Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών ~150 ευρώ...

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...για άνετο gameplay, κυρίως την θέλω για World of Warcraft, είδα αυτή (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174052&product=873470) αλλα ένας φίλος μου είπε πως οι Nvidia είναι ανώτερες...

Μπορείτε να μου απαντήσετε με links με τιμές πάνω κάτω γύρω στα 100-155 ευρώ;; Θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ: με την ati 9800xt radeon 256mb που έχω τώρα, δεν υπερβαίνω τα 15 fps σε crowded areas(αν όχι λιγότερα).

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να πας σε X1650 pro εστω και με 256 μνημη...Τωρα οσον αφορα τις nvidia δεν ειναι ανωτερες οι αντιστοιχου επιπεδου με αυτη που δινεις στο link..

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτή (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510572) αλλα δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο οι διαφορές είναι μεγάλες, και τι αξίζει να πάρω...

Η τιμή του πλαισίου στην κάρτα που λίνκαρα πιο πάνω μου φαίνεται πολυ καλή, τι προτείνετε;; plz links

Δημοσ.

Delirium δε θέλω να δώσω 250ευρώ για να την αλλάξω σε λίγο καιρό, και όσο για το 256mb version, νομίζω υπάρχουν και καλύτερες, όπως η 7600gs για την οποία διάβασα σε παραπάνω τοπικ.. υποθέσεις κάνω, θέλω παραπάνω γνώμες για να καταλήξω.

Δημοσ.

Eγω δεν ειμαι πεισμενος πως αξιζει απο την 9800xt να πας σε 1650 Pro...

Για πες λιγο τι υπολογιστη εχεις...

Οκ,το ειδα σε αλλο σου ποστ.

Πηγαινε καρφωτος σε GAINWARD BLISS 7600GS 256MB και κλοκαρε την οσο περνει.

Δημοσ.

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=36&card2=369

Αν το παραπάνω είναι στοιχειωδώς αξιόπιστο, θα ήταν πολύ κακή κίνηση να αλλάξεις από την 9800XT σε κάρτες επιπέδου X1600Pro. Για να δεις ουσιαστικές διαφορές μάλλον θα πρέπει να πας σε κάρτα με 256bit interface (π.χ. X1950Pro)

Δημοσ.
Για να δεις ουσιαστικές διαφορές μάλλον θα πρέπει να πας σε κάρτα με 256bit interface (π.χ. X1950Pro)

+ 1 κι από μένα.

Δημοσ.

Nai, entaxei, alla na min epanalamvanomaste :mrgreen:

1950Pro me 150 & na perimenei, den tha vrei :cry:

Epeidi exo dokimasei kai tin 9800XT, diafora tha dei ousiastiki akomi kai me tin 1650Pro!

Kai malista tha dei perissotero krisimi diafora, diladi games apo unplayable se playable :twisted:

Na parei tin 7600GS Golden Sample,

i enallaktika, tin HIS 1650Pro IceQ...

Δημοσ.
Eγω δεν ειμαι πεισμενος πως αξιζει απο την 9800xt να πας σε 1650 Pro
Πολύ σωστος φίλε!!

Λοιπον παιδια υπάρχουν και πιο καλες λύσεις.... Σιγα μην παει απο 9800ΧΤ σε 1650pro.... H xt ειναι δυνατη καρτα παρολο που ειναι παλια H 1650XT ειναι φοβερη επιλογη... Τα βάζει με 7900gs.. Αυτη πάρε θα με θυμηθεις

ΝΑ τονισω οτι η ιδανικη επιλογη( και πιο οικονομικη ουσιαστικα) ειναι να πας σε 1950pro αλλα εθεσες οριο οποτε προτείνω την παραπάνω....

Αν λειτουργουσαμε με ιδανικες επιλογες θα επρεπε να ειχαμε 3000Ε pc

Δημοσ.

H kartoula pou proteineis einai mia xara, ektos tis leptomereias oti... den einai AGP ! :mrgreen: !

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510566

# Τοποθέτηση: PCI-Express x16.

Anagnorizo vevaios ton "pono", oson ependysan -mia periousia tote!- gia 9800XT,

alla opos kai na to kanoume, me mia apo aftes tis 2 agp:

* 7600GS Golden Sample

* HIS 1650Pro IceQ DDR3

when overclocked, tha exei toulaxiston diplasiasmo fps apo/se sxesi me mia 9800XT.

Been there, done that. Here to report it. Teleia :twisted:

Δημοσ.

Την 9800xt την χρυσοπλήρωσα 650ε, στο χρονικό διάστημα που έψαχνα, ήταν η καλύτερη κάρτα, και σε 1 εβδομάδα απο 700 πήγε 650... να πως πέφτουν οι τιμές οι άτιμες....

λέω να πάρω στην 9600gs και να την overclockaro αλλα δεν είμαι το αστέρι στο overclocking, καθώς ποτε δε κάθησα να κάψω το hardware μου για να κερδίσω τον αγώνα των benchmarks, τώρα όμως οταν πάρω την κάρτα, καθώς βλέπω πολύς κόσμος μου λέει να πάρω την gainward 7600gs, θέλω να της κάνω overclocking, αλλα δεν είμαι σίγουρος πως ξέρω πως.

Αυτά όμως στην ώρα τους καθώς ακόμα δεν έχω αγοράσει την κάρτα... άμα κάποιος είναι αντίθετος της γνώμης 7600gs ας μου το πεί... με την 9800xt άμα στην οθόνη είμαστε 20+ άτομα (στο WoW) τα fps πέφτουνε στα 7-8... pvp κάνω με τόσα... σε πολύ ήρεμη κατάσταση είμαι με 20-40 fps... απλά το gameplay το έχω λίγο πολύ συχαθεί... δε θέλω να πάρω κάρτα για να μου διπλασιάσει τα fps απο 8 σε 20, αλλα απο 8 σε ~40-60 σε combat situation.

Δημοσ.

Αρα βάζεις το χερι στην τσεπη και αγοραζεις 1950pro Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.... ΚΑι fps kai λιγα λευτα για ξοδεμα

Δημοσ.

δε θέλω να πάρω κάρτα για να μου διπλασιάσει τα fps απο 8 σε 20, αλλα απο 8 σε ~40-60 σε combat situation

Afto den gnorizo na sou to apantiso -se sxesi me tin 7600GS- to vlepo dyskolo, pantos den exei na kanei mono me tin karta grafikon, alla me to ekastote systima tou xristi, synolika....

Psaxe loipon na deis: gamers me paromoio systima me to diko sou = CPU/RAM kai 7600GT ti apodosi exoun??

Etsi akrivos tha matheis ti na prosdokeis apo tin 7600GS @ 7600GT :twisted:

Oso gia to o/c, an telika pas se Gainward Bliss, einai panefkolo!

Δημοσ.

iced, σίγουρα μπορείς... έχω φίλο ο οποίος με παρόμοιο σύστημα (αντί για 2gb ram έχει 1gb, DDR1 όπως εγώ), και με 6800gs, έχει τα fps που ζητάω, και ίσως η 7600gs να βγάζει πολλά παραπάνω.... συν ότι την αγόρσασε πριν πολλούς μήνες, για 180 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...