία, την ανανέωση θέλω να την κάνω όποτε μου καπνίσει και όχι όποτε αποφασίσουν τα Windows.
danaos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνώ για τα άχρηστα εικονίδια. Όμως, "μετά την έλευση των vista", θα ήθελα να σημειώσω ότι η αγορά δεν δείχνει προς vista μεριά με μεγάλη προθυμία. Όλο και περισσότεροι λένε τι καλά που είναι τα ΧΡ και όλο και περισσότεροι μεγαλομαγαζάτορες αγχώνονται για τα vista που θρονιάζονται στα ράφια... Βλέπε: http://news.com.com/Sales+of+boxed+Vista+copies+down+over+XP/2100-1016_3-6159700.html?tag=nefd.top
deathlok Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 μετα την ελευση των vista θα ηθελα να γραψετε την γνωμη σας για ποιο ητανε το πιο αχρηστο χαρακτηριστικο-προγραμμα-δυνατοτητα που υπηρχε στο λειτουργικο των winθα γραψω την δικια μου γνωμη.για μενα το πιο αχρηστο πραγμα που υπαρχει στα win και νομιζω σε ολα τα λειτουργικα που εχουν εμφανιστει ever ειναι η εκαθαριστη αχρηστων εινονιδιων απο την επιφανεια εργασιας τι ειναι αυτο ρε σεις.πρωτη φορα που το ειχα δει δεν πιστευα στα ματια μου και δεν ειχα κατλαβει για πιο λογο υπηρχε αφου απο την στιγμη που εγω ειχα τοποθετησει τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας γιατι να μου βγαινει ενας wizard για να τα αφαιρεσω?? απιστευτο και πολυ γραφικο δεν ξέρω αν ήταν η πιο άχρηστη αλλά για εμένα ήταν η πιο εκνευριστική μαζί με το γκρουπάρισμα των παραθύρων
vags Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Γενικως συγκριτικα με τα vista & αλλα λειτουργεικα ηταν λιγο αχρηστα τα ΧΡ. Εμενα αυτο που με ενοχλουσε περισσοτερο απο ολα ηταν που αν γινοταν μια λαθος εγκατασταση η κατι αλλο αναλογο μπορουσε να σου αποσταθεροποιησει ολο το συστημα.
ALFR3D Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 gia mena makran to pio axristo , apo thn epoxh twn win me einai to system restore,afto to exei xrhsimopoihsei kaneis ?isws se kana 7 xrono na xrhsimimeve epeidh evaze oti software evriske kai ekane peiramata
fwtonio Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 gia mena makran to pio axristo , apo thn epoxh twn win me einai to system restore,afto to exei xrhsimopoihsei kaneis ?isws se kana 7 xrono na xrhsimimeve epeidh evaze oti software evriske kai ekane peiramata Με έχει σώσει 1-2 φορές από άσχημο κόλλημα, και γλύτωσα φορμάτ. Μπορεί να φαίνεται άχρηστο. Μία φορά όμως θα το χρειαστείς....
vags Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 gia mena makran to pio axristo , apo thn epoxh twn win me einai to system restore,afto to exei xrhsimopoihsei kaneis ?isws se kana 7 xrono na xrhsimimeve epeidh evaze oti software evriske kai ekane peiramata Στα vista δουλευει, το εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες λογω ασυμβατοτητας προγραμματων δουλεψε ολες τις φορες εκτος απο μια. Η μια φορα αυτη ηθελα να γυρισω πισω μετα απο εγκατασταση του iolo system mechanic 7 for vista & δεν τα καταφερε πιθανον επειδη το συγκεκριμενο προγραμμα περιειχε antivirus & firewall. Τελικα γυρισα πισω με το Backup and Restore Center / restore computer, φοβερη λειτουργια τραβας μια κοπια του δισκου μετα απο την εγκατασταση του λειτουργικου οδηγων κλπ & μπορεις να επανελθεις εκει οποτε γουσταρεις σαν να εχεις κανει φρεσκια εγατασταση λειτουργικου, μεχρι & φορμαρισμα του δισκου μπορει να σου κανει πριν την επαναφορα & δεν θελουν ενεργοποιηση τα windows μετα. Αυτο ηταν οτι καλυτερο ειδα στο καινουργιο λειτουργικο vista ultimate.
Powerline Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Το πιο άχρηστο, όχι μόνο στα XP, αλλά και σε άλλες εκδόσεις των windows (ελπίζω να μην υπάρχει στα vista) είναι ο Messenger. Όχι ο γνωστός MSN ή Live Messenger ούτε ο απλός Windows Messenger. Μιλάω για το εκνευριστικό παραθυράκι που πετάγεται, όταν δεν το περιμένεις, λέγοντάς σου ότι μα....α μπορείς να φανταστείς. Απο την εποχή των 2000 ακόμα, μου έσπαγε τα νεύρα, κάθε φορά που ξέχναγα να το μπλοκάρω απο την αρχή.
vags Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Στα vista δεν υπαρχει εκτος αν το εγκαταστησεις. Στα ΧΡ μπορεις να το απεγκαταστησεις με το norton system works δες μηπως βρεις κανενα trial νομιζω εχει στη σελιδα της symantec & καντο απεγκατασταση
ALFR3D Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 xmmm ok tha lavw ypopsin ta parapanw,den pisteva oti vohthouse toso,pianei kai xoro alla twra pia auto den einai provlhma oso otan eixes 20 gb sklhro,ok elpizw na me vohthhsei kapote..
Powerline Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δεν χρειάζεται τίποτα εξτρά, για να απενεργοποιηθεί. Απλά πηγαίνεις Administrative tools- Services, βρίσκεις το Messenger Service, το κάνεις stop, κάνεις δεξί κλίκ πάνω του και απο το properties επιλέγεις disable. Αλλά, μέχρι να το μάθω αυτό, έδωσα μία περιουσία ψάχνοντας το κατάλληλο antivirus, πιστεύοντας οτι έχω κάποιον απίστευτο και αόρατο ιό!
vags Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δεν χρειάζεται τίποτα εξτρά, για να απενεργοποιηθεί. Απλά πηγαίνεις Administrative tools- Services, βρίσκεις το Messenger Service, το κάνεις stop, κάνεις δεξί κλίκ πάνω του και απο το properties επιλέγεις disable. Αλλά, μέχρι να το μάθω αυτό, έδωσα μία περιουσία ψάχνοντας το κατάλληλο antivirus, πιστεύοντας οτι έχω κάποιον απίστευτο και αόρατο ιό! Ναι αλλα το βλεπεις παλι στη μπαρα απενεργοποιημενο, εγω σου λεω για πληρη απεγκατασταση οχι απενεργοποιηση xmmm ok tha lavw ypopsin ta parapanw,den pisteva oti vohthouse toso,pianei kai xoro alla twra pia auto den einai provlhma oso otan eixes 20 gb sklhro,ok elpizw na me vohthhsei kapote.. Μην νομιζεις ομως φιλε μου οτι δουλευει παντα ειναι πολλες φορες που αποτυγχανει να επανελθει. Εκει που εχεις παραπανω πιθανοτητες ειναι οταν δημιουργησεις εσυ ενα σημειο επαναφορας αν το εχω αντιληφθει σωστα.
Powerline Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Η ουσία είναι να μην σε ενοχλεί. Αν δεν ενοχλεί, ας υπάρχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.