Mystirios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής : Ξεκινάω το session στην αρχική μου σελίδα index.php για να κάνω login κτλ και θέλω να περάσω το session μεσω url σε κάποια άλλη σελίδα kati.php. Στο kati.php θέτω το session_id με την session_id($_GET['id']) και ενω το SID ισχύει (το βλέπω παρακάτω κάνοντας session_id() δεν έχω τις υπόλοιπες μεταβλητές του session , $_SESSION['username'] κτλ που χρειάζομαι. Κανείς να με φωτίσει? (Κάνω και με κούκιζ τη δουλειά μου , να πειραματιστώ θέλω περισσότερο)
Dikemou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Κατά το login: $_SESSION['username'] = $username;
death2all Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Sto configuration tis php exeis tin parametro: session.use_trans_sid afti otan energopoiithi vazei automata to session id se ola ta urls kai ola ta forms pou exeis se kathe selida. An den exeis prosvasi sto php.ini tote me: ini_set("session.use_trans_sid", "1") kaneis tin douleia sou.
bikey77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Κατ' αρχήν, δε χρειάζεται να 'περνάς' session μεταβλητές από μια σελίδα σε μια άλλη, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη δήλωση session_start(); στην αρχή κάθε σελίδας και θα βλέπεις σε όλες τις σελίδες τις session μεταβλητές που χρησιμοποιείς αφού το session είναι global. Έτσι λοιπόν, δε χρειάζεται να δηλώσεις session_id = $_GET['id'].
Hatman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 swsta. Ama thes na pernas ta sid mesw url einai manikaki ama den ta ypostirizei o parser sou... prepei na mporeseis na to alla3eis kai giayto kalytera einai na pernas to sid mesw cookie(default).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.