ntaios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εχω ενα προβληματακι σχετικα μα το λογαριασμό μου στο Insomnia. Συγκεκριμένα, εδω και χρονια ημουν μελος του insomnia με το username corduroy. Το email που χρησιμοποιουσα ήταν στο Hotmail. Αλλα απο καποιο σημειο και μετα αφησα το συγκεκριμένο email και ανοιξα mail στο yahoo, με αποτελεσμα ο λογαριασμος στο hotmail να απενεργοποιηθει. Το κακο ομως ειναι οτι οταν προσπαθω να συνδεθω στο insomnia σαν corduroy μου λεει οτι πρεπει να ενεργοποιησω το λογαριασμο μου και μου στελνει ενα σχετικο email, το οποιο ομως μου το στελνει στο λογαριασμο που ειχα στο Hotmail, ο οποιος τωρα πλεον ειναι ανενεργος. Οποτε δεν μπορω να συνδεθω σαν corduroy αφου δεν μπορω να τον ενεργοποιησω. Αναγκαστικα, λοιπόν, ανοιξα νεο λογαριασμμο στο insomnia με το username ntaios. Θέλω ομως να ενεργοποιησω ξανα το λογαριασμο μου ως corduroy. Ο λογος που ψαχνω να βρω ενα τροπο να ενεργοποιησω το λογαριασμο με το username corduroy ειναι οτι σαν corduroy ειχα εγγραφει απο το 1999, ενω τωρα με το νεο λογαριασμο με το username ntaios, η εγγραφή ειναι to 2006, και με χαρακτηριζει junior member και με χαλάει!!! Μπόρει καποιος να μου πει τι μπορω να κάνω?
Cristina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε να ξαναφτιάξεις mail με το ίδιο username στο hotmail και ζήτησε να σου έρθει το mail ενεργοποίησης από το forum.
dwarves Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 εχω την εντυπωση οτι μπορεις να ενεργοποιησεις παλι το email σου στην hotmail... το εψαξες?
Cristina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 εχω την εντυπωση οτι μπορεις να ενεργοποιησεις παλι το email σου στην hotmail... το εψαξες? Υπάρχει και η περίπτωση να έχει διαγραφεί αν είναι πολύ καιρό ανενεργό. Μου έχει τύχει με 2 λογαριασμούς...
ntaios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μολις το δοκιμασα, αλλα δεν καταφερα τιποτε. Καποια αλλη ιδέα?
ChrisAce Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Αν είσαι ο corduroy ποιός σου είπε ότι έχεις το hotmail για email? To yahoo.gr έχεις.
ntaios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Το παλιο email μου στο hotmail ηταν [email protected]. Αυτο το αφησα και στη συνεχεια ανοιξα λογαριασμο στο yahoo.gr και συγκεκριμενα [email protected]. ChrisAce, μπορεις να με βοηθησεις περισσότερο?
ntaios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Για του λογου το αληθες, εκανα paste μια απαντηση που ειχα δωσει σε ενα thread στις 27/9/2002 οπου αναφερω και το email μου. Ο τιτλος του thread ηταν, οπως φαινεται και παρακατω: Πωλούνται DivX φτιαγμένα με μεράκι 27-09-02, 08:26 Απαντήσεις: 41 --Πωλούνται DivX φτιαγμένα με μεράκι-- Εμφανίσεις: 30 Καταχωρήθηκε από corduroy Re: --Πωλούνται DivX φτιαγμένα με μεράκι-- βαλε και μενα στη λιστα για τα dvd.... [email protected]
ChrisAce Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Oχι γιατί δεν έχεις αυτό το email στο λογαριασμό corduroy. Είναι βέβαια yahoo.gr αλλά όχι [email protected] Τελευταία επίσκεψη στην insomnia ήταν στις 14/8/2006 απο τον corduroy. Μήπως είχες και άλλο email στο yahoo.gr? Για θυμήσου και βλέπουμε.. EDIT Αυτή την αγγελία για καλό την έδειξες?
ntaios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ισως να ειχα βγαλει καποιο προσωρινο email account στο yahoo.gr μονο και μονο για αυτο το λόγο, αλλα ειλικρινα δεν το θυμαμαι. Οσον αφορα την αγγελια, δεν τα πωλουσα εγω τα dvd. Καποιος πουλουσε ταινιες σε divx και θα εστελνε ενα καταλογο με ποιες ταινιες ειχε σε οποιον ενδιαφεροταν. Και του ειπα να στειλει και σε μενα...
ChrisAce Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Στείλε ενα p.m. στον Hal9000 και αν καταφέρεις και τον πείσεις ότι είσαι ο corduroy τότε κάτι μπορεί να κάνει. tip: [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.