SiKaT Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Θελω να αγορασω ενα asus λαπτοπ απο γαλλια γιατι δεν το βρισκω ελλαδα και αγγλια. Εχω τις ακολουθες απορίες: Θα εχω προβλημα με την γλωσσα των Vista? Μπορει να ειναι στα γαλλικα? γενικα το software, bios κτλ? Τέλος το πληκτρολογιο μπορει να ειναι γαλλικο? Αυτα
andreaslfc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά θα είναι windows και software στα γαλλικά, ακόμα και το πληκτρολόγιο, όπου το γαλλικό πληκτρολόγιο έχει άλλη διάταξη από το αγγλικό, το bios θα είναι πολύ πιθανόν στα αγγλικά. Το ξέρω από φίλο που δούλευε στην Γαλλία και πήρε κομπιούτερ από εκεί και ήταν όλα στα γαλλικά εκτός του bios.
21century Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Φιλος πηρε υπολογιστη απο Γερμανια με γερμανικο λειτουργκο ακι εχει προβλημα στο τροφοφδοτικο του. Τωρα τι πρεπει να κανει/
manosmod Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά θα είναι windows και software στα γαλλικά, ακόμα και το πληκτρολόγιο, όπου το γαλλικό πληκτρολόγιο έχει άλλη διάταξη από το αγγλικό, το bios θα είναι πολύ πιθανόν στα αγγλικά. Το ξέρω από φίλο που δούλευε στην Γαλλία και πήρε κομπιούτερ από εκεί και ήταν όλα στα γαλλικά εκτός του bios. Συμφωνω με τα παραπανω συν οτι υπαρχει το θεμα εγγυησης και τεχνικης καλυψης στην ελλαδα . Εδω δεν βρισκεις μερικες φορες ακρη με τα μηχανηματα που αγοραζεις απο Ελλαδα ποσο μαλλον απο την Γαλλια.
nobleman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εξαρτάται από πού το αγοράζεις... πχ αγόρασα το Macbook Pro από εδώ και είχε επιλογή με software (1euro) & keyboard αγγλικό (89euro), με επιβάρυνση όπως βλέπετε...
polidis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Lipon epidi pira kai ego apo exoteriko laptop prin kana 6mino peripou sou leo ta exeis. 1.To Laptop tha exei litourgiko tis xoras pou to agorazeis(diladi stin periptosi sou Galiko) 2.To pliktrologio den tha einai se kamia periptosi elliniko alla to kino angliko pliktrologio(Afto omos diorthonete apo tis rithmiseis pliktrologiou) 3.Ola ta software pou tha perilanvanonde mesa tha einai galika. Kai telos na sou doso kai mia sinvouli. An to mixanima den to vriskis ellada opos ipes ok parto an to epithimis toso apo exo. An omos meta apo poli psaximo vriskis to mixanima pou thes kai me diafora poli mikri apo oti exoteriko sou sinisto na to paris apo ellada.
21century Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εκτος αν παρεις τοσιμπα που εχει πανευρωπαικη εγγυηση ή καποια αλλη μαρκα..
paparoupas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Απο γνωστο που αγορασε απο Γερμανια. Τα παντα πανω στο λαπτοπ ειναι γερμανικα. Ακομα και το BIOS. Το θεμα ειναι οτι οταν αγοραζεις απο καποιο μεγαλο καταστημα η ακομα και απο τον αντιπροσωπο (το ξερω με βεβαιοτητα οσον αφορα τη Γερμανια και τα λαπτοπ Sony και Toshiba) σου δινουν την επιλογη να σου φερουν το universal (πρακτικα αγγλικο) μοντελο. Ως προς την εγγυηση δεν υπαρχει προβλημα, αλλα εχε υποψιν οτι στο εξωτερικο δεν ισχυει η ελληνικη πατεντα "Κραταω την αποδειξη και εχω εγγυηση", αλλα πρεπει να στειλεις συμπληρωμενη τη φορμα εγγυησης.
insomniaK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είναι απόλυτο, ότι η γλώσσα του μηχανήματος θα είναι ίδια με τη γλώσσα της χώρας που το αγόρασες. Το πληκτρολόγιο είναι πιο πιθανό να είναι απ' ότι το λειτουργικό. Για παράδειγμα, αγόρασα το laptop μου (fujitsu siemens) απο Γερμανία με διεθνές πληκτρολόγιο (qwerty) και αγγλικά XP prof αναβαθμήσιμα σε αντίστοιχα Vista. Πελάτης είσαι, εννοείται πως μπορείς να διαλέξεις τι θα αγοράσεις. Σημείωση: Δεν ξέρω το χρόνο παράδοσης.
SiKaT Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. το λαπτοπ ειναι asus και απο οτι ξερω εχει 2 χρονια εγγυηση απο οποια χωρα και αν αγορασεις laptop asus. τωρα σχετικα με την γλωσσα θα ψαξω να το βρω αγγλια γιατι μαλλον θα μπλεξω τα μπουτια μου με τις γλωσσες.
basilis5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 παντως εγω ειμαι αγγλια τωρα και βλεπω πως γενικα ειναι ακριβα εδω τα λαπτοπ αν και παιζουν πολλα μοντελα που δεν παιζουν ελλαδα
21century Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ειναι ακριβα εξαιτιας της αντιστοιχιας της αγγλικης λιρας με το ευρω...οι αγγλοι δεν μπηκαν σκοπιμα στο Ευρω και θελουν να δειξουν οτι κυβερνουν την ευρωπη...
SiKaT Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 οι τιμες ειναι ιδιες με τις ελλαδος ή λιγο καλυτερες, τουλαχιστον όπως βλεπω τις τιμές στην σελίδα του laptopsdirect.co.uk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.